Vapaavuori horjuttaa koronataistelua koko ajan

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007775483.html

”Vapaavuori sanoi Politiikan toimittajien tentissä, että nyt ollaan ajautumassa tilanteeseen, jossa rajoitukset eivät nauti ”tolkun” ihmisten kunnioitusta.”

Vapaavuoren oman möläykset edistävät tätä suuntausta jatkuvasti, kun arvostelee kaikkea vain Helsingin ja hesalaisten näkökulmasta.

19 vastausta artikkeliin “Vapaavuori horjuttaa koronataistelua koko ajan”

 1. Ehkä Vapis kuuluu koronaa levittävään salaliittoon, ehkä ei.

 2. Ei kyse ole kuitenkaan salaliitosta, vaan vapis ajaa hesan etua ohi kaiken muun.

 3. Oikeasti eihän sinne Hesaan tarvii itseään tunkee kun tilanne on se mikä on ja tyhmyys siellä tuntuu olevan ainut asia jota hesalaaiset taitavat ymmärtävän
  Niiden pitäis pitää omat pieruperseensä kotona eikä päästää minnekkään vapaasti liikuun
  Ja kapakat kiinni koska ne on suurimpia taudin levittäjiä senhän Jyväskylän tapaus näytti toteen
  Sedu ja retro saa pitää omaa mölinäänsä eikä niille kannata ottaa kantaa kenenkään terv tepivaari

 4. Tulis vaan pian kevät pääsis kapeen korpeen kalastelemaan ja säilöön ensi talvelle vaikkapa ahventa
  Kun siitä kaitaveden tietä ajeleen en levitä hondalla mitään tautia ja ruokaa ostan sen verran ettei tarvitse kauppaan edes mennä
  Jos käyn menen aamulla josko olis tilaa jos näyttää ahtaalle ajan linnainmaalle siinä on pari isompaa kauppaa terv tepivaari

 5. Sano nyt Vapaavuoresta mitään mutta karsastan ajatusta että hallituksen koronarajoituspolitiikka olisi jotenkin tabu. Toki heillä valta ja vastuu on mutta kyllä omaa mieltä tässäkin asiassa pitää saada olla.
  Maailmalla on aiheesta huonoja esimerkkejä, huonosti rakennettu tai markkinoitu koronapolitiikka aikaansaattaa mellokoita.

  1. Vapaavuorella on mennyt valta päähän vallankin nyt, kun on nimitetty olympiakomiteaan.
   Hän ajaa kokoomuksen politiikkaa Helsingistä käsin vastustaen kaikkea sitä, mitä kokoomus- Orpo oppositiossa ei ole osannut.
   Hän on lisäksi polttanut siltansa kaikkiin kollegoihinsa myös Helsingin johdossa.

 6. Toisaalta on niinkin, että Vapaavuori on Helsingin pormestari, jonka tehtävänä on ensisijaisesti Helsingin ja helsinkiläisten asiat, eivät valtakunnan.

  Horjuttaako sitten nuorten ja lasten harrastamismahdollisuuksien osittainen, kuitenkin valvottu vapauttaminen koronataistelua, niin ehkä, mutta nämä ovat juuri niitä tilanteita joissa on pakko punnita kahden huonon välillä.

  1. On edes vastutonta antaa pierurekien mellastaa ja levittää tautia noin ne Vapaavuoren mukaan saa tehdä
   Ja silloin ei ole muuta kun biletys jossa levitetään pierureika tautia
   Onko silloin pää pimentynyt järjestä vai onko joku maksanut ison summan fyrkkaa kuka senkään tietää terv tepivaari

 7. Vapaavuorelle on tainnut jäädä hampaankoloon aiemmasta yhteenotosta hallituksen kanssa. Hän yrittää nyt kampittaa sitä kaikin keinoin ja kerää irtopisteita lapsiin vetoamalla. Kuka nyt lasten etua vastaan haluaisi toimia, nyyh.

  1. Mistähän sinulla Norppa on sellainen tieto että olisi irtopisteiden keruussa eikä lasten asialla. Saatat olla oikeassa mutta tällaiset heitot ilman mitään perusteluja tuntuvat ontoilta. Reilumpaa olisi vain todeta että ei pidä Vapaavuoresta ja kokoomuksesta jos kokee sen tärkeäksi Pirkanblokien lukijoille kertoa.

   1. Se ei ole ”tieto” vaan näkemys. Yleensä jonkun motiiveista puhuminen ei ole tietoa koska emme pääse toistemme pään sisään.

    Irtopistetiden keruuna pidän sitä siksi että yhteisistä rajoituksista aletaan kyseenalaistaa joitain ja vedotaan tunteisiin. Vähän sama kuin joskus kun nhallitus tekee jonkin ikävältä tuntuvan päätöksen koska sitä pidetään välttämättömänä ja sitten jotkut hallituspuolueiden kansanedustajat ilmoittavat äänestävänsä tyhjää. Vapaavuori edustaa opposistiota mutta koronan vastaisessa taistelussa kaivattaisiin nyt talvisodan henkeä eikä irtiottoja ja pisteiden keruuta jollain yksityiskohdilla.

    Koska tämä blogim ei käsittele Kokoomusta niin miksi minä siitä olisin kirjoittanut ohi aiheen? Blogeissa kommentoidaan niiden aihetta, ei ylipäänsä mitä sattuu.

    1. Norppa, hallitus on nimenomaan korostanut sitä, että vastuu rajoituksista on alueelisilla viranomaisilla, joten mitä tarkoitat yhtenäisillä rajoituksilla ?

 8. Mutta kun Vapaavuori ei ole näkemyksineen yksin. Pitää voida arvuutella kumpi on pienempi paha, koronan mahdollinen leviäminen vaiko häiriöt nuorten kehityksessä mikä ei mielestäni ole yksityiskohta.

  Olet vähän poikkeus täällä kun pysyt tiukasta kunkin keskustelu aloittajan aiheessa. Kyllähän se tietysti hyvä on mutta kohtuus pitää olla tiukkapipoisuudessakin.

  Jos kirjoitan oman tänne oman yksityisen Näkemykseni, esimerkiksi persut ovat tyhmiä, kommunistit ovat kateellisia, kokoomuslaiset rahanahneita niin mikähän on sen arvo.

  1. Niin kuin aikaisemmin kirjoitin, Vapaavuori on polttanut sillat kaikkialle, kollegoihinsa, kokoomuksen sisällä, hallituksen kanssa, ei pelkästään koronasa, vaan myös sotessa jne… Hän on palannut puberteettiin nyrkkitappelijaksi.

  1. Ei mitään uutta.
   Eduskunta ei hyväksynyt, eikä itse hallituskaan aloitetta perustuslakivalkokunnan moitteiden vuoksi. Syy on aivan selvä. Asia tuotiin joka tapauksessa Eduskuntaan.
   Nyt tulee tapahtumaan.

   1. Väärin, eduskunta ei edes käsitellyt asiaa, koska se kaatui jo valiokunnassa.

    1. Eduskunta ei edes käsitellyt asiaa, joten ”teoriassa” se ei myöskään hyväksynyt – ainakin jonkun mielestä…

Kommentoi