Harvoin näin

Nuoriso iski mulle himaan Nintendo Switch konsolin ja sanoi että kokeileppa tätä, harvoin on ollut niin hitman kuin nyt…kyllä joutuu älliä käyttämään ja etenemään tarinassa, yksikin vika liike on viimeinen vikaliike, kiitos siitä nuorisolle,,,,tämä konsoli jäi nyt meille,,,,”vähäksi aikaa”, aivan mahtavaa aivojumppaa ja taktikointia.

Hitman 3: New Location Reveal Showcases Agent 47 in Next-Gen Glory

(Kuva Nintendo Switch)

3 vastausta artikkeliin “Harvoin näin”

  1. Mä en ole tietokonepelejä pelannut sitten commodore 64; sen jollaisen aikoinaan omistin 80-luvulla.

  2. Jos ei mitään muuta niin pelatkaa edes pasianssia tabletilla tai tietokoneella. Se on aivoille melkoisen erinomaista puuhaa. Muutkin pikkupelit toimivat. Niin kauan kun sormet sen verran liikkuvat, sopii pelata. Pitää mielen terävänä.

    Peleistä saa toki ongelman jos muuta ei tee kuin pelaa. Itse otan pari-kolme iltaa viikosta jotain hidasta strategiapeliä erää. Stellaris on tällä hetkellä eniten pelattu.

  3. Ennen koronaa meillä tapasi käydä pikkuihmisiä säännöllisen epäsäännöllisesti, ikävä kyllä tilanne on nyt mikä on, mutta pelit eivät ole vieraita minullekaan ja on Pleikkari 4 olemassa ja siihen pelejä, toki tyhjänpanttina tilanteesta johtuen.

    Shakkia kuitenkin pelaan ja olen pelannut vuosikausia verkon välityksellä ja voin hyvillä mielin suositella kaikkien strategiapelien äitiä muillekin.

Kommentoi