Jatko- osa : https://www.pirkanblogit.fi/2021/penttit/kylla-silla-tienaa/

Kyllä ”sillä” tienaa

Minä en ymmärrä millä motiivilla Aaamulehti tämän päivän julkaisussa painaa tämän Erikan jutun sanasta sanaan uudestaan, nyt se on vielä kolmen sivun pituudella. Ei se minun mielestäni ole sen arvoinen, paitsi jos erikoisesti haluaa tuoda huoran (Erikan oma ilmaisu) elämää esille.

Muutama asia erikoisesti jäi mieleeni, oli sitä tietysti jo edelliskerralla. Erika (muutettu nimi) sanoo, että hän ei halunnut polttaa itseään loppuun sairaanhoitajana ja siitä syystä aloitti itsensä myymisen. Niinkö se onkin, minä olen kuvitellut, että huorana oleminen kuluttaa loppuun niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Sairaanhoitajana olo on varmastti kovaa, mutta säilyy siinä ainakin maine ja kunnia. Hoitajat ovat oikeinkin arvostettuja.

Siltikään en ymmärrä Aamulehden palstantäytteitä.

2 vastausta artikkeliin “Jatko- osa : https://www.pirkanblogit.fi/2021/penttit/kylla-silla-tienaa/”

  1. ”Siltikään en ymmärrä Aamulehden palstantäytteitä.”
    .
    En minäkään ymmärrä.

    *
    Luulenpa, että harva nainen tykkää huoran hommasta – tykkääviäkin varmasti on

    Prostituution taustalla kerrotaan olevan usein huumeongelmat.

    Suuret tulot saattavat olla houkuttimena – ainakin uran alkuvaiheilla.

  2. Opetuslapset keskustelivat keskenään ja miettivät, että onkohan Jeesus koskaan ollut naisen kanssa ”sillai”.
    No, päättivät kerätä keskuudessaan kolehdin Jeeuksen ilotaloon vietäväksi ja näin sitten tapahtuikin. Ovesta huoneeseen astuessaan ja Jeesuksen tovin huorran tykönä olleena ovi lennähti auki ja huorra juoksi ulos kauhusta kiljuen ja opetuslapset päättelivät Jeesuksen tehneen ”hyvän työn” kun noin huorrakin huutaa. Jeesukselta sitten asiaa tiedustelivat huorran huudon syytä, niin mestari vastasi, että huoneessa makasi nainen selällään ja hänellä oli valtava märkivä avohaava jalkovälissään, niin minä paransin sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *