PS:n vero- ja työllisyyspolitiikkaa a´la Veikko Vallin

 

Kansanedustaja Veikko Vallin ei työllistä, ei maksa veroja Suomeen, vaan välttelee niitä pöytälaatikkofirmansa kautta Virossa.

Turha tässä muutakaan PS.n työllisyyspolitiikasta on puhua, jossa Halla-aho vaatii kaikille Suomeen tulijoille minimipalkaksi vähintään 3 000 / kk, jota palkkaa vain murto-osa suomalaisista hoito- ja palvelualan työntekijöitä saa.

Puheita ja puuta-heinää riittää yksinkertaisille ihmisille.

Kirjoittaja on veropolitiikan asiantuntija Lauri Finér:

Lauri Finér – Veropolitiikka-blogi

Perussuomalaiset varakkaiden asialla – Veropolitiikka-blogi

15 vastausta artikkeliin “PS:n vero- ja työllisyyspolitiikkaa a´la Veikko Vallin”

 1. Pidän Vallinin menettelyä paheksuttavana. Mutta varmaan kokolmuslaisten ehdokkailla on samanlaista puuhastelua RKP:sta puhumattakaan.

  Vähän näyttää siltä, että metsäomisrustakin olisi viime aikoina merkittävästi siirtynyt ulkomaisille yhtiöille luultavasti postilaatikkoyhtiöille mm. Luxemburgiin ja ehkä muidenkin veroparatiisien yhtiöille ympäri Tellusta.

  Tässä mielessä verovaroilla kustannettavien palvelujen, kuten terveyspalvelujen siirtyminen yrityksille tullee merkitsemään hurjaa verotulojen katoa.

  Ei siis pitäisi yksityistää. Metsäverotuksessa lienee pakko palata pinta-alaverotukseen.

  Edes EU;sta eroaminen ei tässä auta.

  Palkkaverot, joita Valliinikin maksellee, tulevat nousemaan, joten vasemmistonkaan ei tule kehitellä lisää kuluja ei tulonsiirtoja Italian mafialle, vaikka HK niitä tuntuu kannattavankin.

 2. Pahasti näyttää siltä, että suunta olisi kohti ”länsimaista” USA:n systeemiä, missä on maailman suurin vankitiheys ja jokainen joutuu kustantamaan koulutuksensa ja terveydenhoitonsa itse.

  Onhan niin, ettei palkkaverotustakaan voi kovin paljon korottaa. Se vli masent

 3. Suomi on vähiten korruptoitunut sano Matti ja jo silloinkin ympärillä rehotti ?
  Veroja ei saa korottaa kokoomus ja kepu ja samaan aikaan keruupussi vuotaa kuin seula josta ei edustajamme juurikaan mainitse.
  Se rikkain osa osaa käyttää kaikki keinot ns laillisessa välttelyssä.
  Ainoastaan palkansaaja joutuu maksamaan joka ansioeurostaan veron ja voelä ostaessaan toistamiseen…

   1. Toista ovat demarit.
    Ylihintaisella ja tarpeettomalla hallitushimmelillä varustetun soten avulla työllistetään joukko suojatyöpaikan tarvitsijoita ja kansalaiset (=erityisesti jälleen keskituloiset) pääsevät osallistumaan suurin joukoin maksamalla lisää veroja.

     1. seli-seli…
      Julkisesti kerrottu tosiasia on, että sote lisää kustannuksia, todennäköisesti maakuntaverotus tulee nostamaan kokonaisveroastetta ja sen kaiken maksaa pääosin se keskituloinen veronmaksaja.

 4. Johonkin Halla-aho silti osuu kritiikillä. Ei hänellä ratkaisua ole, mutta on jotain hiton outoa tässä.

  Suomessa on sekä kotosuomalaisia että maahanmuuttajia, jotka lähettävät tusinan työhakemusta viikossa, mutta ei töitä, ei mitään, ei niin mitään. Satoja hylsyjä jonossa. Sitten huutavat työvoimapulaa samaan aikaan ja ei haittaa vaikka tulijat maksaisivat meille enemmän kun tuottavat, pitää saada lisää.

  Ei minulla mitään ratkaisua ole mutta joku hitosti klikkaa tässä yhtälössä.

  1. Tätäkään ongelmaa ei suunsoitolla ratkaista, eikä ole ratkaistu vuosikymmeniin. Jospa tämän hallituksen pitää ratkaista koronan ja soten jälkeen tämäkin, kun huutosakki ei saa mitään aikaiseksi.

   1. Ei kyvyt riitä ja ideologia estää terveen järjen käytön, kuten soteroskassakin.

    1. Kansanrintamahallitus on osoittanut kyvykkyytensä saada aikaseksi asioita ja viedä ne maaliin. Siihen tarvitaan ideologioiden yhteensovittamista.
     Mikään oikeistohallitus ei ole saanut aikaan muuta kuin sopan.
     Yksikään vasemmistohallitus ei ole vielä johtanut Suomea.
     Ainoa toimintamalli on kansanrintama, jossa pyyhitään persuila persettä. Se ei sovi mihinkään kuvioon epäluotettavimpana rikollispuolueena, ei kokoomuksen, ei kepun, ei kd:n, ei rkp:n mukana ollessa oikeistosta. Eikä se sovi mihinkään muuhunkaan hallituskoalitioon.

 5. Totta puhut, Heikki, mutta olisi hyvä että joku vastuullinen valtionjohtaja nostaisi tämän kissan pöydälle.

  Minulla ei ole kompetenssia sanoa onko Tanskan malli parempi tässä maahanmuutossa, mutta sen tiedän että nykymallissa on jokin vialla. Samoin työllisyyspuolella.

  Lienee niin, että sekä maahanmuuton että työmarkkinapolitiikan osalta olemme vain liian syvällä poteroissa keskustelua varten.

Kommentoi