Alkaa nyppiin silmäkulmaa

Reilu vuosi ollaan saatu kuunnella voihketta koronasta ja mitä sillä on saatu aikaan

Ei mitään kun eräät piirit pitää tärkeimpinä asioina päästä lappiin hiitoa harrastamaan

Monikohan saa tartunnan noilla tempuilla kun tuolle Helsinkin seudulla on tartunta riski jo nyt suurempi kun muualla Suomessa voi kyllä kysyä

Onko järki hukkunut pormestari vaaliin noilla Helsinkin herroilla  vai onko se teidän pieruperseiden pitäminen kotona

Vaikeaa ja kun ne kärsii tuskinpa se riski niin suuri on voi olla että sekin porukka on tosi pieni jotka sinne mutka mäkeen todellisuudessa menee

En usko  että esim työttömän perhe sinne Leville ekana suunnistaa voi huoleti katsella paljonko sinne jo  pelkät matka kulut ovat

Ja siellä menot ei ole kovinaan pieniä kuluja mitä maksaa esim mökki  Levillä vaikka viikon ajalta

Mutta tauti noilla tempuilla leviää seommoro tepivaari  kirjoitti Teuvo Mast

11 vastausta artikkeliin “Alkaa nyppiin silmäkulmaa”

 1. Kyllä olisi pääministerin pitänyt jo aika päivää sitten viheltää peli poikki ja ottaa itselleen se vastuunkantajan rooli, joka hänelle kuuluu, eikä hajauttaa sitä pitkin eri maakuntia mitä erilaisemmilla suosituksilla.
  Laki on suomessa kaikille sama ja jos sitä aletaan nyt tässä vakavassa tilanteessa jakaa pärstä,-ja ammattinimikkeiden mukaan, niin melkoiseen villin lännen touhuun ollaan menossa ja menty.
  Aina ollaan hokemassa, että suomessa tulee olla samat oikeudet ja velvoitteet kaikilla samat, asuipa missä päin suomea hyvänsä, niin nyt erityisesti sitä tulisi noudattaa, kun koronaligot juhlivat estoitta Hangosta ”Petsamoon”.

  1. No,tällainen viisaus se tällä palstalla asuu. Eiköhän nämä asiat ole olleet täysin tiedossa, miten sotkuinen Suomen yritysmyönteinen ja yksilön oikeuksia turvaava lainsäädäntö on ollut ilman poikkeustilanteita.
   Ja, kuinka kusipäitä pr.. suomalaiset ovat, ettei halkokaan riitä, kun minähä sa…na teen niinkuin tykkään. Ei minua mikään per..leen punavihreä hallitus määrää sa….na !

   1. Okohan noinkaan asia melestäni ei ole ja kyllä ruokaa on saatava muuta en ole tehnyt terv tepivaari

  2. Alan kypsyä Arvin kanssa samaan päätelmään. Hienosäätö periaatteessa tuntuu hyvältä mutta ei korona asiassa taida toimia. Säännöt, valvonta yhtäläiseksi koko maassa ja vastuu hallitukselle jota pääministeri johtaa eikä ripoteltu sinne sun tänne. Tätä kautta hatara tiedottaminenkin saataisiin kuosiin.

   1. Vai on sallittua Helsinkin pieruperseiden vapaa melastus mennä juuri sinne minne haluaa
    Samalla levittää tauti ympäri Suomea ei muuten ole oikein terv tepivaari

 2. Eihän laki ole sama kaikille
  Se vaan ei ole mitenkä se on kirjoitettuna vaan mitenkä se tulkitaan ja tuossa on nyt on otettu ainoana asiana kun lapset kärsii entä sitten kyllä tässä muutkin osansa saa Terv tepivaari

 3. Suomessa käytössä oleva läntinen demokratia takaa kansalaisilleen melko suuret oikeudet. On vapaus liikkua, on vapaus harjoittaa elinkeinotoimintaa, jne.

  Kansalaisten pitäisi kuitenkin itse ottaa huomioon, että oikeuksien vastaparina on yksilön oma vastuu tekemisistään. Vastuu myös muita ihmisiä kohtaan.

  On se myös niinkin, että esim. pohjoisen matkailuyrittäjät ovat kovasti tyytyväisiä, että bisnes pyörii.

  Kun bisnes pyörii, niin ei tule konkursseja eikä noita tepin puolustamia työttömiä.

  1. No on niitä silti tullut lisää työttömiä ja jokainen on yhteiskunnallinen tappio sitä vaan ei näy kaikki ymmärtävän terv tepivaari

 4. Asiassa lienee syytä muistaa se, että kaikenkarvaiset yksilönoikeussaarnaajat ovat koko ajan pitäneet suurta meteliä ja kiukutelleet likimain kaikista rajoituksista, koska yksilöllä on oikeudet mennä ja tulla vapaasti.
  Tämä sakki on piitannut pitkät muiden ihmisten oikeudesta terveyteen ja on pitänyt tuota vapaata liikkumista ehdottomana oikeutena.
  Hallitus on koittanut vältellä tässä syytetyksi tulemista vetäytymällä koko ajan jonkinlaisen virkamiesbyrokratian taakse.
  Tosin mielenkiintoista on se, että yksi Scheinin on nyt ollut pitkään hiljaa.
  Lieköhän ärähtää nyt uusista rajoituksista…

 5. Joo Helsinki olis pitänyt sulkea jo ennen hiihtolomia kokonaan terv tepivaari

 6. Taitaa taas tulla ulkona liikkumiskielto jos ei Helsinkiläiset ymmärrä sanomaa ei ole kysymys lapsien teoista vaan vanhempien teoista
  Nuot hiihtokskuksiin menot oli jo sinännsä virhe kokonaan eikä niitä nyt enää voi perua vastuutonta kuitekin oli
  Tyylillä mitäs noista muista kunhan itse pääsemme terv tepivaari

Kommentoi