Hallitus kehitteli uuden puolustelun, kun munimisista tuli arvostelua – syynä onkin sukupuoli eikä muniminen

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007868473.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=aamulehti.fi&utm_content=promobox

”Anttikoski kertoo, että tutkimusta ehdotettiin – ei tilattu – Valtioneuvoston kansliasta StratComille keväällä 2019, kun Juha Sipilä (kesk) oli pääministerinä. Tuolloin aiheena oli informaatiovaikuttamisen tutkiminen.”

”Anttikosken mukaan StratCom ei löytänyt informaatiovaikuttamisesta koordinoitua toimintaa, joten he halusivat kääntää tutkimuksessa huomion vihapuheeseen.”

Tyypillistä poliittista populismia ja kieroilua.

Eli kun ei löydetty sitä, mitä haluttiin, etsittiin uutta syytä puolustella hallituksen munimisia.

Tosiasia kuitenkin on, että nuo munimiset maskeissa, rajatarkastuksissa jne syntyivät ihan hallituksen ministereiden takia haarojenvälistä riippumatta ja silloin tekijä ovat ne syylliset eikä sitä voi puolustella sukupuolellakaan.

5 vastausta artikkeliin “Hallitus kehitteli uuden puolustelun, kun munimisista tuli arvostelua – syynä onkin sukupuoli eikä muniminen”

 1. Sanna Marin: ”Naiset johtavat hallitusta. Get over it”
  Naiset johtavat hallitusta ja naiset ovat siis vastuussa munimisestakin.
  Sen yli ei vain pääse.

  1. Onhan se ylipääsemätön ongelma, ettei äijävoittoinen vanha kaarti pääse yli siitä, ettei hellan koukulla ei enää pysty muijia pitämään vain piisin ääressä.

 2. Naisviha on todellinen ongelma ja monessa suunnassa lisääntyvä. Se tulee vain lisääntymään tässä kohtaa, kun etuoikeutettu, hyvissä oloissa kasvanut, varakas ja vallan huipulla oleva nainen kertoo miten kamalaa hänellä on. Se on kuin sylkisi niiden naisten päälle jotka elävät jatkuvassa pelossa.

  Menkää katsomaan lestadiolaisia tai sunnalaisia perheitä niin näette mitä on todellinen naisviha Suomessa. Ja tehkää sille jotain! Tosi mies ei koskaan lyö naista tai kohtele häntä väärin. Jos niin tekee, ei itseään sovi mieheksi kutsua.

  P.S. Tässäkään blogauksessa en katso henkilöön menevää huutelua. ”Persut” (tai demarit, tai vihreät) ei ole luonnollinen ihminen. Nimetty henkilö on. Yksiselitteisesti implikoitu myös.

 3. Tein itseki eilen aiheesta avauksen, mutta sitten kyseenalaistin tiedon tutkimuksen ”tilaajasta” ja poistin kirjoitukseni ennen kuin siihen tuli ensimmäistäkään kommenttia.

  Taitoi kuitenkin käydä niin, että Marin, joko itse tai joku hänen avustakaartistaan kommentoi lööppiotsikoiden pohjalta tuon ”naiset johtaa, get over it” nimittäin tutkimus itsessään ei kovin kaksisesti vastannut otsikossa esitettyyn kohua synnyttäneeseen tulokseen.

  ”Yllä olevasta raportin grafiikasta näkee, että huonon hallinnon ja Covid-19-epidemian toimien nettiarvostelu olivat tutkimusaikana vuoden 2020 alusta selvästi eniten viestejä aikaan saaneet aiheet. Vuoden 2020 alussa korona-arvostelu oli kärjessä, vuoden lopussa kärkeen nousi huono hallinto yleisesti.

  Grafiikassa punaisena linjana näkyvät seksistiset viestit. Ne olivat ykkösenä kesällä, mutta jäivät lukumääräisesti edellisten jälkeen muina aikoina ja koko tutkimusajankohtana.

  Raportin executive summaryn lähtölauseen mukaan ”herjaavia viestejä aikaan saaneet pääaiheet olivat Covid-19 -pandemia, maahanmuutto, Suomen ja EU:n suhteet ja sosiaalisesti liberaali politiikka”.”

  https://www.verkkouutiset.fi/kohutun-raportin-mukaan-vihapuheen-karjessa-onkin-huono-hallinto/#09b401d7

  No mutta, naiset johtaa, get over it!

Kommentoi