Puuro pääateriaksi.

Meillä sitten tehtiin tattaripuuro; lämpimään puuroon sekoitettiin savupekonisiivujen suikaleita ja runsaasti tuoretta valkosipulia. Puuron ohje on suoraan venäläisestä keittiöstä.

Puuron päälle sitten kirkastettua voisulaa. Uskon, että maistuisi varsin monelle.

4 vastausta artikkeliin “Puuro pääateriaksi.”

  1. No tuo tattari puuro on minusta herkkua kestää vaan hetken pidempään kun muut siinä menee yö ja nyt kun mulla on uuni jossa on 240 minuutin ajastin mun pitää herätä yöllä laittaan lisää aikaa muutoin uuni sammuu
    Muta hieno turvalaite se silti on enkä tee tattaria niin usein että ajastimesta olisi haittaa
    Mulla on ollut tuo bekoni mukana kun se sopii tattariin hyvin ja maistuu paremmalta terv tepivaari

  2. Puuroa joka aamu ja vaihdelleen eri versioita.
    Isä kyllä sanoi että läski miehen tiellä pitää…

Kommentoi