Njet Sputnik harasoo !

WHO keskeyttänyt venäläisen Sputnik-rokotteen lupaprosessin

”Näyttää entistä epätodennäköisemmältä, että venäläinen koronarokote Sputnik pääsisi Euroopan tai maailman rokotejakeluun lähiaikoina.

Moscow Timesin mukaan Maailman terveysjärjestö WHO on keskeyttänyt Sputnikin myyntilupaprosessin. Syynä ovat moninaiset ongelmat ja epäselvyydet Sputnikin kliinisten testien tutkimustuloksissa sekä rokotteen valmistusprosessissa.

WHO päätti keskeyttää myyntilupaprosessin tehtyään Ufassa sijaitsevaan lääketehtaaseen tarkastuskäynnin toukokuussa. Tarkastuskäynniltä raportoitiin useita rikkomuksia rokotteen tuotannossa.

Sputnik haki myyntilupaa WHO:lta ja Euroopan lääkevirastolta EMAlta helmikuussa. Myyntilupa ei ole edennyt myöskään EU-alueen osalta.” (IL)

Olisko tässä yksi syy miksi Venäjällä tauti riehuu ja balakaikka soi…taitaa olla ihan lumelääke, sitä lujaa LADA laatua.

Sitten Venäjän hallitus ihmettelee miksei kansa mene piikille, on hyvin todennäköistä että heidän joukossaan on henkilöitä jotka ovat kertoneet rokotteen todellisen tehon,  eli se on ei mitään.

Jatketaan tästä tähän, näin Venäjällä, tuolla ”työläisten paratiisissa”, halpaa vodkaa ja blinejä, se riittää, kansa on tyytyväinen ja sairaudet ei tartu kun on ennenaikojaan mullan alla…

Ei muuta kuin jalka koreesti ja ripaskaa:

(Kuva: Audiomack)

2 vastausta artikkeliin “Njet Sputnik harasoo !”

 1. Koronarokotteet kuuluvat kaikille – ei patentteja pandemiassa

  Covid-19-tauti ei tunne rajoja. Se tappaa ja aiheuttaa kärsimystä potilaille kaikkialla maailmassa. Siitä huolimatta lääkeyritykset rajoittavat koronarokotteiden maailmanlaajuista saantia. Patenteilla ne määrittelevät missä ja millä hinnalla rokotetta tuotetaan, ja kenelle sitä myydään ja milloin.

  On aika tehdä koronarokotteista patenttivapaita: varmistetaan, että rokote on saatavilla jokaiselle halukkaalle – yli rajojen.

  Allekirjoita vetoomus!

  https://laakaritilmanrajoja.fi/vetoomus/

 2. Sputnik rokoteta ei tarvitse patentilla suojata, sillä sitä, ilmeisetsi, ei kukaan halua kopioida.
  .
  Lääkärit Ilman Rajoja yhteisö voisi hankkia Sputnik rokotetta tukijansa miljardööri George Soros’n varoilla ja lahjoittaa sitten rokotteet kehitysmaille.

  *
  Halla-aho kirjoittaa sivullaan:
  .
  George Soros kannattaa täysin avoimesti hyvin liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa. Hän sanoo suoraan, että Euroopan pitäisi ottaa laillisesti sisään se määrä ihmisiä, joka nyt pyrkii tänne laittomasti. Hän myös rahoittaa avokätisesti poliitikkoja ja järjestöjä, jotka edistävät hänen agendaansa. Tämä ei ole salaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *