Suomi ja turvapaikkalorvailu

Kansallinen Kokoomus, Vihreät, Kommunistit, Vasemmisto sekä nämä muut ajaa turvapaikanhakua Suomeen hinnalla millä hyvänsä. Jos kuntavaaliäänestäjä ei tätä näe, hän on puolueuskollinen, aivoton pelinappula, onnea hänelle siitä🙉

Tässä on totuus: Tanska pistää laittomat maahantulijat omaan maahansa ja moni muukin maa tekee samoin. Samaan aikaan mm Kokoomus, Vihreät, Vasemmisto, Kommunistit haluaa näitä lisää  ja vain PS haluaa estää invaasion Suomeen. Kenen vierellä seistot, kenen lauluja laulat, vain fanaatikko haluaa syöksyä tuhoon agendassa jossa Suomi YKSIN pelastaa koko maailman!

Nyt järki käteen! Omat ensin, sitten muut joita voidaan järkevästi auttaa ja varsinkin lapsiperheitä 👍

(Kuvat FB PS sivuilta)

14 vastausta artikkeliin “Suomi ja turvapaikkalorvailu”

 1. Olemmeko koko maailman sosiaalitoimisto? Muut ei ainakaan halua Euroopassa olla…

  1. Uskon että sellaiset perheet joiden vanhemmilla on jonkinasteinen koulutus ja työhistoriaa haluaa jatkossakin saada perheelleen hyvinvointia. Toisin kuin yksinään tänne tulleet äijät jotka valuu porukoissaan pitkin ostoskeskusta…

 2. Nils Torvaldsin tutkimuksien mukaan on toisen polven maahanmuuttajilla yleisesti sopeutumisvaikeuksia.

  1. Pääsääntöisesti edelleen nämä muualta tulleet saisi mennä kotio kun omassa maassa on rauha ja vakaat olot. Nythän on luotu systeemi jossa nämä jää tänne ja matkustelevat sitten sukuloimaan siihen maahan missä ”soditaan”…

   Jos olisivat täällä sen aja kun omassa maassa rauhoittuu ja sitten muutto omaan maahan, ovat kyllä tervetulleita maksavina turistina Suomessa käymään vaikka lomalla..

  2. Se onkin mieleenkiintoista miksi on niin. Vaikutti siltä, että Isis:iin Syyriaan lähti toisen polven muslimeita. Olisko niin, että vanhempi polvi on ollut tyytyväinen päästessään pois sodasta tms. ja alkanut rakentaa elämäänsä Euroopassa, mutta sitten seuraavaan sukupolveen iskee jonkinlainen identiteetti -kriisi. Ei tunneta itseä europpalaiseksi ja kun joku ääriliiike tarjoaa ”paluuta juurille” niin se alkaa romanttisesti kiinnostaa? Uusi sukupolvi ei ole kokenut sitä minkä takia heidän vanhempansa aikoinaan lähtivät pois oamsta maastaan. Uusi sukupolvi on helpompi saada uskomaan entisen kotimaan ja sen kulttuurin hienouteen. Ääriliike tarjoaa kunnon hard core -erottautumista eurooppalaisesta kulttuurista.

 3. Ei voi tarjota töitä, kun eurottaminen on jäytänyt taloutta jo Holkerin hallituksesta alkaen.

 4. Kunnallisvaaleissa ei kumminkaan turvapaikkapolitiikasta päätetä. Tietysti jonkun kunna valtuusto voisi teoriassa päättää turvapaikanhakijoiden sijoittamisesta jos sellaisia tulisi taas joukoittain, mutta kyllä vaaleissa nyt on enemmän kysymys esimerkiksi kunnan palvelista: onko tärkeämpää pitää verotus matalana vai palvelut hyvin toimivina?

  1. On tärkeintä pitää verotus matalana ja palvelut hyvin toimivina.
   Se on mahdollista, jos jätetään rahan syytäminen kerskarakentamiseen, kunnan kannalta tarpeettomiin toimintoihin, kuten kaikenlaisiin ”hevosenharjauslukioihin”, jne.
   Ihan yllättäen tekniset lelut eivät ole mikään tae opetuksen laadusta, vaan usein aivan päinvastoin.
   Myös sähkö- ja vesilaitosten myynti sijoittajille on kuntalaisten edun vastaista typeryyttä eikä lämmitä kuin sen kertamaksun saamisen hetkellä.
   Samoin ”säästöt” koulujen ja julkisten rakennusten ilmastoinnissa ja lämmityksessä ovat järjestelmällisesti johtaneet sisäilmaongelmiin ja pakottaneet kalliiseen uuden rakentamiseen.

 5. Investointeja kyllä pitää miettiä; ketä ne lopulta hyvödyttävät ja mistä rahat ovat pois? Jos ”hevosenharjauslukio” viittaa Ruoveden ratsastuslukioon niin sen ajatuksena on ollut houkutella lukiolaisia oman kunnan ulkopuolelta koska muuten oppilasmäärä ei ilmeisesti tahdo riittää lukion ylläpitämiseen, En osaa sanoa, kuinka paljon oppilaita sillä on saatu. Osa ”teknisistä leluista” on turhaa hypetystä ja päättäjien kilven kiillotusta, osa taas tarpeellisia. Jos asioista kysyttäsiin niiltä jotka niitä käyttävät ja toiveet otettaisiin huomioon niin hukkainvetointeja tulisi vähemmän. Ylipäänsä vaan kunnissa tuppaa olemaan niin että ”visionäärit” ja arkkitehdit yms.päättävät ja työntekijät yrittävät tulla toimeen niiden ratkaisujen kanssa. Usein ne ovat hyvin epäkäytännöllisiä.

  Sähkölaitosta ei todellakaan kannata myydä, sehän on lypsävä lehmä. Tottakai sille ostajia löytyisi.

  Turhia kuluja karsimalla voidaan saada säästöjä mutta valitettavasti päättäjät eivät useinkaan näe mitään turhana varsinkaan jos oma puolue hyötyy. Sitten on myös niin etteivät rahat vaan riitä aina ja on valittava korotetaanko kunnallisveroa vai kurjistetaanko palveluita. Kansalaisten enemmistö on yleensä valmis nostamaan hieman veroja jos saavat parempaa palvelua. Päättäjät joilla on rahaa käyttää yksityisiä palveluita usein mieluummin yrittävät säästää välttämättömistä menoista.

 6. Kuulemma meidän suomalaistenkin pitää kantaa valkoisen miehen taakkaa ja tuntea syyllisyyttä kolonialismista. Tämän (kin) vuoksi meillä on velvollisuus ottaa vastaan pakolaisia/siirtolaisia Afrikan sarvesta ja vähän muualtakin, ja niin paljon kuin EU-troikka ja kulttuurimarxilaiset katsovat tarpeelliseksi. En tiedä mikä on sitten sopiva määrä, olisiko se entisen pääministeri Jyrki Kataisen antama arvio vuonna 2016, että Suomi tarvitsee 1,8 miljoonaa tulijaa…?

  Miten hiivatin lailla Suomi on muka osallistunut kolonialismiin? Maa, joka oli 700 vuotta sotaisan Ruotsin kurmuuttama alusmaa ja vähän yli 100 vuotta Venäjän hallinnon alla oleva autonomia, jonka hallinnon loppuaikoina käynnistyivät sortotoimet ja venäläistämispyrkimykset?

  Juu juu, mutta orjalaivoissa oli käytetty suomalaista tervaa ja kun emämaa Ruotsi sai haltuunsa saaren Karibialta 1700-luvulla. Sen satamassa käytiin orjakauppaa yli sadan vuoden ajan.
  No sitten, vaikkakin on olemassa myös toisenlaisia näkemyksiä.

  ”Isonvihan aikana 400t asukkaan Suomesta venäläiset veivät 30t naista ja lasta myytäväksi. Historioitsija Teemu Keskisarjan mukaan Suomi kärsi orjuudesta jopa enemmän kuin mikään Afrikan maa.Ja tässä vielä pitäisi tuntea syyllisyyttä emämaan orjakaupasta.” – Pauli Vahteran Twiitti 22.10.2019.

 7. refugees / migrants – pakolaiset / maahanmuuttajat
  ,
  Pakolaiset ovat ihmisiä maasta, jossa asuvat ihmiset ovat panneet maansa kaaokseen (tark. sisällissotaan)

  tai

  Pakolaiset ovat ihmisiä maasta, jonka resurssit ovat käyneet riittämättömiksi väkimäärän kasvaessa.

  *
  Maahanmuuttajat ovat maahan laillisesti tulleita ihmisiä tai kansalaisuuden myöntämisen ehdot täyttäviä pakolaisia.

  1. Eivät ne resurssisiirtolaiset pakolaisia ole, vaan elintasoturisteja.

 8. Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este. – George Soros

Kommentoi