Kuljetusfima Kaukokiito-Wolt

Tyhjästä on hyvä nyhjästä. Mistä woltit syntyivät? Siitä,  että ihmisten laiskuus noutaa kaupasta ruokansa tai lämmittää pizansa uunissa edes muutamalla woltilla.  Sohvaperunaa laiskottaa tehdä yhtään  mitään muuta kuin mussuttaa roskaa ja lihoa.

No, joku keksi tehdä vanhansta ruokasovelluksesta uusi noutosovellus osoitteineen  ja maksutietoineen jatkossa vääriin käsiin. Sitten ne palkkasivat nuoria kielitaidottomia mamuja rahtaamaan kasseja muutaman euron provisiolla ja omalla riskillään pitkin kyliä ja kaupunkeja. Ja sitten noita woltteja ramppaa kapakan ja talojen rappukäytävissä annetuin luottamuksellisin ovikoodein tuleville varkaille. Roskikset ovat pullollaan ja leveellään pahvilaatikoita ja kasseja.

Ja, tuota höhlyydestä maksetaan 7 miljardia pörssiosakkeina, jotka ovat ilmaakin kevyempiä.

Entä Kaukokiito, oikea kuljetusyritys ?

 

39 vastausta artikkeliin “Kuljetusfima Kaukokiito-Wolt”

 1. Ostajafirma rapakon takana on hyvin samanlainen, töitä tässä suomalaisessa firmassakin tekevät 10 h/ vrk nälkäpalkalla. On se hyvä kun aplikaatioilla rikastuu. Se ei ole keneltäkään pois ja jos joku ostaa moisen. Itse en juuri tälläistä palvelua käytä.

   1. Wolt App. Sitä aplikaatiota tässä esitetään. Ei mitään obligaatiota. Se ladataan sovelluskaupasta. Pitää Kallea sivistää …🤔

   2. Kalle, eikös päälleompelutapauksessa kyse ole applikoinnista, eli kaksi p kirjainta ?

     1. 😅😅😅. Eipä jaksa, ota se App ja tilaa ruokaa, vaikka syrjäseuduille kuten meille eivät edes tuo…😅😅😅

   1. Jos Kalle yhdistää asian Wolt käsitöihin niin onnea teille. Vaikka kirjoittaessani tablet laitteella se ”automaattikorjasi” sanan applikaatio sanaksi aplikaatio….jää sinä sitä miettimään jos ei muuta ole 😅…tilaa Woltilta sitten niitä käsitöitä kun et tiedä mitä se firma tekee…

    1. Yhdestä peestä kiinni kun asia muuttuu käsityöksi niin se on oikeasti
     Kyllä nää fuudorat tiedetään ne kuljettaa paskaa kotiin kuulemani mukaan aika usein kylmänä onko se sitten kylmäkuljetus terv tepivaari

 2. Jotkut keksivät tehdä rahaa laikojen kustannuksella.
  Siinä vaan on se juttu, että elämä maksaa enemmän ja sitten itketään pieniä palkkoja.

 3. No kaikki ei sinne kauppaan pääse vaikka oliskin haluja mennä se nyt vaan ei onnistu jalat kun ei kanna kun viiskymmentä metriä
  mitä taas tulee voltteihin nehän muodostuu kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan kuka nitä sitten käyttää se onkin eri juttu mulle tuo rehellinen K Kauppias ruokaa kun tilaan ei tuo voltit terv tepivaari

 4. Mutta onko oikein rahastaa kuten prisma tekee tuonti kotiin maksaa 16.90 kerta terv tepivaari

  1. Saattaa yllättää, että se kuljetuskin maksaa ja kuljettajankin pitää saada palkkaa…

 5. Toinen kauppa tuo 5.90 ekellä ja toinen tuo 16.90 matkaa on aika tasan sama
  Tietysti kuljettajan pitää palkkansa saada mutta hinta ero on aika suurii terv tepivaari

 6. Roskaruokaa ja jätevuori sekä palkkariistoa – ehkäpä sitten yhteiskunta maksaa läheteille asumistuet ym joten me veronmaksajat maksamme senkin yrityksen olemassaolosta?

 7. Leijonaosa maailman isoista firmoista on noussut ihmisten laiskuudella. Tässä yksi lisää.

  En osaa enempää sanoa, en ole käyttänyt.

  Se pitää mainita että Wolt maksaa sentäs mitä lupaa kuskeille – ei ehkä tarpeeksi, mutta sen mitä lupaa. Jos vertaa Foodoraan, he huijaavat ihan jatkuvasti, eivätkä heidän diilit etelä-euroopassa Italian mafian kanssakaan auta.

 8. En ole minäkään käyttänyt tuota firmaa mutta olen tilannut koronan aikana kauppiaalta ruokaa kotiin en laiskuuttani vaan näin olen poissa
  Kaduilta jossa kaikki vastaan tulijat voi kantaa vaikka hyppykuppaa terv tepivaari

 9. Kaukokiito on sentään 70 -vuotias hyöty-yritys, joka kuljettaa koko Suomea ja sen elinkeinoja pyörittävien yritysten tavaroita läpi yöt sadoilla miljoonilla euroilla läpi Suomen ja maailman.

  https://www.finder.fi/Kuljetusliike/Suomen+Kaukokiito+Oy/Tampere/yhteystiedot/176469

  Tulin juuri Emil Aaltosen museolta, joka on perustanut koko Suomen kenkäteollisuuden, Nanson, Sarviksen, Lokomon, Yliskylän kartanon ja säätiöt, jotka jakavat kymmeniä mijoonia apurahoja tieteelle ja taiteelle. Kaikki se, mitä hän on tehnyt on ollut hyödyllistä kaikelle kansalle elämään ja sen helpottamiseksi.
  Nämä ovat yritykset eivät ole spekulaatioilla eläviä poksahtelevia kuplia.

 10. Vanha tuo yritys on mutta ei mun kauppakassia kannata kiikuttaa isolla sganialla minnekkään muualle kun kauppaan
  Nyt käyn kaupassa aamusella joskus 06-07,00 välillä joskus jopa ennen kuutta kun kauppa on auki koko yön ei ole ruuhkaa ollut
  Puoli seitsemän jälkeen alkaa oleen vaikka sitäkään ei ruuhkaks voi sanoa terv tepivaari

 11. Ei ole näillä kulmilla paljon voltteja näkynyt ja kaikki mitä tulee, niin tulee niitä reittäjä pitkin joita muukin sähkö käyttää.

  Aika köykäisiltä kuulostavat nuo pörssiosakkeetkin, en minä ainakaan niitä samaan kyytiin ottaisi.

 12. Hyvää näissä uusissa yrittäjissä on se, että he ovat iloisia veronmaksajia eivätkä kiertäjiä. Haluavat olla yhteiskuntavastuullisia ja kiitollisia. Esimerkkeinä myös Supercellin Kodisoja ja Paananen.
  Eivät kannata kokoomuksen ajamaa veronkiertopolitiiikkaa.

 13. Nämät foodorat on eri asia kun kauppiaan omat palvelut laiskuutta niiden käyttö ei ole vaan monasti jopa hemmetin hyvä kun et itse mene kauppaan
  Silloin taudin levittäminene on minimissään ja se on se tärkein asia
  Itse käyn kaupassa kerran viikossa loput sitten tilaan kotiin tuotuna jos viikolla tarvitsen jotain lisäksi
  Mutta harvemmin niitä tarpeita on terv tepivaari

 14. Asia on kuitenkin itsemme tekemää ja syyllinen meidän lakimme kun pitää kilpailuttaa silloin se halvin tapa voittaa olipa mistä hyvänsä
  Mutta enpä kilpailuta mitään vesi tulee samalta sähkö samoin muille sanon suoraan ei käy mulla on nyt jo parempi
  Samoin auton osalta jossa yks kertoi että heillä on Suomen halvin auto vakuutus oli 3kk pätkä 220 ekee nyt omassa 3kk 160 ekee kumpikohan niistä on halvempi terv tepivaari

 15. Enpä ole pitsalähettiä kaivannut, jos en tarvinnutkaan. Meillä on paha tapa tehdä pitsat itse. Tänne periferiaan muuten ei ole minkäänlaisia kotiinkuljetuksia kummallakaan kaupparyhmittymällä.
  Tuo kotiinkuljetus ei ole mikään uusi keksintö; äitini kaupassa Koiviston puistossa Porissa, tämä toimi jo 50-60 lukujen taitteessa paljon olen kolmipyöräistä joutunut polkemaan..

  1. Samaa teen pizzat itse ja on taatusti kuumaa kun ne uunista otan terv tepivaari

  2. Kalle, voithan kehittää konseptin, että kun niitä pitsoja ja piirakoita teette, niin pankaa ”fooroorat” jakamaan ne pitkin kaupunkia – olisi helpompaa kuin myydä itse.

   1. Eipä tuossa nykyisissä leipomuksissa paljon myymistä ole; kotoa haetaan pääsääntöisesti, eipä näillä vuosilla enää ole oikeastaan intoakaan enää, jos ei tarvitsekkaan, lähinnä meillä leivotaan tilausten pohjalta.

 16. Se ei ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa.

  Rahaahan kaupassa ei liiku ja kaupan arvokin voi elää ihan pirusti suuntaan tai toiseen.

  1. Hehän myivät logistiikkakonseptin, joka toimii jopa harvaan asutuilla kaupunkialueilla Suomessa saati, miten se toimii USA:n suurissa tiiviissä kaupungeissa kannattavasti.
   Vertailukohtana esim. Suomen sanomalehtien varhaisjakelun kustannuksista kaupunkien keskustoissa vrt. kaupunkien omakotialueilla. Jakelukustannusten ero on valtava per jaettu lehti.

 17. foodorat on eri juttu
  Mutta kun otetaan kotiin tuonnista 5.90 kerta ja toinen ottaa 16.90 onko eroa ja liikkuuko raha
  Tätä tekee kaksi suurinta kauppaketjua monasti tuo 16.90 on suurempi summa kun jonkun viikon ruoka maksaa
  Kyllä raha liikkuu matkat kun on sadan metrin tarkkuudella sama
  Ja kuka on hullu no tietysti se joka maksaa pyytää voi vaikka mitä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *