Vain viisi vuotta

On se kumma, kun rikollisten nimiä pitää suojella. Tekijän nimen salaaminen tuskin suojelee uhreja mitenkään  – ainakaan tässä tapauksessa. Tapaukset ovat olleet varsin paljon esille Ruotsin mediassa.

*

Vaihtoehtoinen media

https://petterssonsblogg.se/2021/11/04/andreas-holm-doms-till-fem-ars-fangelse-for-35-brott-vara-sju-valdtakter/

4 NOVEMBER, 2021

Andreas Holm döms till fem års fängelse för 35 brott varav sju våldtäkter

BROTTSLIGHETEN. Andreas Holm, född 1987, den så kallade Nytorgsmannen döms till fem års fängelse för sju våldtäkter, meddelar Södertörns tingsrätt. Utöver våldtäkterna döms han bland annat även för sexuella övergrepp, sexuella ofredanden och grov fridskränkning. Totalt döms Holm för 35 brott.

********************************************************************************

Näin valtamedia ( samalla tavoin myös Ruotsissa )

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3bf5ce41-a794-42e2-bb8c-31027e8a09ab

”Ruotsin pahimmalle raiskaajalle” viisi vuotta vankeutta

34-vuotias tuomittu vei vuosina 2018–2020 useita naisia asuntoonsa Tukholman Södermalmin Nytorget-aukiolla. Siellä hän raiskasi nukkuvia tai huumattuja uhrejaan ja kuvasi osan teoista kännykkävideoille.

*

Syyttäjä syytti miestä 24 raiskauksesta ja vaati tälle 12 vuoden vankeustuomiota. Oikeus tuomitsi kuitenkin valtaosan tapauksista seksuaalisiksi hyväksikäytöiksi tai muiksi lievemmiksi rikoksiksi. Tuomari Kajsa Hälljen mukaan syyttäjä ei kyennyt osoittamaan, että kyseisissä tapauksissa olisi tapahtunut penetraatiota.

[ Nii’i – nukkuva/huumattu  uhri ei pystynyt todistamaan tapahtuiko  penetraatiota]

 

2 vastausta artikkeliin “Vain viisi vuotta”

  1. Raiskareita suojellaan Ruotsissa, kuten Suomessakin – ja lievimpiä tuomioita antavat naistuomarit.

  2. Todella naurettava tuomio. Asianajaja vielä nyyhki kuinka raskasta raiskaajan oli ollut tutkintavankeudessa joka oli kestänyt 11 kuukautta. Uhrit eivät saa oikeutta Ruotsissa ja Suomessa. Britanniassa linja on ollut minusta tiukempi ja väkivallasta saa pidempiä tuomioita, elinkautinenkin voi olla elinkautinen tietyissä tapauksissa. Mutta Britannia ei varmaan ole sivistysvaltio toisin kun meidän Suomemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *