Reissumiehen logo vaihtuu…

Ikonisen Reissumiehen muutos kuohuttaa Twitterissä – Jethro Rostedt läväytti asiasta tiukan mielipiteensä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008379781.html

Kuva: (Iltalehti)

Olisiko tässä hyvä vaihtoehto joka miellyttää jokaista…🤔…ei jäisi kenellekkään pahaa mieltä…

(Kuva: Huumorikuvat) juttu ei seipään nielleille…

 

20 vastausta artikkeliin “Reissumiehen logo vaihtuu…”

 1. Todellisuus on on se että kaikki meidän tavat ja tyylit sulatetaan monikulttuurin masuuniuuniin ja ulos uunista tulee sekasotkua, tämä ei ole tulevaisuus kansalle…

 2. Onkohan tällä merkitystä Reissumiehen menekin suhteen, on ronkeleita ja herkkähipiäisiä kuluttajia. Tulee vaan mieleeni keskustelu Elovena kauraryynityön kohdalla.

  1. Kyllä tuo multikulttuurin suosinta vaikuttaa.
   Kun kolmannes on turkkilaista, kolmannes värillistä ja kolmannes suomalaista, missä ovat kaikki muut vähemmistöt, transihmiset jne?
   Tämähän on selvää rasismia ja syrjintää.

   1. Miksi leipä on ruskeaa…! Sehän se vasta rasismia on ja valkoiset syö sitä 👱🕺

  1. Joulukuuksi Joulupukki….ruskea ihoinen…musta partainen….🕺🕺🕺🌲🙇

 3. Mulle on aivan sama millä reissumies mainostaa en osta oululaista enkä vaasan melassileipiä
  Kun parempaa on saatavissa terv tepivaari

 4. Reissumies on hyvää suomalaista ruisleipää – toivottavasti eivät muuta leivän koostumusta. Syön sitä Suomessa ollessani joka päivä.

  Oululaisella oli joku aika sitten kummallinen kampanja, että Reissumiehen nimi oli vaihdettu joksikin muuksi, vaikka leipä itse oli samaa hyvää Reissumiestä.

 5. Kovin hääppöisen makuista ei reissumies ole, parempiakin ruisleipiä on, joten ehkäpä tämä ei minua häiritse.

  Mutta kiva että on ihmisillä tapeltavaa!

 6. Reissumies on sekaleipä jossa on myös vehnäjauhoa. Näkyvyyttä ainakin tuolla woke-tempauksella tulee. Saa nähdä kasvaako myynti vai aleneeko. Osa pitää ideaa hyvänä mutta moni ei tuolle moraaliposeeraukselle lämpene, päinvastoin.

 7. kun leivän tummuus tulee pelkästä melassista ei voi enää sanoa ruisleipä terv tepivaari

 8. No taidat saada kaipailla jatkossakin tais lopettaa joku aika sitten eikä taida ohrariävää muutkaan niin hyvää saavan aikaseksi mitä Talkio teki terv tepivaari

 9. Jos haluaa kunnon rehellistä ruisleipää ilman vehnäjauhoja ja melasseita ja mitä ne on millä leipää värjätään niin on se leivottava itse hyvälaatuisista ruisjauhoista hiivalla nostattaen tai mikä vielä parempi omalla hapanjuuresta.
  Onnellisimpia ovat he joilla naapurustossa asuu antelias vanha mummo joka ikiaikaisella juurella, omalla taidolla leipoo ja leivinuunissa paistaa.

  1. On vaan niin että jos Oululaisen taikka Vaasan ruispeipiä sanoo ruisleiväksi ei ole saanut oikeaa ruisleipää ja sataa 100% ruista aina on n puolet vehnää mukana terv tepivaari

 10. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/88e7ff82-d053-4d79-a51c-a98dec85a9b9

  Greyn Anatomia-sarjassa näytellyt Isaiah Washington (musta mies) kertoi radiojuontaja Tavis Smileyn podcast haastattelussa, että sarjan yhtä pääroolia yhä tähdittävä Ellen Pompeolle maksettiin 5 miljoonaa dollaria Me Too-liikkeen aikaan, jotta hän ei kertoisi kuinka myrkyllinen ja inhottava Patric Dempsey (valkoinen miesnäyttelijä) todella oli.
  ————————————————————————————–
  Tämmöistä se sitten on, kun läntisen kristinuskon ja sen maallisen version kommunismin paskalataus rupeaa purkautumaan liian nopeasti.

 11. ”Uusia leipäpakkauksia voisi olla enemmänkin. Pari esimerkkiä:
  Reissuhenkilö-ruispalat
  Väestönvaihto-vehnäleipäviipaleet.” – Risto Jääskeläisen kommentti 5.1.2021 Anna Keikon blogiin Uuden Suomen puolelta.

Kommentoi