Pieni suuri Pikkumirri.

Pikkumirri se alkaa ottaa tämän pihapiirin puolustuksen asiakseen.

Katselin viimeöisiä kuvia kameralta ja niinpä siinä kävi iltasella klo 10.05, tapahtuma, jossa vieras kissa lähestyy pihaa. Iso kissa.

Pikkumirripä ei näytä kuvia kumartelevan; salamana ulos mökistään ja isompi kissa keksi muuta tekemistä ja muualla.

Eipä lähtenyt perään vaan patsasteli pihassa häntä pystyssä, omistajan ottein. Pieni suuri kissa.

Postipolun aina aamuisin tallaamme traditionaalisin kuvioin. Kun ennen neljää avaan ulko-oven, siellähän se pikkuvintiö jo oven takana ja puikahtaa sisään, vaan huomatessaan, että olen ulos tulossa; äkkiä vilahtaa myös ulos takaisin.  Postipolulle siis, ainut on vain se, että kun alan katsastella, missäpä Pikkumirri viilettelee; ei näy missään, kunnes taas tunnen pukkauksen pohkeessani, siinähän tuo on istuksinut kantapäitteni takana.

Kovin ovat vakiintuneet kuviomme, paitsi, että, jostain syystä Mirri lukee kehonkielestäni; nyt äijä menee sisälle, ei edes yritä perässä, keksii muuta askaretta.

3 vastausta artikkeliin “Pieni suuri Pikkumirri.”

 1. On teillä mukavat aamupuuhat. Tänne asti tunnen kuinka kiintynyt pikkumirri on sinuun. Täytyy taas päivällä lukea mainio kuvaus Mirjamille, hän kun aina kyselee pikkumirrin kuulumisia.

 2. Vanhasta Mirristä en ole saanut havaintoa viikkoon; riiuureissuilla lienee.
  Pikkumirri pysyttelee pihapiirissä visusti, keksii omat ajankulunsa ja askareensa. Joskus tuntuu, että se vain päivystää; koska ulko-oven lukko rapsahtaa.
  Kuten olen maininnutkin; koirista jotain tiedän mutta tämä nuoren kissan leimautuminen ihmiseen on jotain aivan uskomatonta, toisaalta aika paljon noista kahdesta kissasta olen oppinut ja ilmeisesti lisää opin.

 3. Pieni taikka suuri lemmikki on se joka saa ihmisestä paremman puolen esiin kuinka moni kotona lepertelee vaikkapa kissalle taikka koiralle
  Kyllä Ira plikka usein päivällä hyppäs vaarin kainaloon päivä nosille ei siitä haittaa ollut Ira kun oli puhtoinen koira
  No olli se kuuma kaveri ja tunki itsensä aivan kiini
  Se päääsi kirppukylpyyn ja se ei haissut pahalle koskaan paitsi kun annoin sille maksalaatikoa taikka pätkn mustaa makkaraa sitä tosin ei voi antaa un pari kolme centtiä
  silloin kaikki koirat haisee ja pahalta
  Kyllä nuot kissatkin on samoilla liikkeellä vaikka ovatkin ihan omien polkujensa kulkijoita terv tepivaari

Kommentoi