Kuulostaako tutulta siellä Tamppersterissa…

”VIELÄ jonkin aikaa sitten kaupungissa oli aamuyöllä mukavinta ja turvallisinta kävellä tolpalle ja ottaa kotimatkalle taksi. Nyt helpompaa ja miellyttävämpää onkin valita myöhäinen bussi.

Pikkujouluaika on nostanut taas näkyville, mikä meni pieleen kolme vuotta sitten tehdyssä taksiuudistuksessa. Moni asiakas ei halua lähestyä taksitolppaa, missä autoilla on eri taksat ja kuskit tappelevat asiakkaista. Jos kaoottisen tilanteen yrittää välttää soittamalla taksin, firmojen erilliset keskukset eivät ehdi vastata.

Uuden systeemin kanssa sinuiksi päässeet suosittelevat suosikkifirmojensa kännykkäsovelluksia, joista hinnan näkee ennalta ja tilaaminen käy helposti. Näppärät sovellukset eivät riitä paikkaamaan sitä, mitä on menetetty.

Taksin pitäisi viedä luotettavasti ja rahaa huijaamatta perille jopa kilpailutuskyvyttömät humalaiset. Puhumattakaan vanhuksista, lapsista ja kaikista muistakin äkillisesti kyydin tarpeeseen joutuneista apittomista kansalaisista.” (HS)

Sekä se mitä tässä ei mainita, kieli on sellainen missä ei voi kommunikoida sekä kuskit tappelevat jo lähtiessä kuka saa ”pokan”, tervetuloa Bernerin taksihelvettiin.

Onneksi asun täällä syrjässä, ei ole moisia ongelmia kun on tutut vanhat taksiyritykset ja huippu palvelu josta maksaa vaikka extraa kun niitä tarvitsee.

Olette menossa Helsingin suuntaan…

Perikato.

Yksi vastaus artikkeliin “Kuulostaako tutulta siellä Tamppersterissa…”

  1. Eipä vaikuta minuun nuot taksi hommelit lainkaan sen verran harvoin niitä tarviin terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *