10 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

 1. Ehkä kiukaan allekin tulet virittelet, mukava saunan lämpöön iltauinnilta palata luitaan lämmittelemään.

  1. Kyllä kiuas pitää päälle laittaa, järvivesi virkistää, siinä muuten saa verenkierron hyvin päälle, on muuten hiljaista.

  1. Kyllä, saappaat jalassa loppuun asti. Tarkoitinkin sitä että vaikka tekisin 24/7 kuolee sittenkin, karkuun ei pääse, eli jos pysähtyy hetkeksi ei menetä mitään.

 2. Vanhempani, etenkin isä kaatui työnsä ääreen ennen aikojaan, äiti sinnitteli yrittäjänä seitsenkymppiseksi, onnekseen lopun aikansa ymmärsi nauttiakin elämästä.
  Itse olen sen linjan miehiä että eläkeikään tein työtä tosissani mutta kun eläkeikä koitti aloin toteuttaa itseäni. Tätä en pidä huonona elonkulkuna.

 3. ”Itse olen sen linjan miehiä että eläkeikään tein työtä tosissani mutta kun eläkeikä koitti aloin toteuttaa itseäni. Tätä en pidä huonona elonkulkuna.”

  Ei ollenkaan mikään pöllömpi ohje, tai elämänkatsomus. Sitä olen minäkin yrittänyt noudattaa ja senpä vuoksi olimme tänäänkin metsällä…moottorisaha ja minä. Nyt lämmitämme rantasaunaa, mutta uimaan emme kylläkkään mene, emme varmastikaan mene. Metsässä kastui tänään, varsinkin aamupäivällä, mutta iltapäivällä kuitenkin paistoi aurinko, siitä huolimattaa paita on vieläkin märkä. Saunaan on siis mukava mennä ja onhan tänään vielä
  lauantaikin.

Kommentoi