Ja hullummaksi vaan menee

Alien nimeä ei saisi tämän kuulapään mukaan käyttää koska se on loukkaava, luin tätä ensin vitsinä Episode lehdestä verkossa mutta tämä on niinkuin tosissaan…😅

”Lovaton mukaan ketään ei pitäisi kutsua alieniksi. Englannin kielessä alienilla voidaan viitata myös henkilöön tai yritykseen, joka ei ole tietyn maan kansalainen. ”Minusta meidän pitäisi lakata kutsumasta heitä alieneiksi, koska alien on halventava termi mille tahansa”, Lovato sanoo.

”Minä kutsun heitä ET:iksi”, Lovato kertoo. E.T. on lyhenne sanoista extraterrestrial, mikä tarkoittaa avaruusolentoa tai maan ulkopuolista elämää. E.T. on monille tuttu lyhenne Steven Spielbergin kasarielokuvasta, jossa suloinen E.T.-hahmo seikkaili.” (Episode)

6 vastausta artikkeliin “Ja hullummaksi vaan menee”

 1. Tälle sanojen kieltämisellä ja jatkuvalle loukkaantumiselle ei näytä tulevan loppua…

  1. Ei tule niin kauan kuin nielemme näiden sekopäiden ”loukkaantumisen” potkimatta takaisin.

 2. Mie ymmärrän sanalla ”Alien” muukalainen. Joko muukalainen avaruudesta tai muukalainen täällä maan päällä. Mitä helkutin loukkaavaa siinä voi olla?
  Kun Me too-liike jylläsi kovimmillaan, naisille tuntui olevan joku meriitti että oli joutunut raiskatuksi tai ainakin kokenut törkeää seksuaalista ahdistusta. Jännä juttu sinänsä, että raiskaaja ja/tai ahdistelija oli poikkeuksetta valkoinen heteromies. En muista yhtään tapausta, jossa raiskaajat tai ahdistelijat olisisivat olleet esim. islamin porukkaa.

  Nyt on suurta muotia tämä uhriutuminen ja loukkaantuminen. No, sieltä intetsektionaalisen feminismin valtavirtaistumisestahan se kumpuaa, mutta kuitenkin.
  Onko tämä merkki siitä, että ihminen on ruvennut henkisesti degeneroitumaan? Ainakin osa ihmisistä.

  Vai onko tämä merkki kommunismin ja kulttuurimarxismin ”loppukiristä” ennen ko. aatteen kuolemaa? Jos on, – kepeät mullat ihmiskunnan tekopyhimmälle ja julmimmalle ideologialle!

Kommentoi