7 vastausta artikkeliin “Tulevaa muotia”

 1. Burkha ”muodissa” on se hyvä puoli että samaa vaatetta saa (täytyy) käyttää niin pitkään kunnes rispaantuu tai tulee palkeenkieliä, edes mahdollisen painon nousun vuoksi ei pidä uusi. Myös luonto säästyy sillä tunnetusti muodin seuraaminen kuluttaa luontoa.

  Miesten kohdalla yksi huvittavin muodin ilmiö on että housunlahkeiden leveys ja muoto vaihtelevat vuosien kierrossa. Niin huono itsetunto on valtaosalla miehiä että muotia seuratakseen tai naistensa pakottamina hylkäävät hyväkuntoisia housujaan kun ne tuskin on sisäänajettu ja alkaneet tuntua kotoisilta.

 2. Naisten pukukoodi afghanistanissa on perua tarpeelle suojella naisia miehiltä jotka eivät osaa käyttäytyä (Ykkösaamussa tänään). Kukaan ei vain viitsinyt ajatella että ehkäpä käytöstavat olisi parempi ratkaisu.

  Mutta eipä se ole uutinen: hyvät käytöstavat ja kiihkouskonnot eivät kuulu samaan.

 3. Nainen ei rupsahda ennen aikojaan, jos on vielä isot aurinkolasit silmillä. Etelässä aurinko on tosi polttava. Jos suomineito käy rilluttemassa Dubaissa, niin nahka saattaa vanheta pari vuotta.

  1. Uskonpa, että jos suomineito haluaa rillutella, niin hän valitsee jonkin muun maan kuin Dubain.

 4. Hiljan katselin televisiosta uutispätkiä kaupunkikaduilta. Kyllä siellä on tulossa miehillä se leveä lahje housuissa, siis todella leveä.

 5. En todella ole vaatimassa naisille mitään kaapua, mutta hävettää kaikkien Suomalaisten puolesta, kun pääministeri on, kuin bordellista hallitukseen valittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *