Eivätkö ne sittenkään ole ”normaaleja”…

https://www.is.fi/viihde/art-2000008504193.html

”Ex-kansanedustaja Merikukka Forsius ja Outi-rakas menivät naimisiin”

On se vaan kummaa, kun kaiken maailman ”julkimoiden” homo/lesbo-liitoista pitää jatkuvasti uutisoida.

Näitä suhteita on julistettu lööpeissä jatkuvasti.

Jo ne kerran ovat aivan tavallisia, normaaleja ja heteroliittoihin verrattavia, miksi niistä jatkuvasti nostetaan suuria lööppejä?

Eivätkö ne sittenkään ole ”normaaleja”…

18 vastausta artikkeliin “Eivätkö ne sittenkään ole ”normaaleja”…”

 1. Julkimoilla myydään lehtiä. Ja enempi niissä on juttua tavallisista julkimoista tyyliin laulaja Kaaleppi Koho ja missi Marjaana avioon.

 2. Napakymppi-ohjelmassakin lesbot, ilmeisesti homotkin ”etsivät puolisoa”!
  Tää on ”nykynormaalia”!

 3. En ole poistamassa blogausta vaikka varmasti moni isomman journalismin talo niin tekisikin, mutta olkaa nyt silti tarkkana ettei mennä osoittamaan sormella ketään ihmisryhmää summittain.

  Jutussa ei puhuttu sukupuolista yhtään mitään, koska sillä ei ole jutun kannalta merkitystä. Ei mielestäni olekaan, ja miksi olisi? Riippuen miltä kantilta tutkit, joko satoja tuhansia tai n. 210 miljoonaa vuotta vanha ”normaali”, mikäpä sen nyt outouttaisi.

  Mutta tosiaan, koska juttu tuntui olevan enemmän nälvimistä keltaiselle lehdistölle, antaa palaa. Iltapäivälehti ei ole etninen ryhmä.

 4. Luin Iltasanomien otsikon ja vähän yllätyin kun muistin Merikukka Forsiuksen olleen aiemmin Hjallia Harkimon naisystävä.

  Vaikka minuakin ärsyttää se kun vähemmistöjen edustajia tunnutaan nykyisin laitettavan kuin söpöjä koristeita joka paikkaan omaa ”moraalista valveutuneisuutta” korostamaan, niin tässä lööpissä en huomannut sellaista. Julkkisten ”eroista” vaikka ei olla edes naimisissa ja muista suhteista kun kirjoitetaan koko ajan aika tarkasti niin en näe syytä miksi tästä tapauksesta ei sitten olisi voinut kertoa. Ehkä tässä tapauksessa tuo heterona tunnetun homosuhde hieman nostaa kiinnostavuusarvoa mutta oleellisempaa on se että Merikukka Forsius on ns. julkkis. Jos joku tavallinen Lyyli joka oli ennen jonkun Jampan kanssa olisi alkanut seurustella Viivin kanssa niin ei siitä olisi otsikkoa tehty koska ei se ketään olisi kiinnostanut. Sen sijaan jos Merikukka olisi löytänyt uuden miesystävän se olisi uutisoitu.

  Minua ei otsikko saanut juttua lukemaan, jonkun toisen, minua kiinnostavan julkkiksen uudesta parista olisin voinut jutun lukaista tai ainakin kurkata minkänäköinen se uusi kumppani on.

 5. Normaali on muuten jännä käsite. Eihän mikään poikkeava ole koskaan normaalia. Jos on esimerkiksi kauhean pitkä, vaikka yli 2 metriä tai lyhyt alle 160 cm niin eihän se ole normaalia. Normaali on ainakin suhteellisen lähellä keskivertoa. Mutta sitten on ihan eri asia pitääkö olla normaali. Miksi pitäisi? Tai miksi poikkeavaa pitäisi kutsua normaaliksi?

 6. Normaaleista puhuttaessa mikään ei enää ole, kuten ennen.
  Flunssa oli räkätauti, eikä kukaan mennyt siitä paniikkiin. Flunssa saattoi saada lisänimen, esim. Honkongilainen, tms.
  Aina joitakin niihin kuolikin, kuten viimevuosina ns. kausi-influensaankin, jopa paljon enemmän, kuin nykyiseen, eikä kukaan mennyt paniikkiin.
  Nykynormaalia on, että jos nenä vuotaa, se on tikutettava ainakin 200€ maksavalla tikulla ja jos todetaan nuha, on heti käytävä ottamassa miljardeja maksava välttämätön, ilman myyntilupaa myytävä suolaliuosrokote. Sekään ei tosin täysin takaa kuolemattomuutta, eikä suojaa tartunnoilta!
  Ihmiset kautta maailman ovat ilmeisesti saaneet Suomalaisuuden tartunnan, koska panikoivat täkäläisten tavoin!?
  Aikoinaan Veikko Vennamo sanoi, että: Suomalaisia on niin helppo höynäyttää!
  Pitää edelleen paikkaansa!

   1. Antamasi linkki ei toiminut, siis en voinut oikaista antamaasi virheellistä ”tietoa”!
    Minunkin nenäni on joskus vuotanut. Tein testi, siis niistin paperiin ja heitin pois, eikä maksanut mitään!

  1. Ennen, ns. vanhaan hyvään aikaan oli normaalia olla normaali, nyt sen ajan normaali ei ole mitään, vaan pitää olla vanhanajan epänormaali, ollakseen nykynormaali.

 7. Sigmund Freud määritteli normaalin ihmisen: Pystyy rakastamaan ja tekemään töitä.

 8. Normaali on normaali eikä sitä noteerata kuten kaikki poikkeavaan viittaava saa ehkä jo ylisuuren huomion palstatiloineen.

 9. Kuka meistä on ihan normaali? Luulenpa että minulla on normaalia isommat korvat. Olen myös kovemmassa kunnossa kuin normaali ikäiseni ihminen. Olen siis epänormaali monellakin tapaa.

 10. No, olen minäkin ihan poikkeava, meinaan pystyn kävelemään käsilläni vielä muuaman metrin ihan ilman mitään pillereitä ja dopingia – ennen vaikka omakotitalon ympäri.

  1. En minäkään niin kankea ole, etten pystyisi kävelemään käsieni päällä! Siis käsilläni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *