Rasputin Rasputin näytä sarves, onko huomenna pouta.

THL on nostettu Marinin toimesta lähes samaan asemaan suomessa, kuin mitä edusti Rasputin keisarillisella venäjällä Nikolain aikaan.

Huu haa tietoon perustuvat ja musta tuntuu mielipiteet ovat syrjäyttäneet terveen järjen käytön ja siihen samaan junaa hyppäsi jo Niinistökin ”peloissaan” tässä viimeisimmässä vaalien siirtojupakassa, jossa perussuomalaiset puolustivat demokratiaa näitä huu haa tietäjiä vastaan.

Olisihan se vastannut jo pyhäin häväistystä, jos Niinistö olisi asettunut perussuomalaisten tueksi demokratian puolustajana, siinä olisi saattanut 100% kannatuskäppyrä kallistua alaviistoon.

 

 

14 vastausta artikkeliin “Rasputin Rasputin näytä sarves, onko huomenna pouta.”

 1. Minulle tulee mieleen Göbbelsin propaganda koneisto jolla pidetään kansa ruodussa.

  Ensin oli tämä THL pomo Tervahauta joka räki ja niisteli nenäänsä suorassa TV lähetyksessä ja sen jälkeen muut ”johtajat” on esitelleet kantojaan monesti vihervasemmisto hallituksen pyynnöstä.

  Viimeisin ”harjoitus tilastointi” tieto iskettiin taas hallituksen pattitilanteen aikaan ”sattumalta”…tosi tilastointi…

  Kyllä Aatu nauttii kun katselee ison kieron kanssa hornasta tätä meininkiä että vielä se ”koneisto” on voimissaan.

  Edelleen oma mielipide on että terveys edellä mennään mutta että tällaisella tiedottamisella jossa kansan pää pistetään tuhannen sekaisin…?

  Sattumaa, minä kun en usko sattumiin…

 2. Tällaisia varsinaisia Rasputeja löytyy Euroopasta kuten: Janez Jansa, Viktor Orban, Jussi Halla-aho, Marie le Pen, Matteo Salvini ja USA:n Trumppi.
  Samaa huu- haata edustavat pölhöpopulistit. Lähes jokaista syytetty rikoksista ja tuomittukin.

  On meillä sentään presidentti ja pääministeri, jotka näkevät metsän puilta. Kas, kun nyt niin persujen hehkuttamasta maamme ”nyrkistä” tulikin persujen Rasputin.

 3. Olisin siirtänyt vaalit loppukesään varovaisuussyistä. Vaalitoimitsijana olleena olen tiedostanut monta tartuntamahdollisuutta, jotka ylittävät kauppa-asioinnin vaarat.

  Tilastolaskentaan olen tutustunut joskus pinnallisesti ja kaikki kaavat olen onnellisesti unohtanut, joten en kykene tekemään arvioita. Annetaan tilastotieteeseen perehtyneelle Soininvaaralle puheenvuoro. Onhan hänellä myös suurempi pää.

  https://www.soininvaara.fi/2021/03/07/kunnallisvaalien-siirto-perustui-vaarin-ymmarrettyihin-lukuihin/

    1. Sinänsä veikkaan, että sode osaa tuon homman reippaasti paremmin kuin yksi Karjalainen.

     1. Jos Oden kommentti ja juttu on tuota tasoa, niin ei osaa.
      Ode unohti suureet eli muuttujat, joita ei edes otettu THL:n jutussa tarkoituksellisesti mukaan, ihmiset ja käyttäytyminen, joista ei ole mitään matemaattista todistettua mallia eli MOT:ua.
      Ode koki, että hänen pitää avata vain suunsa, koska hän jäi paitsioon koko keisissä.

      1. Kun THL:n homma oli pelkkä laskuharjoitus ilman alkeellisintakaan perustelua tilanteen etenemisestä, on turha vedota siihen.
       Kuka tahansa osaa tehdä tuollaisen täysin merkityksettömän laskuharjoituksen, kun jättää kaikki merkittävät ja vaikuttavat seikat pois ja sivuuttaa jo tehdyt ja tulossa olevat toimenpiteet.
       Se, että asiasta ja matematiikasta mitään ymmärtämätön ministeri ja joukko samanlaisia puoluesihteereitä saa hysteerisen kauhureaktion ja tekee päätöksen sen perusteella, osoittaa vain, kuinka pienellä järjellä maata hallitaan.

       1. Ole mitä mieltä tahansa, noinhan se ei mennyt, jos oikeusministeriön korkeina virkamiestä Timosta on uskominen.
        En ala enempää tästä vääntämään, asia on maalissa ihan oikein tulkittuna ja sillä hyvä.

 4. Minä muistan hyvin nuoruudessani lukeneeni joidenkin huu haa uskovaisten teksetjä panfleteiltä, joita oli naullattuina sähkötolppien ja heinälatojen ja maitolaiturien vinolaudoituksiin jossa sanottiin, että Jeesus tulee, oletko valmis.
  Aika tavalla liippaa läheltä näitä THL.n pelottelulukuja.

  1. No kyllä minä näen jeeuksen läes joka päivä eikä mikään suuri ihme ole Espanjan poika asuu tuossa parin kilsan pääsä nimi sillä on kuitenkin jeesus maria vaikka mies onkin
   Ja mitä lukuihin tulee pitää katsoa kuinka suuren nousun korona nousi Eestissä päivän aikana
   Jotenka on paljon mahdollista myös Suomessa ettei tuo ennuste edes riitä terv tepivaari

 5. MInä muistan kun oli isoja Kekkosen vaalimainoksia sähkötolpissa, jo siloin sanottin, että hevosetkin pelkää. Meille kakaroille se oli jotain erikoista olevinaan.

Kommentoi