Ilmastohihhulointi vain kiihtyy

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008199749.html

”Reijo Ruokasen kolumni: YK:n pääsihteeri valehteli ilmastonmuutoksesta

Suurimmalle osalle meistä riittää totuus ilmastonmuutoksen vakavuuden ymmärtämiseksi, kirjoittaa Reijo Ruokanen”

Ilmastohihhuointi ja sen avulla tehty rahastus johtavat toimintaa ja kaikki keinot valehteleminen mukaan lukien ovat sallittuja.

5 vastausta artikkeliin “Ilmastohihhulointi vain kiihtyy”

 1. Eurooppa ja USA ovat tehneet aika paljon. Kiinalla on ”hyviä aikomuksia” mutta huonoja tekoja. Siihen meidän on vaikea vaikuttaa paitsi yrittämällä boikotoida Kiinassa valmistettuja tuotteita. Ainahan voimme parantaa itsekin mutta sen merkitys on melko mitätöi.

  Maailmanlopulla pelottelu saisi kyllä vähentyä.

 2. Maailmanlopulla pelottelu saisi kyllä vähentyä.

  Maailmanlopulla pelottelu on jo kääntynyt itseään vastaan. Aikaansa seuraavat ihmiset osaavat poimia tietoa useammasta lähteestä.

 3. Maksa mulle 100€/ kk ja hiilijalanjälkesi on pienempi kun et sillä sadalla eurolla mitään tyhmää osta …🤠👍

 4. Onkohan Katrin opiskelu mennyt ainakin osittain hukkaan – suhteellisuuden taju ei ole kasvanut opiskelun myötä mitenkään.
  .
  Vaikka kaikki suomalaiset poistettaisiin jonnekin, niin maapallon hiilidioksidipäästöissä ei tapahtuisi havaittavaa muutosta.
  .
  Kiina (1439 000 000 asukasta), Intia (1380 000 000 asukasta), Yhdysvallat (331 000 000 asukasta), Indonesia (273 000 000 asukasta), Pakistan (221 000 000 asukasta) [j.n.e.] alekirjoittelevat sopimuksia, mutta jatkavat tai jopa lisäävät fossiilisten aineiden käyttöä.

  ****************************************************************************
  https://www.aamulehti.fi/ihmiset/art-2000008199402.html
  18.8.2021
  .
  Tamperelainen Katri Jurvakainen osoitti viime lauantaina mieltä Elokapinassa – nyt kasvatustieteen opiskelija [29 v] kertoo, miksi: ”Mikään muu ei ole yhtä tärkeää”
  .
  Lyhyesti sanottuna liike osoittaa mieltään, koska sen mielestä päättäjät [ tarkoittanee Suomen] eivät tee ilmastokriisin eteen tarpeeksi. Tämä vaarantaa kaikkien tulevaisuuden, ja mielenosoittajat vaativat hallitukselta parempaa.

  1. Kasvatustieteen opiskelijan tiedot ilmastosta ja sen muutoksesta lienevät sitä sokeaa vihersatu-uskoa, millä ei useimmiten ole mitään tekemistä tosiasioiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *