Veropäivä.

Sitä nyt sitten vietetään ja varsin monilla on kova halu nähdä näiden miljonäärien tulot.

Ennen oli verokalenteri, varsin myyvä tuote, sittemmin poliittisella päätöksellä torpedoitu.

En oikein jaksa ymmärtää  sanoisin monenkin henkilön, etten sanoisi sairaalloista kiinnostusta toisten tuloihin. Ei minun tulojani lisää tippaakaan, vaikka kuinka kadehtisin toisen henkilön tuloja.

Minulle riittää mainiosti, että tiedän tulomme ja menomme ja se lienee mielestäni aivan  riittävä tieto.

8 vastausta artikkeliin “Veropäivä.”

 1. Lisäisin vielä tähän; Osuuspankin, vaikka sen jos muunkaan pankin ihailija en ole mutta siellä on verkkopankissa erittäin hyvä laskuri, joka kertoo ajankohtaisesti tulosi ja menosi. Sitä pyrimme aina pitämään +-merkkisenä. Ei paljon vähistä tuloista mutta kuitenkin.

 2. täytyy sanoa vero jutuissa että EVVK koska kun noita seuraa alkaa ns eikä se ole ihmiselle hyväksi
  Eräs ihminen kerran kysyi voiko vitukseen kuolla sanoin hänelle kyllä siihen voi jopa kuolla terv tepivaari

 3. Ylipäätäänkin; sellaiset asiat, joihin emme pysty vaikuttamaan; turhaa ruudin tuhlausta.
  Onhan näillä sivustoilla myöskin kovinkin vaikutusvaltaisia henkilöitä, jotka esim joutuvat nukkumaan ”ysimillinen yöpöydällään” ja henkilöitä, joille ihan Pietarista tulee uhkaviestejä; emme siis ihan mitättömiä toimijoita liene.

 4. Ei vähempää voisi minuakaan kiinnostaa. Ainoastaan verolapusta pitää tarkastaa, onko se palautusta,vaiko penteleen lisäveroa. Kummastuttaa vaan, kun aina tahtoo tulla lisäveroa, vaikka verottaja harvinaisen hyvin tietää meikäläisen tulot ja varallisuuden. Ainakin pitäisi tietää, kun moneen vuoteen ei ole ollut mitään tapahtumia.

 5. Rooman keisari sanoin että kansa tarvitsee leipää ja sirkushuveja, mutta se oli Roomassa se. Näiden lisäksi suomalainen kateellinen ihminen tarvitsee lisäksi nähdäkseen naapurien, julkimoiden ja suurporvarien tulot ja verot.

  Kun naapuruston ja tuttujen verotietoja syynätään on ilo ja kateus molemmat mahdollisia, iloitaan jos naapuri tienaa vähemmän kuin on luultu ja tietysti mielen katkeroittaa jos ovat hyvin tienanneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *