Orpo teki Kepulit

Jotenkin niin surkeaa että meillä on oppositio jossa on ”myyrä” joka nakertaa sitä jatkuvasti. Kokoomus on pelannut todella törkeää peliä kulissien takana, nyt kun jäävät kiinni housut nilkoissa juuri sanomansa pyörtämisestä niin kuinka tämmöiseen sakkiin voi luottaa. Se on ainakin varmaa että Orpon lähtölaskenta on alkanut…Orpon Kepuli temppu…todella selkärangaton tyyppi!

Orpo jyrisi vain neljä päivää sitten: ”Vaalit on ehdottomasti pidettävä ajallaan”. Kanta muuttui tänään lauantaina.

Lähde:

Orpo jyrisi vain neljä päivää sitten: ”Vaalit on ehdottomasti pidettävä ajallaan”

 

36 vastausta artikkeliin “Orpo teki Kepulit”

 1. Tämä tyyppi voisi perustaa uuden puolueen Timo Soinin kanssa, voisivat illalla pelata peliä siitä kumpi kääntää takkiaan nopeiten 🤠👍

 2. Aina on kuitenkin otettava huomioon ihmisten turvallisuus kaikessa nyt on tuo korona jota ei kyetä estämään vaalipaikoilla
  Ja tuossa kokoomus teki aivan oikean ratkaisunsa eräs toinen opposition edustaja ei ole kansan asialla jos eivät tuota vaaraa huomioi
  Jos sitä ei ymmärretä ja kerrotaan puolueen asioista ne ei ole nyt asiaa vaan puolueet eivät ole koko ansa vaan pikkuryhmä kansasta

  1. Niin, turvallisuus ensin, samaa mieltä 100%.

   Kyse onkin Orpon huonosta pelisilmästä,,,Orpo: ”Vaalit on EHDOTTOMASTI pidettävä ajallaan”

   Takki kääntyi neljässä päivässä! Toteamus, mies valehtelee. Ei tälläiseen heppuun voi luottaa. Samalla nähtiin se että Kok kalastelee ääniä samaan tapaan kuin Kepulit, luvataan ja petetään. Sillä tiellä on lyhyt tarina.

 3. Eikös oikeusministerillä mennyt vain päivä kun mielensä muutti. Kyllä pistäisi minutkin, jos puoluejohtaja olisin, miettimään kaksi kertaa jos asiantuntijat puhuvat jopa 11000 tartunnasta vaalien aikaan. Onneksi ei ole kumminkaan minun tehtäväni valita vaalipäiviä ja ottaa vastuuta mahdollisista seurauksista.

  1. Viime vuonna sama valtuuskunta oli 100% varma että tulevat vaalit 2021 pidetään.

   Näillä ei ollut mitään suunnitelmia minkään varalle. Mennään kuin lastu laineilla ja se nähdään juuri nyt että missä mennään.

   Ehdottomasti vaalien pitää olla turvalliset. Päätöksissä alkaa paistamaan nyt myös politiikka ja kaikkien selkäranka ei kestä sitä mitä ovat muutama päivä sitten sanoneet.

   Pahinta on se että mitään toista suunnitelmaa ei ole edes tehty.

  2. ”Kyllä pistäisi minutkin, jos puoluejohtaja olisin, miettimään kaksi kertaa jos asiantuntijat puhuvat jopa 11000 tartunnasta vaalien aikaan.”

   Kannattaa nyt kyllä huomata se, että kyse on mallinnuksesta ja se miten mallinukseen on päädytty.

 4. Nopeita ovat takinkäännökset.
  Näyttää todella siltä, että ollaan tilanteesta koko ajan pihalla ja nimenomaan pahasti jäljessä.

  1. Tässä paistaa myös poliittiset määränpäät, toivotaan ettei nyt uhrata ihmishenkiä koska vasta 10% kansalaisista on saanut ensimmäisen rokotteen,,,Israelissa lähes kaikki on jo rokotettu!

   1. Pienempi kansa ja paaljon suuremmat raha resussit siinä syyt miksi he ovat voineet ostaa rokotetta kansaalle terv tepivaari

    1. No kansan väkimäärä on jotain n 9.2 miljoonaa mutta kassa varantoja on paljon Suomea suuremmat
     Noin se menee oikein edellinen oli väärä väkiluvun suhteen terv tepivaari

     1. Israel BKT/ asukas n 39 000 USD
      Suomi BKT/ asukas n 43 500 USD

      Ei ollut rahasta kiinni Suomessa…

      1. Vaikka tuossa on tulot noin on selviö kumpaa Yhdysvallat auttaa ensin se on israel ja etpä tiedä paljonko on israelilla säätöjä meillä niitä ei nyt ole
       Ja heitä on jonkun verran suurempi porukka kun Suomessa on tulot ja menot ratkaisee asian terv tepivaari

 5. Jäljessä, niinpä. Kai ne nyt sitten saavat turvallisuustoimet kuntoon uudeksi vaalipäiväksi kun sellaisen ovat osanneet kalenteriin asettaa

  1. Jos tätä vauhtia rokottaminen etenee ja tauti pahenee ei kesäkuussa pidetä mitään vaaleja, ollaan lock down koko kevät ja kesällä ryömitään luolista päivänvaloon.

   Miksi sähköinen äänestäminen tai kirjeäänestäminen ei onnistu Suomessa?

 6. Sähköisenpuolen voi jo eka luokkalainen murtaa kirjepostin hävitys taas on helppo nakki niitä vaan häviää terv tepivaari

  1. Niin, miksi ei ollut mitään toista suunnitelmaa ??? Odoteltiin vaan ja hengailtiin,,,???

  2. Siinäpä oli sitä asiantuntijuutta, kun ihan yllättäen sähköisesti riittävän pitkän aikaa luotettavasti murtamattomia järjestelmiä on olemassa.
   Sehän riittää, että järjestelmää ei kyetä murtamaan vaalien aikaan.
   Äänestyksen jälkeen systeemi irti verkoista, jolloin siihen ei pääse käsiksi.
   Sen jälkeen sillä ei ole väliä ja seuraavissa vaaleissa sama juttu.

   1. Sellasta järjestelmää ei olekkaan etteikö sitä kyetä murtamaan tiedät varsin hyvin asian
    Tän enempää en viitsi sun kanssa kinata terv tepivaari

   2. Toimiihan mm Oma Kanta järjestelmä omilla pankkitunnuksilla. Samantapainen äänestys systeemi sähköisesti. Vahva tunnistautuminen ja ääni ehdokkaalle. Ei ole vaikeaa.

 7. Noinko luulet ei tuossa asiassa mitään henkailla no kyllä tuo vaalipäivän siirto oli jo pitkään melkoisella varmuudella tiedossa ja edessä terv tepivaari

  1. Niin, blogihan koskikin Orpon uhoamista asian suhteen 4 päivää sitten : ” Vaalit on EHDOTTOMASTI pidettävä ajallaan” Ei tuumaakaan periksi! Voisi huutaa sodassa johtaja joukkojensa edessä ja 4 päivän päästä luikkia karkuun ensimmäisten joukossa.

   Surkea sukellus Orpolle.

 8. Ymmärtääkseni jokunen päivä sitten joka ikinen puolue oli pitämässä vaaleja ensi kuussa, nyt uusien koronaennusteiden julkitultua vain perussuomalaiset.

  En ymmärrä kovin luokitella puoluejohtajia sen perusteella minä päivänä he mielensä muuttuvat. Menee niin että joko Halla-aho on oikeassa ja kaikki muut puoluejohtajat väärässä yhtä jalkaa tai sitten päinvastoin.

  1. Ehkä Halla-Aho koki tämän myös politikointina, ainakin A-Studiossa on hän puhunut että terveys on tärkein ja sen mukaan mennään. Miltä sinusta tuntuisi jos olisit oppositiossa jossa toinen oppositio puolue KOK kaivaa maata jalkojesi alta aina kun on mahdollisuus. Ehkä Halla-Aho luotti että Orpokin pitää mielipiteensä mitä 4 päivää sitten sanoi…?

   Ei voi tietää

   Minusta on tärkeintä saada virus hallintaan ja mennä eteenpäin. Jokainen kai tajuaa että tästä lähin meidät rokotetaan joka vuosi. Rokote kestää vain sen 1 vuoden tehokkaana. Virushan ei tule katoamaan minnekään.

   1. Kyllä se tiedossa oli pari päivää sitten että on vain yksi oppositio puolue joka lyö hanttiin vaalien siirron arvata voi mikä se on terv tepivaari

 9. Koko homma keuli. Tämä päätös olisi pitänyt tehdä heti tammikuussa kun nähtiin ettei mene maaliin, terveys on tärkein, äänestää ehtii, nyt jäi politikoinnin maku..

   1. HK, älä juutu PS puolueeseen. Hallitus ei osaa tehdä varasuunnitelmia, asioita pimitetään, vastuita siirrellään, hyvin sekavaa on paikoin tämä meininki. Tässä voi käydä hyvinkin niin että PS saa suurimman hyödyn ennen vaaleja.

    Itse keskittyisin nyt turvallisuuteen ja siihen että kansalaiset saa rokotteen.

    1. Ei sellaista varasuunmitelmaa löydykään, joka ennustaa brittiviruksen ja täyspöljien suomalaisten yhteiskäytöksen seuraukset. Syy on yksiselitteisesti pöljissä ihmisissä ei missään muualla. Ja näitä pöljiä sitten päättäjien pitää kettingeillä varjella, että joidenkin täytyy vielä vaalien vuoksi saada sydärit.

     1. Ja niitä pöljiä näyttää erityisen paljon olevan hallituksessa, mikä ei mihinkään asiaan ole kyennyt tekemään varasuunnitelmaa eikä usein edes pääsuunnitelmaa.

 10. Halla-Aholle tuntuu olevan tärkein puolueen etu kuten erään maan tomissa n 80 vuota sitten
  Hän jättää kansan terveyden toisarvoiseksi asiaksi terv tepivaari

 11. Heräsin tuossa n puoli kolme ja kävin lavuaarilla menin uudestaan nukkuun onneksi uni tuli
  Nyt heräsin viitisen minuuttia sitten
  Ja olen samaa mieltä tuossa Halla -Ahon tempuissa ne ei ole muuta kun oman puolueen etuja ajavan hemmon höpinöitä
  Ja hänen tarkoitusperäänsä ei ole suojella kansaa vaan asia on jokin muu miksi enpä tiedä syitä terv tepivaari

 12. Täällä käydäänkin melkoista kuntavaaliravia, ei kehuta omaa ravuria vaan haukutaan mennentullen naapurin huippuravurit. Minä en ole oikein tottunut tällaiseen, vaan voisi hiukan verrata autokauppaan, jossa kehutaan omat ehdokkaat ja unohdetaan naapurin ravaajat.

Kommentoi