Nyt alkoi evakointikilpailu

Saksa evakoi mm 10 000 ihmistä ja muut varmaan samaan tyyliin. Eli lähinnä aikuisia ukkoja tuodaan pitkin EU:n alueilta. Olisi nyt huomioitava ettei siellä kukaan lahtaa ketään vaan sieltä valuu muslimia nyt sadoista tuhansista jopa miljooniin asti (sanoi juuri toimittaja YLE uutisissa) …

Olisko hyvä huomioida että Talebanilla on  vahvat siteet terroristiverkosto al-Qaidaan. Ja nämä ne aktivoituu nyt myös!!!

Painottaisin edelleen! Kukaan ei lahtaa siellä ihmisiä vaan nyt sieltä näitä entisiä paikallisia jotka käräytti viimeisen 20 vuoden aikana omiaan evakoidaan sieltä pois! Luottaisitko sellaiseen sakkiin jotka petti jo omat kansalaisensa (en hyväksy Terroristi järjestö Talibaneja, mutta jo kerran omansa pettäneet tänne??? Eurooppaan)

Ei ole edelleen EU:n ongelma!

Katsotaanhan vaikka viikon sisään kuka johtaa evakointikilpailua??? Olympialaiset meni jo…

25 vastausta artikkeliin “Nyt alkoi evakointikilpailu”

 1. Eipä talvisodassa juuri suomalaiset äijät juosseet Naurusaarille asti karkuun jättäen naiset ja lapset…ja evakot evakoitiin omaan maahan (400 000 ihmistä, naiset, lapset vanhukset)

  Kyllä Afganistanin ongelma on heidän oma ongelma. Edelleen he ovat itse laskeneet aseensa laittamatta hanttiin oman maan terroristeille.

  Nyt Taliban sallii ”siviilien” mennä lentokentille ja levittäytyä pitkin Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Mitä lottootte…moniko taleban ukko siellä nyt ”siviilinä” pääsee jatkamaan jihadiaan mm tänne…hyvää päivää! Sinisilmäisyys on kostautunut ennenkin!

 2. Marin on jo vihervaaemmisto porukan kanssa haluamassa mahdollisimman paljon afgaaneja tänne. Sieltä saadaan nyt taas ”koneinsinööriä”, ”aivokirurgeja” ja ”professoreja”, tietenkin nuoria miehiä kaikki. 😆👍

  Marin järkyttyi Talebanin valtaan­noususta – näin hän kommentoi länsimaita auttaneiden afgaanien mahdollista Suomeen tuomista https://www.is.fi/politiikka/art-2000008200752.html

  1. Jos Marin olisi yhtään opiskellut poliittista historiaa, niin järkytys ei olisi ollut niin suuri. Ennen viime viikon loppua Talebanilla oli yli 90% maasta hallussaan. Kabul oli se viimeinen haltuunotto, ja se tapahtui ilman verenvuodatusta. Suurin osa kansaa (oikein tai väärin) kannattaa Talebania. Viereisessä Pakistanissa on miljoonittain pakolaisina afgaaneja, jotka ovat nyt alkaneet palaamaan kotimaahansa, kun tilanne on heidän kannaltaan rauhoittanut. Suomi voisi jatkaa palautuksia, nyt kun maa on afgaaneille turvallinen.

   YLEn politiikkaradiossa oli tänään tietävä asiantuntija haastateltavana. Harvinaisen asiallinen ja ennakkoasenteista vapaa jakso YLEn toimittajilta.

 3. Tanskassa tajutiin lopulta (liian myöhään) mihin rajaton pakolaisten vastaanotto johtaa. Alkoi näkyä merkkejä maan muuttumisesta muistuttamaan pakolaisten lähtömaita.

  Haluammeko toistaa Tanskan (Ruotsin) virhettä?

  ********************************************************************************
  https://yle.fi/uutiset/3-11751633

  Tanskan pääministeri: Tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa

  Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen sanoo, että hallituksen tulevaisuuden tavoitteena on nolla turvapaikkahakemusta.

  **********************************************************************************
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007915589.html

  Pakolaispolitiikan lisäksi Tanskassa kiristyy myös pinna:

  Syyrialais¬syntyinen kansanedustaja sairauslomalle syytösten saattelemana
  Tanska sai YK:n pakolaisjärjestön nuhteet päätöksestään lähettää pakolaisia takaisin Syyriaan.

  1. Ihan kaikkein sinisilmäisikin hölmö herää tänä paivänä siihen, kun ”asiantuntijana” toimii Suomen pakolaisavun työntekijä, tai no ehkä vieläkin hölmömpiä olemassa.

 4. Kenties totta tuo 80%. Totta on myöskin se, että nämä naiset ja lapset ovat pakolaisleireillä naapurimaissa ja miehet tulevat tänne länteen.

  Niin kävi myös vuonna 2015 ainakin Suomeen tulleiden kohdalla. Suomeen tulleista vähintään tuo 80% oli miehiä. Kenties enemmänkin.

 5. 18 miljoonaa humanitäärisen avun tarpeessa. Aika sopivasti. Väkiluku kasvoi viimeisen 20 vuoden aikana 20 miljoonasta 40 miljoonaan, Nyt pitäisi varmaan liikaväestölle löytää lisääs tonttia.

  *
  ”TÄLLÄ hetkellä 18 miljoonaa ihmistä Afganistanissa on humanitaarisen avun tarpeessa. Suurin osa heistä elää tällä hetkellä erilaisissa leiriolosuhteissa. He eivät välttämättä pysty tai edes halua mennä lentokentälle, Mannerström sanoo.”

  **********************************************************************************

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008200319.html
  *
  ”Suuri osa kuvissa esiintyvistä on miehiä, mikä on pantu merkille esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Mistä tämä ilmiö kertoo?”

  *********************************************************************************

  Se kertoo samaa tarinaa kuin tuli esille v. 2015 ihmistsunamin aikana EU-alueelle.

  Miehet viisveisaavat naisistaan – tunkevat itsensä lennoille ja jättävät naiset jälkeensä.

 6. Avainsana väärän tiedon levittämisen siunaamiselle on persut, joiden agedaan maahanmuuton teema kuuluu, ei muille. Se on kuin varastasi persulta herlkupullan suusta.

  1. Heikki näyttää edelleen vasemmistolaisen taustansa, jopa vihreää Ohisalomaista agendaa…

  2. H.K. ”Avainsana väärän tiedon levittämisen siunaamiselle on persut, joiden agedaan maahanmuuton teema kuuluu, ei muille. Se on kuin varastasi persulta herlkupullan suusta.”

   Todista väitteesi todeksi, tai lopeta väärän tiedon levittäminen!

 7. Väärää tietoa?

  Bussista purkautuu väkeä Torniossa syksyllä 2015. Ehdottomasti suurin osa tulijoista on nuorehkoja miehiä.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/22-9-2015-pakolaiskriisi-koettelee-myos-suomea-tornion-jarjestelykeskus-nayttaa-mallia-maailmalle/6051512#gs.9aocjf

  Vuoden 2015 pakolaiskriisin syyksi mainittiin aikoinaan syyrian kriisi ja tulijoiden väitettiin olevan valtaosiltaan syyrialaiseia.

  Ei ollut. Tulijoista 63% oli Irakista, Afganistanista 16% ja Syyriasta vain 3%.

  https://yle.fi/uutiset/3-8595369

  Suuri osa irakilaisista turvapaikanhakijoista oli sotilaskarkureita. Siis MIEHIÄ.

  YK:n pakolaisjärjestön mukaan sotilaskarkuruus ei kuitenkaan ole peruste turvapaikanhakemiselle. Kun turvapaikanhakijat huomasivat, että sotilaskarkuruuden perusteella ei turvapaikkaa myönnetä he muuttivat hakemuksiaan.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006269849.html

  Lue enemmän, luulet vähemmän.

 8. Muutama tuhat Suomeen – afgaanien määrä kasvaa miljoonalla vuodessa.

  Suomeen lisää vaikeasti sopeutuvia ihmisiä . ei auta tilannetta Afganistanissa mitenkään.

  Suomalaisten vihaaja Ohisalo rakastaa muunmaalaisia.

  ********************************************************************************
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e416c93c-767f-4314-ad2c-c7b41306a50d

  Ohisalo Ylellä: Sisäministeriö ehdottaa pakolaiskiintiön tuplaamista
  Sisäministeri Ohisalon mukaan on selvää, että Afganistanin tilanne aiheuttaa pakolaisvirtoja Eurooppaan.

  1. Kuka sitä haluaa ? Vaikka kukaan ei halua, se on jo Euroopan sisällä ja lisää tulee vaikka mitä teet. Jarruttaa voi yrittää tai panna piikkilangat tai trumpin muurit.

 9. Tuliteriä maastoajoneuvoja, rynnäkkökivääreitä, tiedusteludrooneja ja taisteluhelikoptereita jäi Afganistanin maaperälle, kun Yhdysvaltain joukot lähtivät nopeasti maasta presidentti Joe Bidenin käskystä heinäkuussa.

  Taliban on saanut haltuunsa amerikkalaisten huippukalustoa, kun Afganistanin hallituksen joukot ovat antautuneet. Viimeinen linnake Kabul kaatui viikonloppuna, kun Afganistanin hallinto luhistui ja ääriliike julisti sodan päättyneeksi. – Yle Uutiset 17.8.2021.

  Jospa tämä oli USA:n tarkoituskin.

 10. https://sarastuslehti.com/2021/07/18/lantisen-feminismin-todelliset-kasvot/

  Wienissä kesäkuun lopussa neljä afganilaista turvapaikanhakijaa huumasi 13-vuotiaan tytön ekstaasilla. Miesjoukko raiskasi tytön, ja kun tyttö meni tajuttomaksi, turvapaikanhakijat hylkäsivät tämän elottoman ruumiin ulkosalle.
  Elvytysyritykset eivät tuottaneet tulosta, kuolinsyyksi todettiin tukehtuminen.

  Tapaus sai saksankielisissä medioissa runsaasti palstatilaa, mikä ei miellyttänyt Itävallan feministien ”iskujoukkoa”.
  9.7. Oe24-mediayhtiön tiloihin tunkeutui 20 naamioidun mielenosoittajan lauma. Tunkeutujat edustivat Wienin Einsatzgrubbe feministische Alarmabteilung- nimistä feministiryhmää, suomeksi suunnilleen ”feministisen valmiusosastonWienin iskuryhmä” (nimi on väännös Wienin poliisin erikoisjoukkojen nimestä).

  Ei feministiryhmän huolena ollut puolustuskyvyttömään lapseen kohdistunut törkeä väkivaltarikos, vaan näiden naisasian esitaistelijoiden huolena oli se, että Oe24 oli tapausta uutisoidessaan maininnut tekijöiden etnisen taustan ja syyllistynyt näin rasismiin ja vihanlietsontaan.
  Feministiryhmän mukaan todellinen syyllinen oli ”kapitalisti ja patriarkaatti”.
  Mediayhtiö joutui tilaaman hätiin poliisit, jotka rahoittivat tilanteen poistamalla paikalta pahimmat rähinöijät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *