Oman pesän likaajat

Hesarissa oli vähän aikaa sitten Jarlan pilapiirros, jossa Ano Turtiaisen näköinen heppu istuu pöydän ääressä ja raapustaa viestiä Enigma-laitteen kanssa jossa raportoi toiminnastaan ”puna-vihreille”. Ideana oli  siis esittää Turtiainen puna-vihreiden soluttautujana jonka tehtävänä oli sabotoida perussuomalaisten ja oikeiston toimintaa. Hauska idea ja niin totta. Mutta se ei rajoitu pelkästään Turtiaiseen joka on jo tullut erotetuksikin perussuomalaisista. Samanlaisia ”agentteja” tuntuu riittävän. Vastikään eräs perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokas kommentoi Facebookiin nimitellen Krista Kiurua  ”lehmäksi joka pitäisi teurastaa” mutta ”jota eivät söisi minkitkään”, Sitten tämä opettajana toimiva henkilö vielä ilmoitti ettei kadu sanojaan. Kuinka paljon äänestäjiä riittää sellaisille puolueille jotka puhuvat noin? Luulevatko nämä ääliökommentoijat saavansa oikein äänivyöryn ja nostavansa puolueen kannatusta kommenteillaan?

Samantapaisia ”vastapuolen egentteja” löytyy myös toiselta laidalta: uhriutujat, rasismista  valittajat ja jopa valheita siitä keksivät juten eräskin taksikuski luulevat kai nostavansa kannatustaan. Ääri-ihmisiä on kuitenkin melko vähän, pieni puolue voi menestyä ja saada jonkun valtuutetun tökeröillä jutuillaan, mutta laajaan kannatukseen ei höyrypäisyydellä ole asiaa, sitä nämä ”agentit” eivät meinaa tajuta ja että heidän typerät kommenttinsa vähentävät koko puolueen kannatusta. Jopa Juha Sipilä näyttää sortuneen vähän samaan keksiessään jutun kauheasta päällekarkauksesta jonka videotallenne todisti vääräksi.

2 vastausta artikkeliin “Oman pesän likaajat”

  1. Noin se twiittaaja sanoi jälkeenpäin=– Pyydän Krista Kiurulta anteeksi, jos hän on kokenut tämän loukkaukseksi. Arvostelen heidän politiikkaansa, enkä pidä heidän politiikastaan, mutta en lähde henkilöstä näin rivosti sanomaan.

Kommentoi