Uusi pirkkalainen niksi – näin muutumme monikulttuurisiksi

Katselin uutta Pirkka-lehteä. Luen lehdestä aina Niksi-Pirkan niksit (ei lehdessä muuta luettavaa juuri olekaan, ei ainakaan nykyään). Niksien päällä oleva piirroskuva pysäytti miettimään. Siinä on syömässä kaksi noin 11-vuotiasta lasta,  heidän takanaan seisoo hymyilevä emohahmo, joka voi olla kirveellä veistetyn näköinen nainen, tai sitten mies, jolla on päällään hame ja esiliina. Otapa selvää. Semmoinen rattoisa perhekuva.

Poika on valkoinen, tyttö musta kuin eebenpuu. Poika selittää tytölle jotakin. Kuvittelen pojan päälle puhekuplan, jossa lukee:”Tämä on metka niksi, näin meitä aivopestään monikulttuurisiksi!”

9 vastausta artikkeliin “Uusi pirkkalainen niksi – näin muutumme monikulttuurisiksi”

 1. https://www.partisaani.com/news/zionism/2021/11/26/rasismia-vastustavat-juutalaisjarjestot-taysin-hiljaa-waukeshan-rasistisesta-joukkomurhasta/

  Yleensä äärimmäisen äänekkäät ”antirasistiset” juutalaisjärjestöt ovat pysyneet visusti vaiti Wisconsinin Waukeshan rasistisesta joukkomurhasta, jossa musta pedofiili Darrell E.Brooks ajoi jouluparaatiin osallistuneiden valkoisten päälle katumaasturilla. Monet mustan tappajan uhreista ovat pieniä lapsia.

  Brooks murhasi välittömästi viisi ihmistä ja vahingoitti kymmeniä. Myöhemmin myös kuudes uhri kuoli sairaalassa vammoihinsa.

  Black Lives Matter-liikettä kannattava Brooks on kutsunut toistuvasti itseään ”terroristiksi” sekä kannustanut mustia rotuveljiään murhaamaaan ja orjuuttamaan valkoisia. Tästä huolimatta valtamedia ja PolPo (poliittinen poliisi), väittävät ettei kyse ole terrorismista. Lisäksi media on valehdellut, ettei motiivia ko. joukkomurhalle ole löytynyt.

 2. https://oikeamedia.com/o1-170200

  Woke – Yle lietsoo vihaa valkoihoisia kohtaan.

  Aamun (25.11.2021) useissa Ylen uutisissa tv-toimittaja kertoi, että Yhdysvalloissa on nostettu syytteet kolmea valkoihoista miestä vastaan. Miehiä syytetään tummapintaisen lenkkeilijän murhasta.

  Ylen uutisissa korostettiin syytettyjen (valkoihoisia) ja uhrin (tumma) ihonväriä.

  Kolme päivää aiemmin, tiistaina 23.11.2021 Ylen utisessa ei mainittu lainkaan ihonväriä, kun musta mies murhasi autoa apunaan käyttäen ainakin kuusi valkoihoista ihmistä.
  Automurhaajasta Yle käytti nimeä ”mies”.

 3. Olen sanonut tämän ennenkin. Uskon ihmistä korkeampaan voimaan, sanotaan tätä sitten Jumalaksi, Luojaksi, millä nimellä vain.

  Viime vuosina olen vieraantunut kristinuskosta. En ole ymmärtääkseni koskaan mikään mallikristitty ollutkaan, mitä se sitten tarkoittaakin.

  Tätä nykyä uskon, että Jeesus oli valaistunut ihminen (merkittävin mitä on koskaan ollut), joita on ollut aina ja on nykyäänkin. Uskoisin myös, ettei Jeesus halunnut että hänen opeistaan tehtäisiin uskontoa. Epäilen että tämä oli alkuseurakunnan, varsinkin Paavalin, suuri erehdys, tai sitten että takana oli muuta.

  Filosofi Nietzschen mukaan viimeinen kristitty kuoli ristinpuussa.

  Tulkoon vielä sanotuksi, etten ole antisemiitti. Jos olisin, uskaltaisin sen sanoa.

 4. Jos nyt on käynnissä jonkin asteen kulttuurisota, ehdotan muistutusta: sodan ensimmäinen uhri on totuus.

  Tästä voi edelleen johtaa että jos löytää sivuston tai henkilön joka kertoo ”totuuden jota muut eivät paljasta”, se ei ole valetta. Se on emävaletta.

 5. https://sarastuslehti.com/2021/11/24/kulttuurisota-valtioiden-epavakauttajana/

  Olin kevättalvella 2020 seminaarissa, jossa akatemiatutkija Oula Silvennoinen teki suuren paljastuksen. Noin tunnin kestänyt luento, joka käsitteli enimmäkseen häneen Twitterissä kohdistettua kritiikkiä, huipentui siihen, kun hän paljasti Perusuomalaisen puolueen todellisen tavoitteen. Silvennoisen mukaan tavoite ei nimittäin ole poliittisen vallan saaminen, vaan kulttuurisodan käynnistäminen.

  Olin hämmentynyt,mutta päätin jäädä odottamaan, toisiko vuosi tullessaan merkkejä tällaisesta kulttuurisodasta. Tulisiko esim. vaatimuksia historian uudelleenkirjoittamisesta, historiallisten monumenttien poistamisesta, katujen, yliopistojen ja lentokenttien uudelleen nimeämisestä, sillä juuri tällaisilla keinoilla kulttuurisotaa käydään. Ja tulihan niitä.

  Tässä kohtaa lukija jo tietää, mistä on kyse. Ei, kulttuurisotaa eivät aloittaneet perusuomalaiset, patsaita eivät työntäneet mereen kansallismieliset, poliisitaloja vastaan eivät hyökänneet uusnatsit. Tällä kertaa menneisyyttä tuhoamassa eivät olleet edes islamistiterroristit.

 6. https://www.verkkouutiset.fi/ivan-puopolon-kolumni-tata-on-woke/#4e2556bd

  Woke-lahkon ytimessä ovat intersektionaalisen feminismin opit, taistelu patriarkaattia, valkoisuutta ja näkymättömiä rakenteita vastaan. – –

  Esimerkiksi ”näkymäröntä rakennetta” kukaan ei luonnollisestikaan ole nähnyt, mutta silti se mystisesti syrjii kaikkialla. Sen sijaan oikeasti näkyvät ja syrjivät rakenteet, kuten vaikkapa vain miehiä koskeva asevelvollisuus ei ole lahkolaisille ongelma.

  Jotkut ovat verranneet uuslahkolaisuutta marxismiin. Ei ihme, yhteys on sen verran selvä. Sorron yöstä nousevat nyt rodullistetut ja marginalisoidut. Tai ihan tarkalleen eivät he vaan heidän etujoukkonsa, lahkolaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *