Hallittu hölmö

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a70e8a18-6fd4-4dc3-8c70-80f0f40384d0

”Entinen KGB-upseeri: Tyhmä ja turhamainen Trump oli ”rekrytoijan unelma” – miestä manipuloitiin 40 vuotta”

Ei tässä muuta, lukekaa loput linkistä. Tämä oli juuri sitä mitä olen kertonut vuosia.

3 vastausta artikkeliin “Hallittu hölmö”

  1. ”Amerikkalainen liikemies Donald Trump oli vasta uransa alussa, kun tiedustelupalvelut kiinnostuivat hänestä. Hiljattain julkaistu kirja American Kompromat kuvailee, miten muun muassa Neuvostoliiton ulkomaantiedustelupalvelu KGB liehitteli häntä.

    – Tämä on esimerkki siitä, miten ihmisiä rekrytoitiin, kun he olivat vain opiskelijoita, jotka sitten nousivat tärkeisiin asemiin. Jotain sellaista tapahtui Trumpin kanssa, ex-vakooja Juri Shvets kommentoi The Guardianille.” (IL)

  2. Millä todennäköisyydellä KGB sallii entisen upseerinsa kusta KGB:n ja Venäjän muroihin?

    Vaikkei Trump enään olekaan presidentti on hänellä edelleen vankkaa kannatusta niin kansan parissa, kuin joidenkin kongerssiedustajien ja senaattorien joukossa. Trumpin osoittaminen KGB:n ohjailtavissa olevaksi henkilöksi ei ainakaan paranna KGB:n mahdollisuuksia hyödyntää Trumpia, ja sen luulisi olevan KGB:n ja Venäjän etujen vastaista.

    Voi toki olla, että KGB:llä on jo uusi ”insideman” esim. Bidenin lähipiirissä, jolloin Trumpilla ei ole enään merkitystä. Tällöin Trumpin paljastaminen voisi olla jopa hyödyllistä, koska se ohjaisi huomion Trumpiin, jolloin mahdollinen uusi ”kätyri” saisi enemmän liikkumatilaa.

Kommentoi