Trumppelin rikollisjoukot yrittävät vallata kongressin ja tehdä vallankumouksen

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-seuraa-yhdysvaltain-senaatin-kohtalo-ratkeaa-georgian-uusintavaaleissa/8029736#gs.pxcxan

”MTV seuraa uhkaavaa tilannetta Washingtonissa: Osa Trumpin kannattajista tunkeutui kongressiin, istunto keskeytetty – poliiseilla aseet esillä”

Trumppeli itse yllytti rikollisia kannattajiaan valtaamaan kongressin.

Milloinkahan tuon hullun toiminta pysäytetään?

10 vastausta artikkeliin “Trumppelin rikollisjoukot yrittävät vallata kongressin ja tehdä vallankumouksen”

 1. Se hulluhan kannusti tänään kannattajiaan sisällissotaan suorassa lähetyksessä jota katselin …

  Tässä muuten hyvä linkki seurata suorana mitä nyt tapahtuu, kongressin edustajille on jaettu jo kaasunaamarit

  https://youtu.be/f437y6UVjD8

  1. Jotain tällaista Baba Vanga ennusti viime vuosituhannen puolella 45:nnen presidentin viime vaiheisiin. Pientä sisällissotaakin pitäisi ilmetä.

 2. Luulisi suurinta osaa republikaaneista todella potuttavan, kun trumppeli kaataa puolueenkin.

  1. Trump sanoi jo aiemmin tuhoavansa kaiken jos ei pysy vallassa. Hulluhan tämä on ollut siitä asti kun se valittiin Presidentiksi ja hölmöjä on fanit.

 3. Trump toivoo varmaan uusnatsi sakkia eli Proud Boys järjestöä pistämään tulta liekkeihin….siitä puhuttiin juuri uutiskanavalla

  Senaatti on nyt vallattu sisältä Trumpin mielenosoittajien toimesta, suoraa lähetystä tulee.

  🇺🇲🇺🇲🇺🇲😂😂😂😂

 4. Ehkäpä se on hyvä että tilanne eskaloitui näin. Ehkäpä nyt ihmiset siellä näkevät missä nesteessä ovat.

  Toivotaan että Biden voisi vihdoin ymmärtää olevansa sen MAAN eikä KAVEREITTENSA presidentti ja alkaa ihan kunnioittavasti puhumaan koko kansalle. Tällä hetkellä se on ollut aika huonosti onnistunutta helinää. Nyt olisi tarvetta terästää.

  1. Bidenillä ja Harrisilla on älytön savotta edessä Trumpin jäljiltä…

   1. Raivaustraktorit siivoavat Valkoisen Talon rauniot ilman, että Bideenin tarvitsee edes poiketa paikalla.

 5. Videoiden ja kuvien perusteella kyseessä näyttäis olevan samanlainen ”mostly peaceful protest”, kuin mitä nähtiin useaan otteeseen ympäri Yhdysvaltoja viimevuoden aikana. Eli suurin osa mielenosoittajista osoitti mieltään rauhanomaisesti, mutta joukko vatipäitä… no osoitti olevansa todellisia vatipäitä.

  Aivan kuten kaikkien George Floyd / BLM – protesteihin osallistuneiden leimaaminen selkeänä vähemmistönä olleiden mellakoijien ja tuhopolttajien mukaan oli typerää, on nytkin koko joukon leimaaminen muutamien idioottien toiminnan perusteella älyllisesti epärehellistä.

  Katson Donald Trumpin olevan osasyyllinen tapahtuneeseen, aivan kuten BLM – liikkeen johto oli osalsyyllinen BLM – mellakoihin, mutta kaikkea ei voi laittaa ”organisoijien” piikkiin. Kaikille avoimissa tapahtumissa, kuten BLM – protestit ja/tai eilinen mielenosoitus, kukaan ei voi taata millaista porukkaa paikalle saapuu, ja mikä motiivilla itse kukakin on liikkeellä.

 6. Olisivathan vierailijat voineet hyödyntää BLM:n keksintöjä ja viedä poistuessaan kaikkea itselle ja katukauppaan sopivaa.

Kommentoi