Volvo V70.

Kovin tykästynyt olen tähän Volvo kauppaani, nyt jo Volvo juossut n 1500 km, oireitta, polttoainekulut yllättävän edulliset. Edelleen olen tykästynyt Volvon esim nahkasisustukseen, varsin monipuoliseen tekniikkaan mm pysäköintitutka; huippuhieno varuste. Lasinpyyhkijöiden sadetunnistin; ei vie huomiota itse ajotapahtumasta.

kaistanvaihtotunnistin, uskomattoman hyvä

Vaikka näinkin vanhasta vaan erittäin vähän ajetusta autosta on kyse; jo pelkästään ajotuntuma, sitä vahvistava tekniikka kaikkineen.

5 vastausta artikkeliin “Volvo V70.”

 1. Se pysäköintiavustin, varsinkin parkkihalleissa vai säästää varsin paljon rahaa.
  Yksityisestä myyjästä vielä sanottakoon; eilen oli myyjä ottanut yhteyttä; onko kaikki kunnossa?
  Se siitä yksityisen myyjän vastuullisuudesta.
  Me kun Volvon haimme Kirkkonummelta, tasan tarkkaan panimme merkille perheen asunto-olosuhteet, autokaluston ja ylipäätään koko pihamiljöön; sekin luo luotettavuutta.
  Ei nimittäin ollut mistään vähävaraisesta perheestä kysymys.
  Huoltokirja, jopa ruotsin aikainen huoltokirja sekä huolto- ja korjaamoraportit kertonevat paljon.

 2. Kyllä Volvo kovasti hyvä peli on, itselläkin sellainen on tuossa pihassa seisonut runsas puolivuotta, ajoin käy toki ulkoilemassa portin ulkopuolella, mutta harvakseltaan.

  Itselle Volvot ovat muutoinkin tuttuja kapistuksia ”100 sarjasta” eteenpäin, vaikka toki myös pv ja amatsooni ovat tuttuja, mutta 100 sarjasta eteenpäin olen, joko itse omistanut tai appiukon Volvoa laitellut milloin minkäkin syyn vuoksi.

 3. Sama juttu, jo neljäs Volvo. Ei valittamista juuri, hyvä ajettava ja tehty pellistä eikä tinapaperista. Pikkuvolvo ei ole ihan niin mukava kuin isompi mutta samalla rahalla sai uudemman mallin. Kaupasta kun ostin niin vähän huijattiin aluksi. Edellinen oli samaan tapaan kuin Kallella: omakotitalossa asunut, uudemman Volvon ostanut myi. Siitä näki aika varmaksi että on asiallisesti pidetty.

 4. Vähän toista vuotta oli Volvo XC60. Maantiellä oli hyvä ajaa, mutta kaupunkioloissa kovin jäykkäniskainen. Ei se paljon ajettu ollut n 70.000 km mutta liekö huonoa tuuria kun Webasto vain savusi pirusti eikä lähtenyt käyntiin ja joku pakokaasujen ohjauksen venttiili rikkoutui. Vaihdoin paapalle sopivampaan Nissa Qasqaihin kun tuntui että naapuritkin vähän kadehtivat sitä Volvoa, luulivat kai jotenkin parempiosaiseksi. Nissaneita ollut ennenkin ja kokemukset hyviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *