Kolme muskettisoturia ( kepu, demarit, kok )

Suomea on jo noin 40 vuotta rakennettu niinkutsutulla kolmen jakkaran mallilla, jossa yksi kolmesta ”suuresta” ( kepu, demarit, kokoomus ) on aina vuorollaan oppositiossa kasvamassa korkoa, kun kaksi muuta toteuttavat hyvä veli ja toveriafaarejaan hallituksessa, kunnes taas neljän vuoden kuluttua kansa ”rankaisee” yhtä kolmesta opposition orsilla ja ruletti pyörii.

Ja aina löytyy tilkepuolueita, jotka ovat valmiita olemaan hallituksessa ”isänmaan asialla”, kun vähän annetaan näennäistä hyvää marginaaleille.

Eikä ole pitkäkään aika, kun vihreät uhkasivat jopa demareita suosimmuudessaan, mutta nopeasti sekin nousu suli, kun vasemmisto alkoi olemaan jo vihreämpi kuin vihreät itsessään.

Ja samoin tulee käymään myös perussuomalaisten kohdalla, kun muut ottavat vähän perussuomalaisten tavoitteita silmälummeeksi ohjelmiinsa, niin sillä saadaan omat kannattajat lepyteltyä takaisin ruotuun ja taas matka jatkuu pienistä häiriötekijöista huolimatta entiseen malliin.

En tätä riemurinnoin kirjoita, mutta näillä kolmella on niin voimakkaat yhteiset intressit yhteiskunnassa, että sitä ei murra hetkelliset häiriöt ja protestoinnit miksikään ja kun heidän ulkoparlamentaariset voimansa vielä ovat tämän kolmen jakkaran ”neuvonantajina”, niin niitä ei erota toisistaan edes kuolema eikä poliisi.

Toki iloitsen perussuomalaisten menestyksestä, mutta parillakymmenellä prosentilla ei vielä tätä kolmen jakkaran mallia kaadeta kuin näennäisesti, kun joskus löytyy aina vielä ”Soineja”, jotka haluavat ulosliputtaa osaamisensa hallituksessa yhteisellä kakunsyönnillä.

En toki usko Halla-ahon lähtevän edeltäjänsä tavoin tuhoamaan puoluettaan hetkellisten lottovoittojen toivossa ja minun näkemykseni onkin, että oppositiossa kun kannatus pysyy korkeana, niin sitä kautta perussuomalaisten ohjelmatavoitteet tulevat etenemään paremmin muiden puolueiden toimesta, kun vaihtoehtona olisi perussuomalaisten kannatuksen entistäkin suurempi nousu, joten, otetaan vähän mukaan ”isänmaallisuutta” hallitusohjelmaan, niin kolmen jalan jakkarakin pysyy jatkossakin pystyssä.

Toivottavasti olen väärässä, mutta tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku sanotaan, mutta jos äänestät perussuomalaisia, niin silloin vasta rohkea oletkin, sillä silloin voit ylpeästi sanoa olleesi isänmaan asialla, se riittää.

 

12 vastausta artikkeliin “Kolme muskettisoturia ( kepu, demarit, kok )”

 1. Joten ei hätiä mitiä, saamme kuulua jatkossakin iloisiin veronmaksajiin ja verojen kantajana toimii vieläkin iloisempi EU-liittovaltio.

 2. Hyvin ovat rakentaneet ja Suomi maailman onnellisin maa. Vikoja toki riittää. Muualla niitä voi olla enempi. Persuja ei tarvita tähän sorkkimaan.

  1. Eemeli,- sekös on se onnellisuuden mitta,että muilla menee vielä huonommin.
   Talouden mittareilla en itse ainakaan onnellisuutta määrittele, kun suomessa on moraalinen kato vain kiihtymässä, niin siihen ei auta edes se, kuinka paljon jää viivan alapuolelle ”hynää”.

  1. Eemeli,- jos vähänkään seuraat valtionhallinnon ja ylipätään koko yhteiskunnan päätöksellisyyttä ja katsot näitä ”kuormasta syöjiä”, joiden pointimena on vain nepotismi koko laajuudessaan, jossa kaverille ei jätetä, niin se on jo yksi moraalittomuuden muoto, mulle kaikki heti, kyllä ”artisti maksaa”.
   Eikös sekin jo osoita moraalittomuutta, kun suomi maksaa muiden maiden velkoja velkaa lisää ottamalla.
   Moraalittomuutta osoittaa myös se, että tänne otetaan monensorttiset anonyymit syömään seisovasta pöydästä, vaikka eivät ole eivätkä tule tämän maan eteen koskaan tikkua ristiin laittamaan, vaan se ruoskitaan niiden heikompiosaisten selkänahasta, jotka ovat tämän ”onnelan” Eemelillekkin luoneet.

 3. Kyllähän oikeiston ja vasemmiston teesit ja antiteesit ovat kehittäneet yhteiskuntaa. PS edustaa noiden teesien js antiteesien synteesiä. Sen takia PS-puolueesta on tullut maan suurin yrittäjä- ja työntekijäpuolue, leivän leipojien puolue.

  Eemeli liikkuu varmaan ulkona vain muiden nukkuessa. Pelkää varmaan, että voi tulla yrittäjä tai työläinen vastaan.

  1. Markku,- meihin eivät punataurit eivätkä vihermyrkyt tehoa, olemme niille immuuneja ja yhä suurempi joukko suomalaisia hylkää näiden kupla,-ja huu-haa talouden, siinä on maamme pelastus tältä vallankumoukselta.

  1. Punainen on naamioitunut vihreäksi totalitarismiksi ja yhden ideologian kumartajaksi ja kannattajat määkivät halusta kuulua tähän uskonlahkoon.

  2. Ei näy vallankumousta, koska persut ovat konservatiiveja.

   Se on unioni agentteineen, joka meinaa kumota suomalaisten vallan omassa maassaan.

 4. Ei näy vallankumousta eivätkä kommunistit onneksi sellaista saaneet aikaan ennen eivätkä tule saamaan nytkään.

Kommentoi