Persujen Vallin alitti alimmankin riman Tampereen valtuustossa rasistisilla puheillaan

Mitä Tampereen valtuustossa maanantai-iltana oikein tapahtui? Perussuomalaisten Veikko Vallinin puheet kuumensivat tunteita: ”Lopeta, kuinka kehtaat”

Tampereen kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja Veikko Vallin (ps.) piti valtuuston maanantaisessa kokouksessa useita puheenvuoroja kiintiöpakolaisten vastaanottamisesta. Moni valtuutettu on kokenut Vallinin puheet loukkaavina ja rasistisina.

Veikko Vallinin puheet kuumensivat tunteita Tampereen valtuustossa – Tampere – Aamulehti

Kokoomuksen Aleksi Jäntti ampui alas koko persuideologian:

”Pikku-Hitlerit ja Stalinin perilliset – ”Nykyisessä nationalismin ja populismin nousussa on selviä yhtymäkohtia 1930-luvun Eurooppaan”

https://www.tamperelainen.fi/paakirjoitus-mielipide/3219540?fbclid=IwAR38GCUauXgpfg5SvChigc7HhJV5YNWDiOtWb_yf–rzV8Xo_m0T-3B6JCY

Myrskyisän kokouksen puheenjohtajan kahvassa oli uusi puheenjohtaja Ilmari Nurminen, joka joutui toistamiseen torppaamaan Vallinin öykkäröinnin. Mitä ihmettä tämä lauma oikein ajaa vastakkainasettelulla ? Purra johtaa samalla agendalla, samaa rasistista laumaa, samoin huutelijoin.

Onneksi heidät eristettiin koalitiosta ulos vastuuttomina. Oli oikea päätös.

110 vastausta artikkeliin “Persujen Vallin alitti alimmankin riman Tampereen valtuustossa rasistisilla puheillaan”

 1. Se, että vihervasemmistolaiset pitävät puhetta rasistisena, ei suinkaan tarkoita että puhe olisi rasistista, heille kun tilastofaktatkin ovat rasismia.

  Saattaa tulla uutisena, mutta politiikka on vastakkaiasettelua ja sitä harjoittaa niin hallitus kuin oppositiokin. Toki nykyhallitus yrittää välttää vastakkaisasettelua jatkuvalla lisävelalla ja kaikkea kivaa kavereille linjalla, mutta sekin johtaa ainoastaan entistä kovempaan vastakkainasetteluun tulevaisuudessa.

 2. Lukaisin Ylen sivustolta Elina Niemisen blogin tuosta Tampereen kokouksesta (totta kai otin huomion, että kyseinen toimittaja kuuluu ilmeisesti Rakel Liekin valitsemaan punavihreään kaaderiin).
  Näyttää siltä, että ko. kokouksessa käytettiin rasismia tekosyynä, jotta Veikko Vallin olisi saatu vaiennettua.
  Ruotsin tie, huono tie.

 3. Kovin paljoa ei Aamulehti uskalla kertoa siitä mitä Vallin sanoi. Niinpä toiset voivat uskoa sen olleen rasistista ja toiset taas että ei ollut.

 4. Jos kaikki muut puolueet ovat samassa rintamassa persuja vastaan tässäkin asiassa, niin se siitä….

  Niin ja syy on tietenkin toimittajien ja kaikkien muiden, jotka eivät nosta hattua persujen ”ylevyydelle”= pohjasakan alhaisuudelle,

  1. Heikki, jos kaikki muut lyövät päänsä seinään niin kai sinäkin lyöt ?

  2. RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds pakkoruotsin vastustajana ja terrorismin syiden ymmärtäjänä saattaa ymmärryksellään kohota persujen tasolle.
   Muut ehkä elävät jossakin rinnankaistodellisuudessa.

 5. Missä virheet?

  ”…kuvaillut loukkaaviksi ja rasistisiksi”

  Loukkaantui , hmm

  Onko kiintiöpakolainen jokin tietty rotu?

  *****************************************************************
  AL:
  ”Kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja Veikko Vallin (ps.) piti maanantaina Tampereen kaupunginvaltuustossa useita puheenvuoroja, joita moni valtuutettu on kuvaillut loukkaaviksi ja rasistisiksi.
  .
  Kokouksessa käsiteltiin muun muassa Vallinin jättämää valtuustoaloitetta kiintiöpakolaisten vastaanottamisen keskeyttämisestä. Vallin esitti asian palautusta valmisteluun. Palautusesitys hävisi äänin 57–10.
  ,
  Vallin puhui muun muassa haitallisesta maahanmuutosta, maahanmuuttajien tekemistä rikoksista ja väitti, että Tampereella suurimmat vuokra-asunnot annetaan maahanmuuttajille.”

  1. Albanus, sekin on rasismia jos esittää, että Suomen pitää tavoitella ettei tänne tulisi ainuttakaan turvapaikanahakijaa, joka itse asiassa on ainoa järkevä tavoite.

   Ymmärrän, että maa tavoittelee parempaa taloutta, parempaa terveydenhuoltoa, puhtaampaa ympäristiöä jne.jne. mutta en kyllä ymmärrä miksi mikään maa tavoittelisi turvapaikanhakijoita?

   Sehän tarkoittaa, että tavoitteena on se, että jossakin on asiat niin huonosti, että ihmiset lähtevät hakemaan turvapaikka muualta, aika epäinhimillistä. .

  1. Saakeli kun nivelet on kipeenä niin tulee kirjoitusvirheitä, sormet ovat kuin nippu niitä…porkkanoita 😉

 6. Aamulehti kertoi vain pöyristyneiden kommentit. Miksi ei siteerattu Vallinia, jotta kaikki tietäisivät edes osan siitä, mitä Vallin sanoi.

  Kokouksen nauhoite löytyy alla olevasta osoitteesta

  mediaserver.fi/video/tampere/10409/swZObQ

  Vallin puhuu useassa kohtaa, ainakin n. 2h40 min kohdalla. Kannattaa kuunnella, niin tietää mitä tapahtui eikä ole pelkästään Aamulehden propagandan varassa.

  Puoli yhdentoista Yle Tampereen uutisissa todettiin, että kokouksessa oli paikalla kolme lakimiestä ja heidän kantansa oli, että Vallin puheet eivät sisältäneet mitään lain vastaista.

 7. Valitettavasti tabletti ei tehnyt automaattisesti tuosta osoitteesta linkkiä.

 8. Vallin puhui mm. afgaanien, somalien ja irakilaisten huonommasta työllisyysasteesta. Vallin puhui maahanmuuttajataustaisten yliedustuksesta tietyissä rikoksissa. Vallin puhui maahanmuuttajataustaisista väkivaltaisista katujengeistä.

  Kaikki tuo on faktaa ja tarkistettavissa erinäisistä virallisista lähteistä.

  Vallinin kommenteista närkästyivät lähinnä maahanmuuttajataustaiset valtuutetut Atanas Aleksovski ja Machaal Mahmoud.

  He ottivat Vallinin puheet henkilökohtaisesti ja heti lähtivät komppaajat säestämään. Kuten myös nyt somessa.

  Jos itse olisin yhtä herkkänahkainen kuin nuo herrat, niin en muuta kerkiäisikään kuin närkästymään. Satunhan olemaan vanhempi suomalainen mies, joita syyllistetään viinahuuruisiksi vaimonsa hakkaajiksi. Perheväkivallan primus motoreiksi.

 9. Taas on persukammoinenn paskanjauhanta livennyt käsistä, mutta se ei todellakaan yllätä.

 10. No, heräsiväthän persut päiväuniltaan, kun vähän pöyhäisee. FB-Tampereen kuntapolitiikka- sivulla on 200 kommenttia ja närkästyneitä persuja, kun kukaan ei illaa.

  1. On se vaan ihan kauheeta, kun oikein Tampereen kuntapolitiikan naamakirjassa afrikantähtihumanistit pöyristelevät kilpaa. Miten tästä lainkaan voi selvitä, ai niin EVVK.

  1. Kumma juttu, kun kolme lakimiestä ei pitänyt puhetta rasistisena, mutta punavirheet ja persukammoiset saivat tekosyyn rähistä hysteerisesti.
   On se punavirheiden ja persukammoisten elämä vaikeaa, kun kaikki on rasistista.

   1. Juhak, Vasemmistoliitto uhkaa poistua kokouksesta, eli punaiset vetäytyy Tampereelta 😉

    1. Ai nyt koko muu maailmakin on jo pöyristynyt Vallinin puheista, seuraavaksi liene linnunrata vuorossa ?

    2. Koko muu maailma?
     Vain punavirheet ja hysteerisesti persukammoiset eivät ole koko maailma, vaikka niin itsekeskeisesti kuvittelet Karjalainen.

  2. Siis mitä .

   Iltapäivälehden lööppiä pukkaa..

   Linkit tosiaan laulavat.

   HK -missä oma mielipide luuraa?

  1. Ajattele, pitkästa aikaa sinullakin on mieluisaa luettavaa, etkä enää puhu lööppijournalismista, kuten joissain muissa kohdin.

   Jos ajattelet, että tuo uutisointi vaikuttaa jotenkin Perussuomalaisiin, niin katso aiempi linkkini afrikantähtihumanistien vaikutuksesta.

   1. Ai, mikä on lööppijournalismia, todenko raportoiminen kokouksesta ? Persut kiehukoot omassa sopassaan kunhan vain pysyisivä kaukana suvaitsevaisesta ihmisarvoisesta yhteiskunnasta.

    1. Niin, kyllä tosiaan on raportoitu toden siitä, että jotkut pöyristyivät, mutta ei niinkään sitä mitä Vallin sanoi ja kutsuihan Marinin lemmikkiorava jopa kolme lakimiestä kuulemaan, josko sieltä jotain lainvastaista löytyisi, vaan ei heidän mielestään löytynyt.

     Onko se sitten tässä ajassa uutinen, että joku pöyristyy niin siitä voidaan olla montaa mieltä.

     Vai suvaitsevaisesta ihmisarvoisesta yhteiskunnasta, minä kun olen huomannut, että kovin itseään suvaitsevaisina pitävät ovat niitä kaikkein ahdasamielisimpiä putkiaivoja, jotka eivät kykene käsittelemään edes eriäviä mielipiteitä.

      1. Hysteerinen juorujen perusteella huutaminen näyttää komeasti persukammoisen olemattoman kokoisen kuplan.

      2. ”Onneksi kaikki muut yhdessä ja erikseen eivät halua mahtua persujen mihinkään putkeen, se on niin pienille ihmisille tarkoitettu.”

       Niin sehän onkin glassinen suuren ihmisen merkki, kun leimaa muita pieniksi ihmisiksi ja milloin miksikin.

       No toisaalta kaikilla mustavalkoiseen ääriajatteluun taipuvilla on ihan aito usko siihen, että juuri he edustavat enemmistön todellista ajattelua.

    2. Tiedoksi hysteerisesti persukammoisille – sosiaalidemokraattinen puheenjohtaja tarkastutti asian juristeilla

     https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008359872.html

     ”Ilmari Nurminen pisti laki­miehet töihin kesken perussuomalaisten valtuutetun pakolais­puheiden – ”Lakia ei rikottu””

     Siitä vaan huutamaan lisää omaa pahaa oloa, kun laillista syyllistämisperustetta ei ole…

     Ketuttaako???????

     1. Ei, vaan päinvastoin hyvä juttu, että antoi Vallinin munata itsensä. Jos olisi tominut lakia vastaan siitä vasta persut olisi vettä myllyynsä saanut.

      1. Paskaa, mutta ei yllätä.
       Hysteerinen huutamisesi perustui pelkkään punaviherhysteriaan ja perättömään juoruun.
       Se. joka munasi itsensä oli punavihersakki, Ikonen ja hysteerisesti persupelkoiset pellet.

      2. HK, sinähän tässä itsesi munaat

       Heittelet linkkejä – n.s. mielipiteenä

       1. HK on varsinainen linkkitehtailija, mistä muita koko ajan haukkuu.

     2. Eihän tuo ketuta ketään, huvittaa sen sijaan aikuisen ?? miehen esitys.. Edustaja Vallin vaan munasi itsensä ja koko persut ääliömäisellä esiintymisellään. Näitä samoja teemoja kririsoiden mutta ei ratkaisuja antaen tuo pulju menettää hyvin pian mielenkiinnon ja sen mukaan kannatuksensa. Varsinkin kun puoluetta johtaa varsinainen kanahaukka..

      1. Ilpo, sinähän se esititkin varsin ainutlaatuisen ennusteen persujen kannatuksesta, eihän sitä ole kuultu kuin muutama tuhat kertaa aiemmin, mutta ehkä juuri sinä osuit oikeaan.

       1. Juu, esitän. Jossain vaiheessa tuo turhanpäiväinen uhoaminen ilman että kerrotaan persujen vaihtoehto tulee tiensä päähän. Pitäis esittää niitä vaihtoehtoja mutta kun ei niitä vaan tule..Sitäpaitsi on hauskaa katsoa persujen takinkääntöä naispuheenjohtajan suhtaan…

      2. Kyllä persuilla ratkaisu on ollut jo kymmenen vuotta: Rajat kiinni!

      3. Karjalainen on tyyppiesimerkki siitä, että ruotsin luvut ovat menneet hukkaan. Ei ymmärrä käyttää kielitaitoaan perehtymällä alkuperäislähteisiin.

       Ymmärtämättömänä kirjoittelee täällä sitten turhia viestejään. Jos ymmärtäisi, niin kirjoittaisi toisin.

  1. Ei se ole ymmärrettävissä kellekää – paitsi ehkä hysteerisesti persupelkoiselle.

  2. Jokunen aika sitten kun esim. Keskusta, SDP, RKP, Vihreät valitsivat puheenjohtajakseen naisen niin kyllä sitä irvailua sieltä persujen suunnalta tuli. Ehkäpä se mieli on nyt muuttunut kun valitsitte Purran puoluejohtoon.

   1. Aiheena on sosiaalinen maahan muutto eli kiintiöpakolaiset ja väitetyt rasistiset puheet.

    *
    *
    Hah . harhaileeko Ilpon ajatus?

    ”Jokunen aika sitten kun esim. Keskusta, SDP, RKP, Vihreät valitsivat puheenjohtajakseen naisen niin kyllä sitä irvailua sieltä persujen suunnalta tuli. ”

 11. ” ..että kerrotaan persujen vaihtoehto”

  Voisiko IlpoV:n kyseisessä aiheessa hakema vaihtoehto olla tässä:
  Suomeen ei haeta yhtään ihmistä sosiaalisin perustein.

  .
  *
  Suomi on jo nyt ottanut liikaa ammattitaidottomia vain omaa kieltään osaavia ihmisiä, joiden rooli tuottavassa työssä jää usein olemattomaksi.

  1. No miksei sitten noin paljon kansanedustajia omaava puolue ei saa kavereita eduskunnassa ja hoida hommaa. Missä persujen vaihtoehto on ??. Jussi H. väistyi puoluejohdosta kannatuksen ollessa korkealla.. Miksi?? Veikkaan, että Jussi huomasi , että tämä jatkuva arvostelu ilman vaihtoehtoa on tullut tiensä päähän.Ja kun persuilla ei ole tosiaan vaihtoehtoa niin hän suosionsa huipulla jätti Purralle hankalat hommat..Ei tullut Jussista pääministeriä mutta ei tule kanahaukka-Purrastakaan..

   1. Aina vain pahenee:

    ”No miksei sitten noin paljon kansanedustajia omaava puolue ei saa kavereita eduskunnassa ja hoida hommaa. ”
    *
    Ootkos pannut merkille , että hallituksella on eduskunnassa enemmistö,

    1. On hyvä, että edes yksi puolue pystyy puhumaan sosiaalisen maahanmuuton varjopuolista.

     Toivoa sopii, että Suomessakin puhuminen johtaa samaan kuin Tanskassa. Siellä haitta maahanmuutto pyritään estämään.

     AL:
     ”Kokouksessa käsiteltiin muun muassa Vallinin jättämää valtuustoaloitetta kiintiöpakolaisten vastaanottamisen keskeyttämisestä. Vallin esitti asian palautusta valmisteluun. Palautusesitys hävisi äänin 57–10.
     ,
     Vallin puhui muun muassa haitallisesta maahanmuutosta, maahanmuuttajien tekemistä rikoksista ja väitti, että Tampereella suurimmat vuokra-asunnot annetaan maahanmuuttajille.”

    2. No kaikkihan tuon tietää. Persuilla olis ollut mahdollisuus mennä päättämään asioista hallitukseen mutta ei ollut puolella munaa. Joten räksytys ilman vaihtoehtoja jatkuu..

     1. Tässäpä tosi munatonta kirjoittelua;

      ”Persuilla olis ollut mahdollisuus mennä päättämään asioista hallitukseen”

      ” ,,mutta ei ollut puolella munaa. ”

      *******************************************************************
      Puolueella on selkärankaa olla menemättä mukaan tukemaan vihervasurien laatimaa hallitusohjelmaa.

 12. Vallinin möykkäyksessä yhdistyvät persujen ihmisarvoa alentavat elämänarvot, suvaitsemattomuus kuten kuu-klux-klan-arvot, kaiken vastustaminen ja vastakkainasettelu, sivistymättömyys, öykkärimäisyys, nurkkapatriotismi, vain mulle-materialismin eetos, kaikki ruma, mitä maa voi päällään Halla-ahon sanoin, ”saan kiksit, kun kaikki muut hyppivä seinille”.

  1. Ihmisarvoon kuuluu järjen käyttö ainakin yhtä hyvin kuin punavihreitten älytön huuhailu.

 13. Noita Vallinin ”möykkäyksiä” Tampereen kokouksessa en ole kuullut, mutta koska hän kuuluu perusuomalaisiin, oletan että hän on täysi vastakohta kaikelle mitä Karjalainen edellä sanoo.
  Totta maar globalismin ja eliitin puolustajat vastustavat kaikkea, missä on järkeä, realismia ja neljän kardinaalihyveen kunnioittamista.

 14. Voisko nyt kaikki huomata, että nyt on kyse ”vähän” isommista asioista, kuin vain persuista, vs. muut!
  Vallin puhui koko kansan puolesta!
  Vaikka hän puhui pääasiassa ihmisistä, kyse on paljon isommista asioista!
  Maahanmuuttajat ovat pääasiassa muslimeja, jotka mahdollisesti tietämättään edistävät maailman islamilaistamista sharialakeineen!

  Videolla imaami kertoo, että he valloittavat maailman ilman sotia, lisääntymällä ja äänestämällä omansa päättämään asioista!
  https://www.youtube.com/watch?v=gN_ibpfM8lc
  Eduskunnassa ja valtuustoissa näkyy jo em. henkilöt vaikuttamassa!

 15. Edellämainittu video on vuodelta 2012 ja he sanovat olevansa vallassa vuonna 2030!
  Sama vuosi, kuin vihreiden tavoite nollapäästöille!?
  Ählämitkö eivät päästele!?

 16. Vai että uskonto tässä onkin perimmäinen syy öykkäröinnille. Kas kun ei maailmanloppu joka piti tulla jo moneen kertaan ja 144 jehovalaista vain pääsevät taivaaseen.

  1. Se oli jehovalaisten maailmanloppu, ählämeille se on vasta tulossa, samoin, kuin HK:llekin.
   (En tarkoita makkaraa!)

  2. Me älyä omaavat olemme huomanneet, että uskonnolliset erot ovat omiaan erottamaan kansoja.

   39-vuotinen sota käytiin ja shiiat ja sunnit tappavat toisiaan. Iranin ja Irakin välisessä sodassa kuoli yli miljoona.

 17. Kuuntelin tuon koko puheen. Vallin puhui ala-arvoista sontaa, koristettuna vielä ala-arvoisemmalla koristuksella. Hän puhui sitä itseään ja perusteli sitä vielä tiiviimmällä sillä itsellään. ”Nämä tiedot ovat Internetistä”.

  Joo-o.

  Täysin improvisoitua huuhaata jossa ei ollut mitään järkeä tai asiaa.

  Aika ala-arvoista oli tuo draama sen ympärilläkin, suotta Vallinille annettiin ilmaista mainosta näin paljon. Puhe oli asiaton, ruma, mutta ei laiton. Pitäisi olla vähän paksumpi nahka valtuutetuilla, jättää moinen sonta omaan arvoonsa.

 18. Uuden Suomen blogiosastolla näkyy olevan video kyseisestä Tampereen kokouksesta. Se löytyy Kimmo Hoikkalan blogista.
  ”Linkkaan tänne sen Tampereen eilisen kokouksen. En kehuisi rakentavaksi kenenkään puolelta.” Niklas Renner 26.10.

 19. Kuuntelin juuri ensimmäisen Vallinin 3 min jakson [ alku 3:31:30 ] – eipä ihmeempää

 20. Kuuntelin juuri toisen Vallinin 3 min jakson [ alku 3:38:40 ] – ei mitään minkä voisin suoralta kädeltä kumota

 21. Valtuutetun Dündar-Järvinen Aila (SDP) puheenvuoro [ alku 3:43:10]

  .. yhteiset eettiset säännöt ..

  .. kuulostaa eri maista tulevien ihmisten ja uskontokuntien halveeraamiselta ..
  [ Pystyykö Dündar-Järvinen Aila perustellusti väittämään, että Vallinin kahdessa ensimmäisessä puheenvuorossa olisi jotain täysin perätöntä? ]

  Dündar-Järvinen Aila kertoi puheenvuoronsa lopuksi, ettei mielellään kuuntelisi tällaista tekstiä.

  [ Aila varmaan kuuluu niihin ihmisiin, jotka haluavat ummistaa silmänsä ja korvansa kaikilta ikäviltä tosiasioilta ]

 22. Kuuntelin juuri kolmannen Vallinin 3 min jakson [ alku 3:44:10 ] – ei mitään minkä voisin suoralta kädeltä kumota

 23. Valtuutetun Pursiainen Sirpa (KD) puheenvuoro [ alku 3:47:20]

  .. jokaisella ihmisellä on ihmisavo .. [ Tuskin Vallinkaan haluaa tätä kiistää ]

  Kuunteliko Pursiainen Sirpa laisinkaan mitä Vallin puhui?

 24. Valtuutetun Machaal Mahmoud (SDP puheenvuoro [ alku 3:48:20]

  .. loukkaavaa ja rasistista, että mainitaan maita nimellä ..

  Niin, niin .. Olisiko parempi puhua asioista salaillen, kauttarantain?

  Machaal Mahmoud käski tutustumaa Irakin ja Iranin tuhansia vuosia sitten olleeseen kulttuuriin.

  Miksi? – elämme vuotta 2021 . Tämän päivän tapahtumat näissä maissa eivät ole kovinkaan imarreltavia ( Vaikka esimerkiksi Iranista : teloittamiset kivittämällä)

 25. Kuuntelin juuri neljännen Vallinin 3 min jakson [ alku 3:50:30 ] – Pääosin Örebron eläkkeelle siirtyvän rikostutkijan poliisin julkaisemaa tietoa, josta ilmenee, että pääosan raiskauksista ovat tehneet miehet, joiden nimet antavat viitteen, (siis viitteen) että tekijä on muslimitaustainen. Etunimien luettelo oli liikaa joillekin valtuutetuille.

  1. Perussuomalainen kansanviisaus:

   Ei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä.

 26. Valtuutetun Liimola Anne (SDP) puheenvuoro [ alku 3:54:30]

  Ilmoitti , hänelle on ihmisarvo on tärkeää {mihin liittyen?]
  Sanoi ettei saisi puhua pahoista asioista, joihin liittyy ihminen.
  Kertoi myös, ettei ole mikään nössö.

 27. Valtuutetun Dündar-Järvinen Aila (SDP) puheenvuoro [ alku 3:57:40]
  Tällaisia puheita ei saa puhua.

  Ilmoitti poistuvansa kokouksesta. Meniköhän nyt puistoon ja laittoi päänsä pensaaseen.

  *
  Maahan muuton osa-alueesta, joka perustuu pääosin sosiaalisin perusteisiin, pitää voida puhua oikeilla sanoilla, vaikka se satuttaisi jotakuta. Jos ongelmia on (ja onhan niitä), niistä on voitava puhua peittelemättömästi.

  1. Kyllähän loukkaantuminen oli täysin aiheellista, koska Vallinin faktat todistivat vihervasurit mielipuoliksi ja puolimielisiksi.

 28. Valtuutetun Loukaskorpi Johanna (SDP) puheenvuoro [ alku 3:59:30]

  Julkusella vallalla on velvollisuus turvata ihmisoikeudet.

  Luotu kielteistä mielikuvaa joitakin ihmisryhmistä.

  [ Olisiko niin, että jotkut ihmisryhmät ovat toimillaan avustaneet mielikuvien syntymiseen.]

 29. Kuuntelin juuri viidennen Vallinin 3 min jakson [ alku 4:03:20 ]’

  Muuttuuko mikään pakolaisten lähtömaissa, jos kasvatamme vuosittaista pakolaiskiintiötä tuhannella?

 30. Valtuutetun Vigelius Joakim (PS) puheenvuoro [ alku 4:06:40] – kannattaa kuunnella

 31. Eli persu Alb.. näki vain persu Vallinin asialliseksi ja toistuvat aiheen kästtelytavan valtuuston kokouskäytännon mukaisiksi ja persu Vigeliuksen kommenti ainoaksi oikeaksi.
  Muut, kaikki muut puoleet salin täydeltä, kaikki, puhuivat potaskaa ja käytyäytyivät sopimattomasti.
  Persut pitäisi heittää pihalle valtuustosta ja porttikielto päälle.

  1. Tosiasioita ei siis saa mainita ja ongelmista pää pensaaseen ja simsalabim multikulttuurin tuomat ongelmat poistuvat?
   Ruotsi osoittaa, mihin punavirheiden politiikka johtaa, mutta sitä ei saisi kertoa ihmisille.
   Sekopäistä pelleilyä, mutta eipä punavirheiltä ja persukammoisilta muuta voi odottaakaan.
   Ihan tiedoksi vaan: kolme juristia ei löytänyt asiassa mitään rasismia, joten vähemmän viisaat persukammoiset pellet voivat pitää päänsä kiinni.

   1. Et ole ymmärtänyt koko juttua. Vallinilla oli oikeus sanoa mielipiteensä 3 min aikana. Mutta tämä ei kevannut, vaan hän terrorisoi kokousta jatkuvalla saman asian toistolla ja tahallaan pitkitti ja viivästytti kokousta.
    Tästä ei kannata enempää vääntää peistä, persut sai mitä tilasivat, hörhöjen häirikköjen pystvän maineen epäluotettavana kaupungin asioiden asiallisena ajajana.

    1. Eikä kyseessä ollut Vallinin mielipide, vaan esitelmä päätettävään asiaan liittyvistä seikoista.

     Kokous päätti päätyä älylliseen itsemurhaan.

    2. Me älyä omaavat olemme havainneet, että mitä enemmän monikulttuurisuutta rajojen sisällä on, sitä suuremmat kähinät.
     Tampereen valtuusto pohjasi uutta sisällissotaa päätöksellään.

     Vuoden 1918 tapahtumille oli monikulttuurisuus välttämätön katalysaattori.

     No nyt valtuusto päätti lisätä katalysaattoria.

  2. Sananvapaus ja demokratia ovat joillekin kovin raskaita lajeja, mutta onneksi he, kuten kaikki muutkin ääriajattelijat edustavat merkityksetöntä vähemmistöä.

    1. Jaksat toistaa itsellesi luomaa harhaa persut vs. kaikki muut, mutta se on hyvin tyypillistä ääriajattelulle.

   1. Valtuuston päätös johtaa äärioikeiston ja ääriväärästön lisääntymiseen Tampereella.

    PS luottaa parlamamentarismiin, vaikka parlamentti perustuslakia loukkaavalla tavalla liittikin maamme unioniin ja vaikka parlamentti viekin meitä kohden velkavankeutta ja ehkä vie kansaa kohden vielä pahempaakin talouskatastrofia, mihin tyhmänpuoleinen Koivisto meidät vei renkiensä Holkeri ja Esko Ahon avustuksella.

    Koivisto loukkasi valtiosääntöä törkeällä omavaltaisuudella, mutta PS on silti vielä parlamentarismin kannalla, eikä siis vielä lukeudu äärijärjestöihin niin kuin sosialidemokraatit vuonna 1918.

 32. Että Vallinilla oli oikeus sanoa mielipiteensä 3 min. aikana?
  Noudatetaanko Tampereen valtuustossa eri kuntalakia kuin Suomen kuntien muissa valtuustoissa?

     1. Hesarissakin näemmä luetaan saksalaisia lehtiä.
      .
      Haluavatko Tampereen valtuuston SDP:n naiset, että Suomessa ei pidä tehdä sellaisia päätöksiä, ettei kävisi kuten Ruotsissa on käynyt?

      *
      .
      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008365010.html
      .
      Ruotsi on Euroopan vaarallisin maa, julisti Euroopan suurin media – Nyt Ruotsissa puhutaan maakuvan vaurioitumisesta

      Euroopan suurin lehti, saksalainen Bild julkaisi Ruotsin jengirikollisuudesta artikkelin, joka herätti keskustelun Ruotsin maakuvasta.

    1. Seida Sohrabi puhuu asiaa. Ja Ruotsin mallia vältetään viimeiseen saakka. Tämä asia on täysin Suomen päättäjillä ja viranomaisilla tiedossa.
     Persujen möykkä ei tätä asiaa mitenkään edesauta.

 33. Sohrabin kolumnista tekee mieleni tehdä kaksi nostoa.

  ”Meidän ei tarvitse kävellä Ruotsin valitsemalla tiellä huomataksemme, että idealismi luo rinnakkaisyhteiskuntia.”

  Valitettavasti vaan on niin, että Suomessa idealismi jyrää kaiken järjellisen ajattelun. Sinisilmäisesti halutaan uskoa, että olemme jotenkin kyvykkäämpiä ehkäisemään muissa maissa jo aiemmin esiin tulleita ongelmia.

  ”Hyvä poliitikko ymmärtää sen hetken, jolloin puolueiden on unohdettava kiistansa ja asetuttava yhteisrintamaan kansallisten etujemme suojelemiseksi.”

  Tästä ollaan Suomessa vielä kaukana. Kenties emme koskaan pääse tähän tilanteeseen, koska joidenkin mielestä suomalaisten ei tule puolustaa omia kansallisia etujaan, vaan muiden edut ovat etusijalla.

  Eurooppaministeri Tytti Tuppurainenhan tuon ajattelun peruskiven julki toi. ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista”.

  1. Mielestäni on väärin, että suomalaiset joutuvat maksamaan (korkeaa) palkkaa Tuppuraiselle.

   *
   Eurooppaministeri Tytti Tuppurainenhan tuon ajattelun peruskiven julki toi. ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista”.

 34. Aamulehden artikkelit Vallinin puheesta myötäilee mielensä pahoittaneiden SDP: n naisvaltuutettujen puheita.
  .
  Pitänee ymmärtää, että alla oleva AL:n artikkeli kuvaa kirjoittajansa näkemyksiä.
  .
  Kommenttini ovat hakasulkeissa.
  ,
  *
  AL 27.10.2021 sivu A9
  .
  Tästä on kyse
  .
  Tampereen kaupunginvaltuusto käsitteli maanantain kokouksessaan muun muassa kaupungin taloutta ja Särkänniemen tulevia suunnitelmia. Sen lisäksi listalla oli lukuisia valtuustoaloitteita. Yksi niistä oli valtuutettu Veikko Vallinin (ps.) valtuustoaloite kiintiöpakolaisten vastaanottamisen keskeyttämiseksi vuonna 2021.
  .
  Vallin ei ollut tyytyväinen aloitteeseensa annettuun vastaukseen, halusi palauttaa asian valmisteluun ja piti siitä useita puheenvuoroja.
  .
  Niissä Vallin muun muassa puhui tietyistä maista tulevien heikosta kotoutumisesta ja työllistymisestä, siteerasi ruotsalaisen poliisin vanhaa some-päivitystä ja siinä ollutta listaa rikoksia tehneiden henkilöiden etunimistä, kommentoi tamperelaisten asuinalueiden talojen asukastaulujen nimiä ja kutsui joitakin maita takapajuisiksi.
  .
  [ Oliko jotain soimatonta tässä : ” ..puhui tietyistä maista tulevien heikosta kotoutumisesta ja työllistymisestä,,”]

  { Oliko jotain soimatonta tässä : ” .. siteerasi ruotsalaisen poliisin vanhaa some-päivitystä”

  Eikö raportti ollut toimittajan mielestä riittävän tuore? ]

  [ Oliko jotain soimatonta tässä : ” ..kommentoi tamperelaisten asuinalueiden talojen asukastaulujen nimiä.”

  Asuintalojen nimitaulut ovat kenen tahansa luettavissa – Valin ei tuonut esiin kenenkään nimeä.]

  [ Oliko jotain soimatonta tässä : ” .. ja kutsui joitakin maita takapajuisiksi. ”

  Irakissa ja Afganistanissa maan kansalaiset tappavat tuon tuostakin toisiaan pommi-iskuilla.

  Iranissa teloitetaan ihmisiä kivittämällä, kuten maassa oli tapana tuhansia vuosia sitten. ]

  Useat valtuutetut ottivat puheenvuoroissa tiukan kannan siihen, että puhe oli rasistista ja ihmisarvoa loukkaavaa. Vasemmistoliiton ryhmä ilmoitti poistuvansa kokouksesta, jos sellainen puhe ei lopu. Myös kaikista muista ryhmistä perussuomalaisia lukuun ottamatta todettiin puheiden olleen sellaisia, ettei niitä haluta valtuustossa enää koskaan kuulla.
  .
  [ ” että puhe oli rasistista ja ihmisarvoa loukkaavaa. ”

  Kiintiöpakolainen ei ole mikään määrätty rotu – siis mistä rasisti – kortti?

  Totuuden puhuminen voi joskus satuttaa. Asioista vaikeneminen ei mielestäni ole kelvollinen vaihtoehto. ]

  Valtuuston puheenjohtaja vetosi lopulta siihen, että valtuustossa puhuja ei saa tarpeettomasti pitkittää puhettaan. Tämän jälkeen Vallin puhui enää lyhyesti. Hänen esityksensä asian palauttamisesta valmisteluun kaatui selvin luvuin 57-10.

 35. Noi loukkaantuvat eivät huomanneet olevansa moukkia ja takapajuisia mollatessaan järkimiehen puheita.

  Yksi nainen taisi huomata ja köpötteli kotiinsa.

 36. Koko Vallinin möykkä ja Eduskunnan toinen persujen mölyporukka kertovat suuresta Purran profilontihädästä erottua vielä pahempana rasistiprinsessana kuin prinssiedeltäjänsä.
  Ja täällä samoin persupoppoo itkee muiden tyhmyyttä.

 37. Onko Purralla joku profilointiongelma? Enpä ole huomannut.

  Purran ei tarvitse keekoilla naistenlehtien sivuilla eikä kaiken maailman halpahintaisissa tosi-tv-ohjelmissa kuten erään toisen nuoren naispoliitikon.

   1. ”Hänestä ei ole kukaan muu kiinnostunut kuin persujen äijäkaarti. Kai nyt mediakin hiukan osaa ajatella.”

    Jännä juttu kun esität ,että Purrasta ei ole ketään muu kiinnostunut kuin persujen äijäkaarti, mutta kuitenkin jaksat kerta toisensaa jälkeen nähdä vaivaa Purran sanomisista, eli kuulutko persujen äijäkaartiin.

    No samahan on toistunut vuosikausia, persut eri kiinnosta, mutta kukaan ei persuista sinua enempää kirjoita.

    1. Näitä kommenteista ja määristä näkee sen, ettei persuista ole kiinnostunut muut kuin persut itse ja minä tarkkailen. Se parempaa vitsifoorumia ei ole.

     1. Totta,kyllä täällä saa nauraa ihan huolella, mutta usein kyse taitaa olla tahattomasta huumorista.

     2. Kyllä yksikin persufanaatikko saa aikaan tahatonta huumoria persukammoista potaskaansa jauhaessaan.

     3. Typerys kirjoittaa, kun ei ole mitään järkevää kerrottavanaan : ”Se parempaa vitsifoorumia ei ole.”

 38. Onhan noita kuninkaallisia muissakin puolueissa. Mediaa suuresti kiinnostavassa SDP:ssäkin on bileprinsessa ja -prinssi.

  Sinun mainostama ”ajatteleva mediakin” on osannut hyvin tuoda julki bileprinsessan toimintaperiaatteet.

  Halpahintaista nuorten ääntenkalastelua poppariselfieiden avulla. Toki hän sitten vastavuoroisesti näytti keskisormea iäkkäimmille 65+ -äänestäjilleen, joita puolueen äänestäjistä on enemmistö. Sic!.

 39. Myötähäpeää kokien koko suomen puolesta, kun olemme ”onnistuneet” saamaan, (vai joutuneet ottamaan) bileprinsessan pääministeriksemme. Osoittaa suomalaisten pöljyyttä!
  En käsitä, että aikuinen nainen kehtaa kulkea sukkahousuissaan europarlamentissa!? Kuin suoraan pornolehdestä!
  Pitäisi pääministerin osata edes pukea itsensä, vaikka muuta osaamista ei paljoa olisikaan!
  Eduskunnan muu ämmäkaarti sentään onneksi omaa sen verran häpyä, että edes pukeutuu, vaikkakin lypsymekkoon.

  Jo 2600v. sitten tämä on nähty!

  12 Minun kansani käskijät ovat lapsia,

  ja naiset sitä hallitsevat.

  Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä,

  he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *