Uusi vuosi tuli,en odota yhtään parempaa, pahempaa kylläkin, pessimisti ei pety.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, seisoo ja ulkoilma, tekstissä sanotaan Teille jotka aiotte juhlia vuoden 2020 päättymistä.. muistakaa, että Mad Maxin tapahtumat on sijoitettu vuoteen 2021

Vuosi 2020 oli aikas paska jos suoraan sanon, mutta siitäkin ollaan selvitty, tämä vuosi on paskempi, odotellaan yritysten massairtisanomisia ja konkursseja, näin tulee käymään, se on väistämätöntä.

Suomessa virusta vastaan taistellaan kuin hidastetussa elokuvassa, menee kesään ellei syksyyn asti jotta se ollaan saatu kaikkiin pistettyä, riskiryhmäläisiä kuolee turhaan, mutta semmoista se on ”sori siitä” sanoi eräs aikoinaan.

5 vastausta artikkeliin “Uusi vuosi tuli,en odota yhtään parempaa, pahempaa kylläkin, pessimisti ei pety.”

  1. Kun pankkeja kehoitetaan pidättymään osingon maksusta, se osoittaa, että pankeille odotetaan vaikeuksia. Jos väki ottaa taalansa talteen, se lisää vaikeuksia.

    1. Finanssivalvonta on tosiaan suositellut pankkeja lykkäämään osinkojen maksamista ja samaan aikaan finanssiala laajemmin on varoittanut Eu:ssa pankkien yhteisvastuun lisäämisen ja pääomavaatimusten kiristämisen seurauksista.

      Hmm…?

  2. Olemalla joka asiassa pessimisti voi elämästä loppua siihen tarkoitettu elämisen ilo ja silloin ollaankin elämän perus asioissa
    Eikä siihen mitkään Mad Maxit auta tarinoita epä todellisesta elämästä kokoaan terv tepivaari

  3. Raha edellä sitä ahnehtijat ja siitä päättävät joten heikoimmat joutuvat yhä tiukemmalle ja tuloerot kasvavat kehitystä ei estä edes korona pirulainenkaan?

Kommentoi