Olen ylpeästi rasisti, jos se näitä tarkoittaa.

Kun perussuomalaiset vaativat asetettavan etusijalle suomen ja suomalaisten puolustamisen, niin he ovat rasisteja.

Kun perussuomalaiset puolustavat demokraattisten vaalien järjestämistä ajallaan, niin he ovat rasisteja.

Kun perussuomalaiset vaativat Ruotsinkielen pakon muuttamisesta vapaaehtoiseksi, niin he ovat rasisteja.

Kun perussuomalaiset vaativat, että kaikki EU-maat vastaavat kukin itse omista veloistaan, niin he ovat rasisteja.

Kun perussuomalaiset vaativat tännetulevien ”anonyymien” elävän maassa maan tavalla, niin he ovat rasisteja.

Kun perussuomalaiset vaativat valtion elävän suu säkkiä myöden, niin he ovat rasisteja.

Kun perussuomalaiset vaativat, että suomi lopettaisi koko maailman sosialitoimistona olemisen, niin he ovat rasisteja.

Kun suomea ajetaan ilmastouskovaisten toimesta koko maailman ilmanputsariksi utopioillaan, jota perussuomalaiset eivät hyväksi, niin he ovat rasisteja.

Kun suomea ollaan viemässä sukupuolettomuuden ja monikulttuurisuuden helvettiin jota perussuomalaiset vastustavat, niin he ovat rasisteja.

Perussuomalaiset eivät hyväksy, että kolulaitoksemme käyttää lapsiamme ilmastohysteriansa välikappaleena ja aivopesee heitä omaan idiotismiinsa, joten perussuomalaiset ovat rasisteja.

Perussuomalaiset eivät hyväksy sananvapautemme rajoittamista vihapuheeseen vedoten, joten he ovat rasisteja.

Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.

 

 

23 vastausta artikkeliin “Olen ylpeästi rasisti, jos se näitä tarkoittaa.”

  1. …herra varjele minua, ettei minusta koskaan tule sinunlaistasi trollia.

 1. Kun on omista kannoistaan perillä niin on aivan yhdentekevää mitä muut ajattelevat ja on suorastaan hupaisaa seurata miten mielestään ylivertaiset saavat usein purkauksillaan jopa Ano Turtiaisen vaikuttamaan asialliselta tyypiltä.

 2. Kyllä Arvi tarinasi vaikuttaa uhriutujan valitusvirreltä, ei tilanne noin paha ole. Minäkin joka en persu ole syytän teikeläisiä rasismista vain silloin kun kyse on ihan oikeasti rasismista sanan konstailemattomassa merkityksessä

  1. Myllymatti,- sen verran olen politiikkaa seurannut hyvinkin läheltä, että edellämainitsemistani aiheista on rasisminimi tullet nopeammin, kun on ehditty kissaa sanoa.

   1. Myllymatti,- sen mitä olen sinun kirjoituksiasi ja kannanottojasi näillä sivuilla seurannut, niin pidän sinua sivistyneenä, maalaisjärjen omaavana kansalaisena, joka ilmaisee kantansa ilman, että ottaa rasismikortin viimeiseksi oljenkorrekseen.

    1. Totuuden nimissä on ilokseni todettava, että nämä persukauhuiset ovat enään hyvin pieni markinaali politiikkamme tähtitaivaalla ja paremmin se on keskittynyt tuonne äärivihervasemmiston kommuuneihin.

     1. Jos ihminen sisimmässään on kovasti vasemmalla ja lisäksi epärealistisella tavalla vihreä on hän kauhistus ja suuri haaste yhteiskunnalle. Vaikea uskoa että hän itsekkään eläisi onnellista elämää. Tai tietysti jos on sillä ravalla harhainen kun Don Quijote saattaa hyvinkin saada tyydytystä taistellessaan itselleen asettamia mielikuvitus tuulimyllyjä vastaan.

 3. Eipä juuri yksikään valtio nykyaikana elä suu säkkiä myöten. Amerikan velat ovat tähtitieteelliset. Joku upporikas öljyvaltio ei ehkä velkaa ota. Suu säkkiä myöten eläminen merkitsee kurjuutta ja konkurssia. Suomi ottaa velkaa myös vuonna 2050. Kuten muutkin maat. Persut myös ottavat velkaa jos valtaan pääsevät. Jos eivät ota seuraavissa vaaleissa persuja ei ole.

 4. Arvi:

  Sinun täytyy oppia antamaan kielitankeroille ja vähämielisille anteeksi, vaikka yrittäisivätkin kusta kintuillesi.

  1. Voi olla, etteivät kielitankerot kyenneet ymmärtämään Arvin viestin sisältöä.

   Arvin kannattaisi nyt kulkea loppuvuosi varoen raitilla. Internatsit ja anarkistit ovat aina keskuudessamme, eikä heidän kielitaidostaan ole takeita sen enempää kuin tämän Lumian tekstinkäsittelyohjelmallakaan, joka väen väkisin ”korjaa” sanoja toisiksi.

   1. Markku,- jos ”kielitankerot” eivät kykene tekstiäni tulkitsemaan, niin se johtuu heidän ”kotikasvatuksestaan”.

 5. Aiheet ovat selkeitä ja kyllä maailmassa pitää ajatella oman maan etua puolueista riippumatta. Suomi on liian pieni pelastamaan koko maailman sammuttamalla omat valot.

 6. Kulttuurimarxismi ja juutalaiskristillinen perinteemme ovat tekemällä tehneet rasismista valkoisille kristityille Kainin merkin, jotta kansainvälinen marxismi saisi kunnolla ilmaa siipiensä alle.

  Maailmassa on valkoisten rasismia mustia kohtaan ja mustien rasismia valkoisia kohtaan ja silleen. Uskoisin kuitenkin, että oikeaa ja aitoaa rasismia eli etnistä syrjintää on paljon vähemmän kuin mistä poliittiisen korrrektiuden korruptoima media mölyää.
  Uskoisin myös, että eniten etnistä syrjintää ja etnistä vihaa esiintyy alueilla, joissa monikulttuurisuutta edistetään pakkokeinoin.

  Rasismissahan sinänsä ei ole vikaa, rasismin toteuttamisessa kylläkin.

  Itse en ole koskaan ollut rasisti enkä usko sellaiseksi tulevani. Jos joku tästä huolimatta pitää minua rasistina, pitäköön. Kulttuurikommunismi ja sitä tukeva kristillinen perinne, on kaksikasvoinen Janus-jumala, joiden kasvojen välissä on kansallismielisyyden mentävä sola, ja koska tämä sola on saatu avatuksi viimeisen viidentoista vuoden aikana, tervehenkiset voimat ovat päässeet vaikuttamaan länsimaissa.

  Tuskinpa kanadalaisen psykologin Jordan B. Petersen teos ”12 elämänohjetta” olisi saavuttanut megasuosiota sekä kirjana että Youtube – versiona ilman ”sosiaalista tilausta”.
  Mainittakoon, että Peterseniä yritettiin vaientaa Atlantin takana raivokkaasti haukkumalla häntä rasistiksi, fasistiksi ja vaikka miksi, mutta se vain lisäsi hänen suosiotaan. Petersen osoitti omalla esimerkillään, että ainoa keino estää länsimaisen sivistyksen tuhoutuminen, on lopettaa pokkurointi poliittisen korrektiuden edessä.
  JK. Amerikan vasemmisto lanseerasi käsitteen ”poliittinen korrektius” 1970-luvulla. Samainen vasemmisto huomasi myöhemmin tehneensä virheen ja yritti pysäyttää poliittisen korrektiuden, mutta se oli myöhäistä. Se lähti etenemään lumipalloefektimäisesti ja tämän Pandoran lippaan avanneet saattoivat vain pelätä pahinta ja toivoa parasta.

  1. Janus on kaksikasvoinen roomalainen jumala. Toiset kasvot katsovat menneisyyteen ja Janus tuntee näin menneisyyden, toiset kasvot katsovat tulevaisuuteen ja näin Janus tietää, millainen on tulevaisuus.

   Ihminen tietää varsin vähän sekä menneisyydestä että tulevaisuudesta.

 7. Käyttö Suomessa
  Suomessa esimerkiksi mustaa ihmishahmoa esittävä Fazerin lakritsikääre sai kielteistä palautetta ulkomailta. Lakritsipatukan ulkomaanvientimahdollisuudet osoittautuivat olemattomiksi. Englantilainen markkinatutkimustoimistokaan ei suostunut edes testaamaan brittikuluttajien mielipidettä mustasta lakritsihahmosta.[6] Yhtiö antoi muotoilutoimistolle tehtäväksi uuden, ”ajankohtaisemman” kääreen suunnittelun.[7] Uuden kääreen suunnittelua pidettiin poliittisesti korrektina menettelynä.[6]

  Kääntäjä Kristiina Rikman totesi haastattelussa vuonna 2006, ettei puuttuisi Astrid Lindgrenin poliittiseen epäkorrektiuteen, kuten tarkistetuissa Peppi Pitkätossun suomennoksissa on tehty. Neekerikuninkaasta oli tullut alkuasukaskuningas ja mustista lapsista kurrekurredut-lapsia.[8] – Wikipedia-artikkeli otsikolla ”Poliittinen korrektius”.

 8. Itse kritisoin poliittista islamia. tekeekö se minusta rasistin ??

  1. Timo,- ei se tee sinusta rasistia, mutta jos sanot olevasi perussuomalainen, niin vasta sen jälkeen sinut rasistiksi leimataan.
   Atte Kalevaa joku vihreä nimitti rasistiksi sen jälkeen, kun hän islamistit tuomitsi teoistaan, mutta kun Atte sano henkilön haastavansa oikeuteen, kun hänet rasistiksi leimasi, niin se sai vasta vihreän tukkimaan turpansa.
   Husu nimitti kaikki rasisteiksi, jotka perussuomalaisia äänestää, niin hänen mukaansa meitä rasisteja on jo nyt noin 600000 ja lisää tulee.

 9. Siitä Juicen sanoituksin, eipä tässä muuta:

  ”Isi tulee kotiin, riisuu univormuhaalarin,
  ja vaimo suukon suikkaa sulholleen.
  On isi jälleen tehnyt jonkun extrataalarin,
  kun on päitä myynyt pensselitehtaaseen.

  Hän on osapäivänatsi, osapäiväfatsi,
  osapäiväkulta, osapäivätulta.

  Kun isi tulee kotiin, ovat lapset tohkeissaan.
  Isi herkkujansa neuvoo lapsille.
  Kas juutalaisella on parhaat palat pohkeissaan
  mutta kaiken parasta on nekrun ”se”.

  Hän on osapäivänatsi, osapäiväfatsi,
  osapäivärasisti, osapäiväfasisti.

  ”Isi menee duuniin, panee jutkun uuniin,
  jutku laskee lampaita, isi kultahampaita!”

  Hän on osapäivänatsi, osapäiväfatsi,
  osapäivähelmi, osapäiväkelmi.

  Kaikki, minkä isi laulaa, lapset ottaa laulukseen.
  On isi lasten kuoronjohtaja.
  Isiä johtaa herra, joka sai ristit kaulukseen,
  ja sitä puolue, ja sitä jumala.

  Hän on osapäivänatsi, osapäiväfatsi,
  osapäiväkymppi, osapäiväsymppi…s.

  ”Seuraa johtajaa, seuraa johtajaa,
  mikä onkaan tulos:
  kaikki uuniin, yksi ulos!

  Hän on osapäivänatsi, osapäiväfatsi,
  osapäiväaivo, osapäiväraivo!

  Hän on osapäivänatsi, osapäiväfatsi,
  osapäiväsossu, osapäiväpossu,
  osapäivänatsi, osapäiväfatsi..”

 10. Nää on arvoja eikä eivätkä ideologisia faktaolettamuksia.

  Näiden taustalla VOI olla sellsia, ja varmaan onkin, mutta NIITÄ ei ole sanottu julki.

Kommentoi