Persujen some-strategia- ”vallataan kaikki Suomen some-alustat” 2. osa

Tampereen Kuntapolitiikan fb- sivuille on tapahtunut valtakunnallinen persu- ”hyökkäys”. Yht´äkkiä sivuille on ilmestynyt satamäärin pitkin valtakuntaa seuraajia ja tamperelaisiksi  jäseniksi piiloutuneita persuehdokkaita kommentoimaan Tampereen kuntapolitiikkaa Hämeenlinnasta , Salosta jne. .

Tampereen persuvaltuutettu Heikki Luoto jopa puolustaa moista hörhöilyä. Kommentit ovat sitä luokkaa, että vain persut osaavat mennä näin riman alta.

Ylläpito on nukkunut päästäessään ”jäseniksi ja seuraajiksi” ulkopaikkakuntalaisia jäseniä. Tai säännöt ovat epäselvät. Raja pitäisi mennä max. Pirkanmaassa.

https://www.facebook.com/groups/tampereenkuntapolitiikka/permalink/1656510981202260/?comment_id=1656788357841189&reply_comment_id=1656815637838461&notif_id=1617727495572775&notif_t=group_comment&ref=notif

Tänään 10.4. Aamulehdessä juttu edellisestä alustuksesta:

”Suositussa politiikan someryhmässä kuohuu Tampereella, keskustelun kuvataan karanneen käsistä – ”Se oli suoraan sanoen järkyttävää”:

https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000007907926.html?share=e2022f2e4193bd0ebb0ff15353f05dc8

Kommentointia:

”Sosiaalisen median paikallispolitiikkaryhmän asiattomuus on herättänyt paljon huomiota. Tamperelaispoliitikot Jaakko Stenhäll (vihr.), Aila Dündar-Järvinen (sd.) ja Lassi Kaleva (ps.) näkevät somekeskustelussa varjopuolten lisäksi hyvää. ”­

5 vastausta artikkeliin “Persujen some-strategia- ”vallataan kaikki Suomen some-alustat” 2. osa”

  1. Piti olla Tampereen, vaan osallistujat laajensivat sen koko Suomen alueelle.
    Missähän modet luurasivat tähän asti?

  2. Tässä alkua, mutta sääntöjä varmaan skarpataan:

    Tampereen kuntapolitiikka ryhmän jatkaja. Vanha ryhmä tulee poistumaan. Uusi ryhmä on moderoitu puolueettomasti. Ryhmän säännöt (laaditaan myöhemmin) kieltävät rasistisen keskustelun ja henkilöihin kohdistuvat loukkaukset. Mikäli olet halukas tulemaan mukaan moderaattoriksi laita ylläpitoon viestiä.

    Julkinen
    Kuka tahansa voi nähdä, keitä ryhmässä on ja mitä jäsenet julkaisevat.
    Näkyvä
    Kuka tahansa voi löytää tämän ryhmän.
    Tampere
    Ryhmä: Yleinen
    Historia
    Ryhmä luotiin 7. huhtikuuta 2021

    PS. Vielä ei ole rajattu tarkkaan ovatko myös naapurikuntalaiset mukana ja he, joilla on esimerkiksi tiiviit yhteydet omistamiensa firmojen tai kiinteistöjen kannalta Tampereella.

    Minä en luo sääntöjä.

  3. Eipä ole suuri yllätys että huutoon keskittyvällä somealustalla, poliittisessa ryhmässä lähtee homma lapasesta ennen vaaleja.

    ”Sitä saa mitä tilaa”

    Ja se on enemmän hyvä kuin huono juttu että myös ns. väärät mielipiteet nousevat esiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *