Freudenthalismin mustat rikokset on korjattava ja Ruotsin on ne tunnustettava julkisesti

https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000008140237.html

”Pääkalloja ja elävien ihmisten päitä mittaamalla Gustaf Retzius pyrki todistamaan rotuteoriaansa, jonka mukaan ruotsalaiset olivat valiokansaa ja suomalaiset edustivat alempaa rotua, jolle ominaisia piirteitä olivat muun muassa alakuloisuus ja hidasälyisyys.

Rotuteorioiden historia on Kiurun mukaan synkkä. Kalloindeksit ja muut vastaavat selitystavat ovat osoittautuneet kestämättömiksi sekä eettisiltä perusteiltaan että todisteluvoimaltaan.”

Tätä joku vielä puolustelee Suomessakin, mutta sen lauluja laulat – tai pidät itseäsi muita suomalaisia parempana ja ainakin melkein rantaruotsalaisten freudenthalistien veroisena.

On se kumma juttu, että Saarikko ei tehnyt mitään Freudenthalismin mustien rikosten korjaamiseksi, vaikka hänelle on tehty kaksi kertaa vaatimus asian hoitamisesta.

Liekö saadut vaalitukiaiset vaikuttaneet vai mikä lienee.

Nyt olisi kuitenkin aika tehdä asiasta ministeritasolla julkinen ja julistaa maailmalle freudenthalismin törkeys, jotta suomalaisten jäänteet saataisiin Suomeen.

Onhan vastaavaa tehty muissa maissa ja palautettu vainajien jäänteet maihin, mistä ne on otettu.

3 vastausta artikkeliin “Freudenthalismin mustat rikokset on korjattava ja Ruotsin on ne tunnustettava julkisesti”

 1. Kerran kun kävin Tukholmassa turkkilaisten pitämässä kebab-ravintolassa syömässä olivat mielissään kun saivat suomalaisen asiakkaan.

 2. Ruotsiin perustettiin maailman ensimmäinen rotubiologinen instituutti. Ruotsalaisten kiinnostus omaan rotuunsa ja sen parantamiseen oli saanut vahvistusta Yhdysvalloista, missä ajateltiin pohjoisen ja erityisesti ruotsalaisten edustaman rodun olevan kaikkein arvokkain. Lisäksi Pohjoismaissa vallalla ollut valtiokeskeinen politiikka asetti valtion edun yksilön edun edelle. Sosialidemokraattien valtaannousun jälkeen Ruotsissa tuli 1934 voimaan sterilisaatiolaki. Ruotsi steriloi noin 63 000 epäsopiviksi katsomaansa eugeniikkaohjelmassaan vuosien 1935–1975 aikana.

  Näistä noin 27 000 steriloitiin vastoin omaa tahtoa tai siihen painostettuna. Steriloiduissa yliedustettuina olivat naiset (90%), työväenluokka, romanit, tummaihoiset, mielenterveysongelmaiset ja kehitysvammaiset. – Wikipedia-artikkeli ”Eugeniikka”.
  ——————————————

  Klaus Härön ohjaamasta elokuvasta ”Uusi Ihminen” joka käsittelee naisten ja tyttöjen pakkosterilointeja 1950-luvun Ruotsissa, saa selvän käsityksen, että steriloinnin syyksi riitti myös pelkkä köyhyys.

  Suomessa RKP on jakanut Axel Olof Freudenthal-mitalia johtavan rasistinsa kunniaksi aina vuoteen 2007 saakka.

 3. BLM on kiva aate. Sen varjossa finnet voivat edistää omaa asiaansa.

  Saame pitäisi alkuperäiskielenä saada perustuslakiin kansalliskieleksi.

  Arvatenkin freudentalistit vastustavat muutosta raivoisasti, vaikka ovatkin houkutelleet riveihinsä saamelaisia.

Kommentoi