Soon kansan käres, ollaanko talossa isäntinä vai renkeinä.

Tulevien kuntavaalien voittajiksi voidaan lukea kaikki ne puolueet, jotka saavat kannatusprosenttinsa nostettua edellisten kuntavaalien prosenteista.

”Suurista” puolueista näyttää siltä, että ainoastaan perussuomalaiset ovat tätä vasten peilaten vaalien voittaja ja todennäköisesti perussuomalaiset tulevat olemaan prosenteilla mitaten maamme suurin kuntapuolue.

Soinin hillotolppapolitiikan seurauksena puolue oli ajettu syöksykierteeseen ja ainoastaan puoluekokous, jossa Soinin klaanille annettiin potkut peräpeiliin, niin palautti puolueen sille tasolle missä nyt olemme.

Nyt on puolue yhtenäinen arvoiltaan ja aatteiltaan ja koska perussuomalaiset ovat vaihtoehto muiden puolueiden harjoittamalle tuhotun maan konsensuspolitiikalle, jossa koti ja isänmaanusko ovat kirosanoja ja niiden puolustaminen ei tuo jäsenyyttä muiden puolueiden kultapossukerhoon.

Eihän kuntavaalit sinällään suoraan vaikuta heti valtakunnan tasolla tehtävään politiikkaan, mutta perussuomalaisten nouseminen vaalien ykköseksi saa takuulla muut puolueet valinnan eteen, että jatkavatko epätoivoisesti päänsä lyömistä seinään, vai lähtevätkö reivaamaan politiikkaansa isänmaallisempaan suuntaan ja lopettamaan haahuilun mailmanpelastajan roolistaan.

Kokoomuskin, kun ei löytänyt Helsingissä pormestariehdokkaakseen pesunkestävää kokoomuslaista, niin laittoivat ehdolle demarin, joka tosin on entine toveri.  Saas sitten nähdä kuinka pitkälle loikkarin loikka kantaa.

Kepun entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen ennusteli, että hallitus kaatuu kepun veretseisauttavan vaalitappion seurauksena, mutta itse en tähän usko, sillä hillopurkissa on vielä lähes puolet syömättä.

Gallupit näyttävät myös demareiden kuherruskuukausien olevan ohi ja kun köyhyys tulee taloon ovesta, niin samalla rakkaus lentää ulos ikkunasta suomineidon huushollissa.

Jotkut juovat karjalaa takaisin pullo kerrallaan, perussuomalaisten äänestäjät äänestävät suomea takaisin kunta kerrallaan.

 

 

 

4 vastausta artikkeliin “Soon kansan käres, ollaanko talossa isäntinä vai renkeinä.”

 1. Vaaleissa puhutaan politiikkaa, mutta nyt perussuomalaisia kritisoidaan siitä, kun nostavat keskusteluun asioita, jotka ei muka kuntalaisia kosketa.
  Minä olen yksinkertainen, Jumalaa pelkäävä suomen kansalaisen, mutta en minä nyt sentään ihan mitä tahansa soopaa suostu uskomaan, että kuntatalous olisi muka jokin erillinen saareke, jota ei valtakunnantason päätökset kosketa.
  Kyllä ne miljardit upotetaan välimereen ja ”turistien” seisova pöytä koristellaan kaikkien suomalaisten kukkaroista ja ilmastohysteerikkojen utopiat joutuu jokainen suomalainen kalliisti maksamaan yhä uusina ruoskaniskuina selässään.
  Nyt pitää aloitaa yhteiskunnan muuttaminen ruohonjuuritasolta ja lopettaa suomineidon moraalinen häpäisy, jossa raamattuja kannetaan roviolle poltettaviksi ja imaamit kiljuvat torneistaan vääräuskoisille kuoleman sanomaa.

 2. Piiat ovat ottaneet vallan Suomessa ja panneet körmyisännät pilttuuseen ja nenänrenkaasta kepin päähän. Voivat lorottaa puulattialle ja syödä kuivaa heinää. AIV:tä ei anneta eikä kevätlaitumelle päästetä.

 3. Soini saattoi olla liian nöyrä. Olisi pitänyt saada ristilliset neljänneksi pyöräksi Sipilän hallitukseen. Soini olisi voinut vähän miehistyä.

  RKP:n hurjat etnonationalistit olivat onneksi pihalla.

 4. Kyllä täytyy pipoa nostaa niille, jotka ovat pyrkimässä nyt valtuustoon, rahaa kunnilla ei ole. Ne on hyvinä aikoina hukattu. Vihreä hallitus vainoaa kuntalaisten elinkeinoja ja korona köyhdyttää.
  Tulee kiusaus myydä kunnan monopoliomaisuus keinottelijoille. Siitä tempusta kuntalaiset tulisivat myöhemmin katkerasti kärsimään. Ehkä parempi olisi korottaa veroja, vaikka kuntalaiset eivät enää tervehtisi.

Kommentoi