Persujen some-strategia- ”vallataan kaikki Suomen some-alustat”

Tampereen Kuntapolitiikan fb- sivuille on tapahtunut valtakunnallinen persu- ”hyökkäys”. Yht´äkkiä sivuille on ilmestynyt satamäärin pitkin valtakuntaa seuraajia ja tamperelaisiksi  jäseniksi piiloutuneita persuehdokkaita kommentoimaan Tampereen kuntapolitiikkaa Hämeenlinnasta , Salosta jne. .

Tampereen persuvaltuutettu Heikki Luoto jopa puolustaa moista hörhöilyä. Kommentit ovat sitä luokkaa, että vain persut osaavat mennä näin riman alta.

Ylläpito on nukkunut päästäessään ”jäseniksi ja seuraajiksi” ulkopaikkakuntalaisia jäseniä. Tai säännöt ovat epäselvät. Raja pitäisi mennä max. Pirkanmaassa.

https://www.facebook.com/groups/tampereenkuntapolitiikka/permalink/1656510981202260/?comment_id=1656788357841189&reply_comment_id=1656815637838461&notif_id=1617727495572775&notif_t=group_comment&ref=notif

TÄLLÄ HETKELLÄ EN PYSTY VASTAAMAAN. KOMMENTIT EIVÄT MENE LÄVITSE JÄRJESTEMÄSSÄ KUIN OSITTAAIN OMAAN BLOGIINIKIN

Vain mobiililla onnistuu, ei kiinteällä läppärillä kuin silloin tällöin. Blogi on tehty läppärillä ja testejä myös.

Kiinteällä yhteydellä ja läppärillä kommentointi onnistuu siten, että kirjautuu jokaisen kommentin yhteydessä ensin ulos ja sitten takaisin. Siis yksi kirjoitettu kommentti kerrallaan onnistuu.

Tänään 10.4. Al:

Suositussa politiikan someryhmässä kuohuu Tampereella, keskustelun kuvataan karanneen käsistä – ”Se oli suoraan sanoen järkyttävää”:

https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000007907926.html?share=e2022f2e4193bd0ebb0ff15353f05dc8

 

68 vastausta artikkeliin “Persujen some-strategia- ”vallataan kaikki Suomen some-alustat””

 1. Älähän nyt Heikki vaivu epätoivoon, on se minunkin huomioni, tuo PS:n vahva osuus niin täällä kuin US:nkin puolella. ”Naamakirjasta” en tiedä jos en perustakkaan.
  En usko kovinkaan suurta merkitystä päivänpolitiikkaan, runsaasta annistaan huolimatta olevan. Kaikkihan me kehumme itseämme, ainakin melkein kaikki, tavalla tai toisella mutta se hyöty … ?

 2. Miksi et perusta omaa ryhmää, johon valikoit ainoastaan itsesi kanssa kaikesta samaa mieltä olevia, koska kaikki muuthan ovat persuja?

  1. Minä en mitenkään liity tähän persujen rynnäkköön Tampreen kuntasivuilla enkä ole ylläpitäjä. Suuri porukka vaan ihmettelee moista öykäröinitä, mitä ei aikaisemmin ole ilmentynyt.

   1. Tuon linkin takaa kun katsoo niin ensimmäisenä tulee mieleen, että kyse on ehkä pienimmästä ”suuresta porukasta” ikinä ja osallistujista isompi osa vaikuuttaa ihmettelevän persufobiaa.

    1. Vihreiden Jussila huomasi persujen somehyökkayksen, mutta kaikki eri puoleiden edustajat ovat osallistuneet kommentointiin ja ihmettelyyn. Tämä siis ei ollut viherää agendaa.

     1. Kyllä täytyy olla ahkera stalkkaaja, että huomaa tuollaisia asioita. On oltava aktiivisesti kiinnostunut siitä keitä kommentoijat ovat, mistä he ovat ja mitä puolueita he edustavat.

      Minulle tuo ryhmä ei kyllä edusta mitenkään laadukasta kirjoittelua. Persujahti ja ylipäätään henkilöön menevä kommentointi on silmiinpistävän hyvin edustettuna.

      Ps. Ryhmä on kaikille avoin. Kaikki saavat kommentoida. Pitää muuttaa sääntöjä, jos ryhmään saa osallistua vain tamperelaiset.

      1. Se ryhmä on toiminut aivan asiallisena keskustelualustana, jossa kaikki puolueet ovat tuoneet näkökulmiaan esille. Mutta tämä hyökkäys näyttää pilanneen sen.
       Täytyy muistaa, että persut on pikkuryhmä Tamperella, mutta äänekäs kaiken vastustaja. Muut kyllä pitävät puolensa.

   2. Taisit Heikki mainostaa täällä toista kuukautta sitten tuota kuntasivua. Niinpä minäkin liityin. En ole kuitenkaan sivua seuraillut. Kun nyt taas mainostit sen tarjoamaa tarinaa, niin taidanpa ruveta seuraamaan.

    Vihreistön utopiaa fanittavat toimittajanaiset ovat vallanneet lehdistön ja Ylen.
    Järkivihreät eli persut yrittävät nyt vallata somen.
    Persut hyväksyvät vihreistö lähinnä vain tohtori Eero Paloheimon ja Osmo Soininvaaran.

    Soininvaara kilpailee puolueen suosiosta Soinin kanssa ja on persuja kohtaan melkeinpä Soinia kesympi tapaus.

 3. Kommentit jos eivät mene läpi, useimmiten auttaa sivun lataus uudelleen.

  Persut (tai mikä vaan muu puolue) jos ei mene vaaleissa läpi, auttaa vaalistrategian suunnitteleminen uudelleen.

 4. Jaa, jos elämä kaatuu jonkin naamakirjan sivun takia, on se todella pienessä kuplassa olemista.

  1. Niinpä. Siellä vaan kaikki Tampreen valtuustopoliitikot kertovat päätösperusteita, ajatuksiaan reaaliaikaisesti. Erinomainen fb-sivu tähän saakka.
   Mutta turha sinun on kommentoida, kun et seuraa fb- näitä sivuja

 5. Sin nsä tulee mieleen, että on niitä persuja niin penteleesti, kun kaikki somealustat pystyvät valtaamaan.
  Siihen ei vaivainen parikymmentä prosenttia riitä kirjoittelemaan, joten vavistaa persukammoiset.

  1. Uuden sivuston ylläpitoon nimetään kaikista puolueista edustajat, jos haluavat tulla.
   Näin persuarmeijan valtakunnallinen somehyökkäys torjuttiin ja ruumiit kuopattiin päivässä.

   1. Kyllä persupelko on voimakas tekijä, kun kunnan asioihinkaan heidän ei sallita ottaa kantaa.
    Ei voi kuin sääliä hysteerisesti persukammoisia puuhastelijoita.
    Suosittelen vielä foliohatun laittamista päähän ja piiloutumista kellariin hyökkäystä piiloon…

    1. Älä kommentoi, jos et tiedä. Sadat jäsenet reagoivat persujen öykkäröintiin ja sivut suljetaan. Miksi parisataa persuehdokasta ympäri Suomea alkoivat melllastaa Tampreen Kuntapolitiikka sivuilla ja syöttää sontaa? Lyhyt oli ilo yritykselle. Ala-arvoista, vähän niin kuin persuista valittu ja erotettu Turtiainenkin.

     1. Ja mistä yksi Karjalainen muka tietää, että persujen strategia oli vallata kaikki Suomen some-alustat?
      Et yhtään mistään, joten se siitä.

       1. Minua kiinnostaa tuo hysteerinen persupelko ja sen seurauksena oleva suhteellisuudentajun täydellinen puute.
        Siksi sinun sepustuksiasi on niin mukavaa kommentoida, kun reagoit aina niin odotetusti.
        Ei tarvi olla persu kiusatakseen hysteerisesti persukammoista.

  2. ”Ilkka Jaakkola

   Uuteen ryhmään tarkka kontrolli jäsenille, kirjoillaolopaikka Tampere. Vain sdp, vasemmisto, vihreät ja kokoomus sallittu, muut pois”

   Että tuollainen ryhmä.

   1. Taas persumaista puuta heinää. Ryhmä on ollut voimassa aloitteesta puoli vuorokautta ja säännöt tulivat juuri. Moderaattlreiksi on kutsuttu edustajat kaikista puolueista, persuista ehdokas Erkki Sppänänen, fiksu muusikko ja yliopistomies. Vallinkin odottas hyvää ryhmää. Älkää levittäkö sontaa ennen kuin tiedätte.

 6. Että perusuomalaiset pyrkivät valtaaman kaikki Suomen some-alustat?
  Vaikka pyrkisivätkin, ei se riitä. Ei alkuunkaan!
  Pitäisi vallata myös yliopistot, koko kulttuurikenttä etc. Ja sehän ei onnistu muilta kuin kulttuurimarxilaisilta, tuo pitkä marssi läpi instituutioiden.
  Ja tuskinpa perusuomalaiset sellaista edes haluavat. Ovat tarpeeksi tervehenkistä porukkaa ymmärtääkseen ettei ideologisesta vouhotuksesta synny muuta kuin tuhkaa ja raunioita, joilta raunioilta kuuluu vain orpojen itku ja leskien valitus.

  1. Onneksi Suomessa on monipuoluejärjestelmä, mutta onni on, ettei persuista ole kulttuuri-ihmisiksi. Taiteeksi hyväksyttäisiin vain realistiset Gallen-Gallelan maalaukset ja kirjallisuuden ikoniksi Konsta Pylkkänen. Musiikiksi Ukko-Noa.

 7. Tässäkin homma menee niin, että arvostelu muiden tavasta kommentoida on tärkeämpää kuin varsinaisista asioita keskusteleminen.

  ********************************************************************************************
  https://www.facebook.com/groups/tampereenkuntapolitiikka/permalink/1656510981202260/?comment_id=1656788357841189&reply_comment_id=1656815637838461&notif_id=1617727495572775&notif_t=group_comment&ref=notif

  .
  Heikki Karjalainen
  Ylläpidon pitää panna joku raja persupropagandan levittämiselle näiden ulkopaikkakuntalaisten tekemimä.

  …………………………………………………………………………………………………………..
  Vastineita:
  *
  Miika Pispala
  Heikki Karjalainen niin, Suomessahan demokratian rajoittaminen saa kovasti kannatusta

  *
  Janne Mäkinen
  Heikki Jaa vähän niinku Nevvostoliitossa

  *
  Miika Pispala
  Janne Mäkinen , nämä Heikkiviherhöpökokkarevassarit tietää, etteivät he pärjää normaalissa keskystelussa, joten vaihtoehtona on vain ignooraaminen ja oman paskaringin luominen ruppureiäin ympärille

   1. HK: ”Nämä oli sitä sontaa ja tasoa, mitä siellä ..”

    Kutsuukohan H Karjalainen alla olevaa letkaustaan sonnaksi?
    *
    Heikki Karjalainen
    Ylläpidon pitää panna joku raja persupropagandan levittämiselle näiden ulkopaikkakuntalaisten tekemimä.
    [ Ylläpidolle kantelu on ominaista Heikki Karjalaiselle, säälittävää. ]

    *
    https://www.facebook.com/groups/tampereenkuntapolitiikka/permalink/1656510981202260/?comment_id=1656788357841189&reply_comment_id=1656815637838461&notif_id=1617727495572775&notif_t=group_comment&ref=notif

    *********************************************************************************************
    P.S.
    On se vaan merkillistä että joillakin tyypeillä on kova halu nimitellä erimieltä olevien kirjoituksia. Eivät kai pysty parempaan.

 8. Tampereen kaupunginvaltuutettu kirjoitti :

  ”Kuulin juuri, että tällaisia eri kuntien/kaupunkien somesivustojen valtauksia on suoritettu useammilla paikkakunnalla. Arvasin oikein. Kivat teille, persut.”

  1. Kaikenlaista sitä voi kuulla ja yllättävän usein tällaiset ”kuulijat” ihan itse keksivät kuulemansa,mutta kukin tyylillään.

   Hieman toki ihmettelen miten avoimia julkisia sivustoja voi vallata?

 9. Kyllä nyt kelpaa. Naamakirjassa on kome ryhmää nimikkeellä Tampereen kuntapolitiikka. On varaa valita. Karjalaisellakin.

 10. Demarimoderaattori ohjeistaa:

  ”Ryhmässä on nollatoleranssi syrjinnälle
  Rasismi, syrjintä seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuolen perusteella, uskonnon, vamman tai muun vastaavan syyn perusteella johtaa erottamiseen ryhmästä joko määräajaksi tai kokonaan.”

  Syrjintä yhdenvertaisuuslain mukaan:

  ” Yhdenvertaisuuslain mukaan ketään ei saa syrjiä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen, tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella”

  Miksi demarimoderaattori oli jättänyt listauksestaan pois poliittisen toiminnan ja mielipiteen pohjalta tapahtuvan syrjinnän?

   1. Tuo demarimoderaattori on Aila Dundar-Järvinen. Postasi nuo säännöt 17 tuntia sitten. Vai onko niin, että sääntöjä muutellaan tarpeen mukaan?

    Aiemmassa ryhmässä nousi poru siitä, että ulkopaikkakuntalaiset kirjoittelevat ryhmään. Nyt kai pistetään sitten paremmaksi, koska ylläpitäjäkin on ulkopaikkakuntalainen. Vai onko Siilinjärvi liitetty Tampereeseen?

 11. Tampereen kuntapolitiikan some vaikuttaa vähän sellaiselta pikkutyttöjen temmellyskentältä, niin kauan kun osallistujia on kaksi kaikki on hyvin.

   1. Kommentillani ei ole mitään tekemistä osallistujamäärän kanssa.

  1. 3474 jäsentä nykyisessä, joka lopetetaan. Uusi ”Tampereen kuntapolitiikka 2.0” alkoi eilen, joten tuo lukusi liittynee uuteen alkavaan.
   Mutta hyvä yriys vääristellä niin kuin aina.

 12. Voin varmana tietona kertoa, että TAYS:ssa, Sydänsairaalassa ja Coxa:ssa työskentelee useita persuja, eivätkä kaikki ole tamperelaisia.

  Eikö asialle pitäisi tehdä jotain ?

 13. Mitä vääristelyä tuossa oli? 2.0 ssa on 363 jäsentä.

  Mutta eipä siinä mitään, pätekää keskenänne ja taputelkaa toisianne selkään. Jo ryhmän aloitussanat tuoksahtavat tunkkaisilta. Epämiellyttävät kommentit tullaan siivoamaan pois ja keskustelu jatkuu samanmielisten keskustelukerhona.

  Ryhmä 2.0

  Moderaattorit: Erkki Seppänen (PS)
  Riitta Niemistö (Vihr.)
  Milka Hanhela (Vas.)
  Aila Dündar-Järvinen (SDP)
  Leena Heino (SDP)

  Hieno värisuora, johon on yksi hai-kortti eksynyt joukkoon.

  1. Ei näytä menevän perille. Nykyisessä lopetettavassa 3474 jäsentä ja uudessa tuo vajaa 400. Projekti on päivän vanha. Mderaattoreita tulee myös muista puoluesita. Menikö perille.

 14. Heikki Karjalainen:Onneksi Suomessa on monipuoluejärjestelmä, mutta onni on, ettei persuista ole kulttuuri-ihmisiksi. Taiteeksi hyväksyttäisiin vain realistiset Gallen-Gallelan maalaukset ja kirjallisuuden ikoniksi Konsta Pylkkänen. Musiikiksi Ukko-Noa.

  Ettei persuista ole kulttuuri-ihmisiksi.
  Entä oman aikansa ”persut” eli kansallismieliset: Runeberg, Topelius, Lönrot, Aleksis Kivi, Gallen-Gallela, Sibelius, – muutamia mainitakseni.

  1. Ettekö te huomaa kuinka typerältä tämä teidän nokka-pokkanne näyttää.-

   1. Olen seurannut samaa. Voisin jakaa tuohon hiekkalaatikkoon ”lapsille” lisää hiekkalapioita ja ämpäreitä…🤠👍

    1. Valtakunnan persut yritti tunkeutua Tampreereen fb-kuntasivuille, mutta epäonnistuivat tökeryydessään ja muiden havantokyvyin.
     Tiedoksi: niillä sivuilla on ollut jäseninä kaikki kuntapäättäjät tukijoukkoineen plus Tampereen politiikan aktiiviseuraajat.

     1. Heikki, sorry nyt, mutta teidän hyväihmisten salaliittoteorioille nauretaan ihan avoimesti, mutta jatkakaa ihmeessä…

 15. Erinomaista, että härskien valhepersujen tökerö yritys paljastui niin valtuutetuille kuin kansanedustajillekin. Jatkakaa samaan malliin niin nauru pidentää muiden ikää.

  Nyt kommentoin googlen nimellä ( juhani) , kun muu ei toimi ei kännykällä eikä kiinteällä.

  1. Niitä tuloo ja on joka paikassa.
   Koronakaan ei estä, että joku lähelläsi kaupungilla liikkuessasi on persu eikä sitä paljasta koronatestikään.

 16. Täällä joutuu poistamaan erään kommenttikopion, linkkiviidakkomiehen henkilökohtaisen kommentin jo kolmatta kertaa. Kiusaaminen on kivaa, jos siitä tykkää.

Kommentoi