Asiat asioina ja pylly pois tyynyltä !

Suomen naiset, rakastamme teitä, te annatte meille miehille aiheen elää ja te olette niitä jotka pidätte langat käsissänne niin yksilön kuin yhteisöjenkin puitteissa ja joukon johtajana olette kykeneviä selviytymään vaikka ”läpi harmaan kiven”.

Mutta sitten, jos kuten nyt on, että päätöksiä on tekemässä vain naiset ja heitä on samassa päätöksellisyyden pöydässä peräti viisi kappaletta, niin eihän siitä silloin mitään tule, se menee ”kissatappeluksi” kuten nyt hyvin nähdään valtioneuvoston johtoviisikossa.

Tämä ei ole moite kauniimpaa sukupuolta kohtaan vaan kokemusperäinen tutkimus ja päätelmä, jossa nainen on täysin tasavertainen tai sanoisinko jopa parempi joukkojen johtaja kuin mies, mutta koskaan ei pidä kahta tai nyt tässä tapauksessa asettaa jopa viittä naista kilpailemaan siitä, ”ken on maassa kaunehin” ainakaan politiikan peilin mukaan jos nyt tällainen heitto sallitaan.

Ja nyt kun vielä sanon naisia syyllistämättä, että miehet kykenevät kollegtiona selvittämään ristiriitatilnteet naisia paremmin ja vaikka usein kuvitellaan, että naiset pyrkivät päätöksissään ajamaan miehiä paremmin tasavertaisuuden pykäliä, niin tämä on kyllä harhaluulo, sillä vaakakuppi naisten johtamana kallistuu kyllä hyvin voimakkaasti miessukupuolta syrjiväksi silloin, kun vain naiset ovat yliedustettuna.

Joten, nainen on hyvä johtaja, mutta kaksikin on liikaa saman nuijan varressa.

 

19 vastausta artikkeliin “Asiat asioina ja pylly pois tyynyltä !”

 1. Arvi ei neaiset sen parempia kuitenkaan ole ja eivät aina edes oikeassa sen ovat kertoneet ne jotka ei ole saanut kohdistettua valhetta
  Se kun on niin että sitä tehdään silloin kun siitä on omassa asiassa eniten hyötyä olen tuon asian kokenut useampaan kertaan
  Siinä pitää asia kääntää totuuteen olipa vastassa kumpi hyvänsä nainen taikka mies
  Jos me koko ajan annamme naiselle anteeksi valheet emme saa koskaan asioita hoidettua mistään kohtaa
  Pelkkä ylistys huuto ei auta olpa vastassa mtä hyvänsä terv tepivaari

 2. tepi,- naisten ovat hyviä johtajia siinä missä miehetkin ja en nyt käsitellytkään asiaa yksilön näkökulmasta, mitä kunkin oman kurkihirren alla tapahtuu, vaan yhteisten asioiden hoitajina silloin, kun miehet ovat vain perässähiihtäjän roolissa.

  1. Jos nyt poliittiset puolueet otan tarkasteluun, niin vihreissä on vallalla sukupuolijakautumassa naisenemmistö noin 80 prosenttisesti ja se näkyy kyllä selvänä epätasa-arvona miesten suuntaan.
   Kun taas perussuomalaisissa luvut ovat juuri päinvastaiset miesten hyväksi, niin en ole kyllä havainnut perussuomalaisten olevan naisia epätasa-arvoistava, päin vastoin.

  2. Joo ovat ihan yhtä hyviä taikka huonoja molemmat ja kyllä minä sen käsitin mitä tarkoitit
   Mutta hyviiä on molemmissa jos myöskin huonoja johtamis taidoissa terv tepivaari

  1. No tuskinpa menee pormestariksi siihenon valinta ensin terv tepivaari

 3. Muistan hyvin nuoruudessani eräällä työmaalla, kun firmaan otettiin toinen naissiivooja, kun yhden työtaakka oli muodostunut liian rasittavaksi. Hyvin oli paikat pysyneet puhtaana yhdenkin siivoojan voimin, mutta firman johto ajatteli vähän helpottaa hänen työtaakkaansa, palkkaamalla toisen hänen työtään tasaamaan.
  No kuinkas sitten kävikään, jatkuva oli riita heidän välillään ja kiusaa tuppasivat vaan toiselle tekemään ja tulos oli paljon huonompi puhtauden kannalta siihen nähden, minkä yksi siivooja oli aikaan saanut aikaisemmin.
  Luottamusmieskin oli tavan takaa heidän oikeuksiaan setvimässä ja yhtiön johto päätyikin ratkaisuun, että he siirsivät toisen naissiivoojan muihin hommiin ja palkkasivat miehen hänen tilalleen siistijäksi, niin sen jälkeen hommat alkoivat taas pelittään ja kaikki olivat tyytyväisiä.

 4. Äijät eivät enää jaksa ajaa sorarekkoja. Täällä keskustassa on useampi aivan nuori likka, joka niitä kuljettelee ja pomppii ketterästi ohjaamoon poiketen isomahaisista äijänköriläistä.
  Ratikkaa roudasi rekalla nainen. Ja niitä koeajaa useat naiset.
  Meidän talon jäteaseman laarit tyhjensi nuori polven korkuinen tytönhupakko, mutta ripeästi ne laarit roska-autolle rullasi.
  Korkeimmalle Areenan torninosturille kiipeää nykyään nainen.
  Poikkesin tuossa Anttilan R-kioskilla kukonlaulun aikaan. Siinä 200 kiloinen isä latasi pikkutyttönsä silmien edessä pekonimakkaran kanssa kaikin lisukkein isoon mahaansa täytettä sinappi rinnassaan esimerkiksi pikkutytön pullerolle.

  Kadonnutta luonnonvaraa nuo tämän ajan miehet kun niillä ei ole enää siittiöitäkään killuttimissaan. No, eihän noiden kyvyttömien tarvitse lisääntyäkään. Kutsuvat pian seniorit hommiin.

 5. Johan oli taas Karjalaiselta kommentti. Seksistiseksi tuota joku kutsuisi.

 6. Olen sanonut tämän ennenkin. Feminismi on kulttuurimarxismin lippulaiva, jonka mastossa liehuva punaviherlippu kertoo kaiken tarpeellisen. Feminismi saavutti länsimaissa viitisenkymmentä vuotta sitten sen, mitä ideologialla voidaan saavuttaa (ehkä naiset olisivat saavuttaneet samat edut yhteiskuntien kehittyessä ilman feminismiäkin ja ilman feminismin haittapuolia). Siihen aikaan länsimaihin levisi Amerikasta (mistäpä muualtakaan) feministinen erilaisuusteoria, joka ei pyrkinyt sukupuolten väliseen tasa-arvoon vaan naisten ylivaltaan. Tämä radikaalifeminismi polki nopeasti alleen tasa-arvofeminismin, järjen ja moraalin ja feminismistä tuli ihmiskunnan vihollinen. Näitä aaltoja on rantautunut Suomeen yksi toisensa jälkeen, intersektionaalinen feminismi lienee niistä viimeisin ja rehellisin: se kertoo avoimesti olevansa marxismin tehonyrkki.

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/04/07/naiset-jotka-vihaavat-feministeja

  1. Haaveileeko Heikki suhteesta telaketjufeministiin?
   Itse kyllä voisin mielenkiinnosta tutustua feministin mielen motoriikkaan, mutta tietenkin peruskunnioituksen merkeissä.

   On feministejä, persunistejä, BLM-nistejä, kokoomusnistejä, keskustanistejä ja humanistejä. Arvelen, että kaikilla noilla saattaa olla taipumusta myös huumeriippuvuuteen.

   Seuraavassa linkissä esitellään ceauvinismin eri ilmiöitä:

   No nyt se linkki ei ota liittyäkseen, oikealla nimelläni se ei ottanut tallentuakseen, vaan yritys hävitti koko kommentin.

   Näkemiin

    1. Kun tuon sovinismi-esittelyn huolella lukee, niin huomaa myös freudentalismin ja EU:n liittovaltiofanatistismin kantavan sovinismin kaapua. Nehän eivät kunniota etnisiä ryhmiä.
     A. Stubbikin on sovinistina superpoweri -uskovaisia.

 7. Heikki Karjalainen,
  Liian vanha temppu. Feminismivastaisuus on mitä tervehenkisintä naismyönteisyyttä.
  Jos luet Kulttuuricoctailissa olevan artikkelin, se kannattaa lukea vähemmän kiihtyneessä mielentilassa.

  1. Ei Karjalainen lue alkuperäistä juttua, koska tietää jo kommentista oikeat vastaukset…

 8. Heikki Karjalainen: Ällöttävää keskustelua ja kommentointia aivan turhaa, jolla haetaan piiloviestintänä poliittista ulottuvuutta.

  Karjalainen taitaa olla naisvastainen, koska ei kommentoi sanallakaan tuota Kulttuuricoctailin artikkelia naisista, jotka eivät pidä feminismistä.

Kommentoi