Hyvältä alkaa näyttää korona meidän osalta

 

Hyvät ystävämme, tukijamme ja lukuisat seuraajat jotka olette myötäeläneet kamppailussamme koronaa vastaan. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Mirjamiin iskeytynyt koronaviruksen paholainen on saanut kyytiä hänen kehostaan.

Eilen lauantai illalla 20.3 ottivat tipan pois kädestä. Enää ei tarvinnut antaa suoneen antibioottia. Kuume oli pysynyt poissa jo puolitoista vuorokautta. Soiteltuani eilen tunsin heti armaani toipuneen. Puhelimeen vastasi aina hyväntuulinen ja selvästi piristynyt Mirjam – väsymys oli vaihtunut elämäniloon.

Äsken, sunnuntai 21.3, soittelimme ja hän kertoi, että mahdollisesti huomenna pääsisi kotiin. Voi sitä molemminpuolista riemua puhelimien molemmissa päissä. Toki yhä pidämme ”jalat maassa”, kun tuosta viheliäisestä viruksesta ei tiedä, mitä vielä keksii.

7.3 sunnuntaina tämä kaikki alkoi. Lyhyt aikahan se on elämänkaaressa, meidänkin yhteiselon, yli 8 vuoden aikana, mutta elää siinä keskellä epätietoisuuden myllerystä, silloin se tuntui ikuisuudelta.

Entä huomenna jos saamme vihdoin nähdä ja halata? En osaa sanoa. Olemme jo nyt eläneet tietoisina elämän rajallisuudesta. Siksi meille jokainen eletty päivä, yhdessä olo, on nautinto. Emme anna säiden, kolotuksien ja pienten vastoinkäymisten masentaa tai jopa lannistaa meitä. Otamme tämän yhteisen ajan, löydettyämme toisemme, ihmeellisenä sattumana ja onnenpotkuna.

On ollut suurenmoista nähdä kuinka te, hienot ja upeat ihmiset olette eläneet kanssamme tätä aikaa. Olen lukenut Mirjamille kaikki onnen ja parantumisen toivotukset ja väitän hänen saaneen rutkasti voimia niistä parantumiseensa. Olette olleet aivan ihmeellisiä.

Toivon ja uskon kirjoitusteni antavan kannustusta ja vertaistukea sairastuneille, heidän perheilleen, ystävilleen ja tuttaville. Meidän kannattaisi aina muistaa, että erilaisten vastoinkäymisten, kuten epidemioiden ja monien vastaavien onnettomuuksien kohdalle osuessa, vain me yhdessä, ihmiskuntana voimme olla toistemme tukena, yhtenä voittaa vaikeudet.

Vaikka emme tätä kirjoittaessa varmasti tiedä, pääseekö Mirjam huomenna pois ja onko virus lopullisesti nujertunut, niin haluamme yhdessä kiittää Keiturin Soten henkilökuntaa upeasta hoidosta, jota Mirjam on saanut osakseen. Hoitajat, siivoojat ym. ovat eläneet ja valaneet uskoa häneen tavalla joka ei tule mielestä häviämään koskaan.

Myös teille hyvät lukijat ja ystävät kalliit, Mirjam lähettää suukkoja, kun olette jaksaneet tukea häntä, suurten kiitoksien kera.

21.3 2021

9 vastausta artikkeliin “Hyvältä alkaa näyttää korona meidän osalta”

  1. Olipahan hieno ja positiivinen selonteko tilanteesta. Näitä tämmöisiä tarvitaan.
    Vilpittömästi olen iloinen tästä käänteestä.
    Toipumista jatkossakin.

  2. Ei voi kuin onnitella teitä molempia ja toivottaa Mirjamille pikaista paranemista, jotta pääsette taas tapaamaan ja halaamaankin.

  3. Varmaan kaikki menee hyvin ja enempi on sitten namia halia kunnolla terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *