Sohaisinkohan nyt muurahaispesää ?

Tulisikohan ottaa Pirkan blogeissa käyttöön periaate, yksi blogi henkilö päivää kohden, sillä määrä ei ole koskaan laadun tae, ei täälläkään.

Tästä ei nyt pidä kenenkään vetää hernettä nenäänsä, mutta onko se nyt ihan jokaisesta narahduksesta ja parahduksesta juttu raapaistava.

Varmasti nyt saan tästä ympäri korvia, että haluanko suitsia sananvapautta, niin en halua, mutta ei pidä kuitenkaan sanoa jos ei ole mitään sanottavaa.

 

14 vastausta artikkeliin “Sohaisinkohan nyt muurahaispesää ?”

 1. Kyllä mulle sopii se olisi kaikkia koskeva mutta katsotaan nyt mitenkä asiat menee
  Mutta sopii aloitan itse heti yhden avauksen päiviin terv tepivaari

  1. tepi,- samoin ja tähän olen pyrkinyt jo aiemminkin, joskus olen siitä poikennut.
   Ja tässä en nyt kenenkään sanomisia aseta hyviin enkä huonoihin.

 2. Onko sitä tarve muuttaa, kun alunperin sovittiin, että kaksi korkeintaan. Silloin oli kirjoittajiakin enemmän.

 3. Mutta, mistäs niitä uusia kirjoittajia sataisiin ?
  Tämä porukkahan jo tietää melkein ennalta, mitä ja mistä joku kirjoittaa ja, mitä kommentoi.

 4. Tarkoitatko arvi sellaista, että joka päivä saa tehdä aloituksen, mutta, jos ei tee alotusta, sen vuoron menettää, vai sellaista, että käyttämättä jääneen vuoron saa käyttää jonain seuraavana päivänä tekemällä kaksi aloitusta?

  1. juhak,–enhän minä tässä ole sääntöjä kiveen hakkaamassa, minulla ei ole siihen oikeutusta, hyvä vaan että tässä nyt esitetään mielipiteitä puolesta ja vastaan ja siltä väliltä hyvässä hengessä.

  2. Tehdään niin että 1 blogi / hlö viikossa 😄👍. Senkin asiasisällön pitää olla arkisen vakava 🤪👍. Olisi huisin jännää.

  1. Niin…itse olen miettinyt jotta jos kirjoittaa kun mieleen juolahtaa niin keneltä se on pois. Näkisin ettei ihan kaikkea kannata lukea. En lue täällä kaikkien blogeja vain jos jokin juttu kiinnostaa ja siihen voi oman kantansa sanoa. Ei kai tämä mikään Neuvostoliitto ole 😄👍

 5. Asailla on puolensa. Joskus tuntuu. että tämä on joku twitteri jossa blogit rullaavat kovaa vauhtia eikä niihin ehditä ottaa kantaa tai hyväkin kesksutelu jää kesken kun aihe painuu jo horisontin taakse. Aloituksiin voisi myös panostaa enkä sano ettei pääsääntöisesti niin olisikin, mutta joskusn on vain joku lause ja linkki muualle. Aika laiskaa eikä mikään blogi edes.

 6. Otsikko se tärkein,
  josta voisi päätellä kiinnostaako.
  Edelleen kaipaan niitä peukkuja joilla voisi ilmaista ylös plussaten tai alas loukkaamatta sanoilla.

 7. Ehdottaisin, että jos alkaa tulemaan joltain oikein konetuliaseen tahtia juttuja niin kohteliaasti pyydetään hillitsemään.

  Niilolle todettakoon että tuo toiminto oli käytössä mutta se sai aika paljon kritiikkiä, otettiin pian pois.

 8. Aika vähän teen itse avauksia politiikasta. Enemmänkin muista arkisista asioista, mutta toivottavasti en häiriöksi asti.

Kommentoi