Kolmatta koronapiikkiä en ota

Sain vaimoni kanssa ensimmäisen koronarokotteen (Pfizer) 31.3. tänä vuonna. Sivuoireet olivat lieviä, vaimolla hieman pahoinvointia, minulla rytmihäiriöitä, joihin liittyi paniikkikohtauksia. Ei kuitenkaan kovin pahoja. Meillä molemmilla on eteisvärinä ja oletin että rytmihäiriöt menevät eteisvärinän piikkiin.

Saimme toisen rokoteannoksen 23.6. Meitä informoitiin, että se on tuhdimpi kuin ensimmäinen annos. Niin totisesti myös oli. 27.6. vaimo sanoi aamusta, että hänellä on huono olo, huippaa ja rinnan alla on kuin jokin pantti. Lisäksi vaimoni tärisi kauttaaltaan. Meillä on mittarit ja vehkeet, vaimon verenpaineet olivat hieman koholla. Vaimon estelyistä huolimatta tilasin ambulanssin.

 

Ambulanssin t-hoitajat tekivät asiaankuuluvat testit, konsultoivat lääkärin kanssa, ja sanoivat että rouvan tilanne johtuu ilmeisesti koronarokotteesta. Jos jotakin pahempaa ilmenee, ottaa yhteyttä t-keskukseen.

No, meidän molempien arki palautui normaaliksi. Normaaliksi ja normaaliksi, toisen rokoteannoksen jälkeen minulla on ollut turhan usein rytmihäiriöitä, joihin on aina liittynyt paniikkikohtaus. Lisäksi sellainen epätodellinen olo: huippaa vaikka verenpaine ja sydämen syke on normaali, sitä oloa on vaikea kuvailla, aivan kuin olisin puupökkelö, joka on oikea ihminen jolla on toinen jalka tuonpuoleisessa, toinen taas tämänpuoleisessa.

Näitä outoja oireita on riittänyt  jo kolme kuukautta, ja olenkin sanonut vaimolleni:” Suomeen hommataan  kolmatta rokotekertaa, ja jos se tulee, minä en sitä ota.”

Vaimo on ollut samaa mieltä. Äläs olla, tämän viikon tiistaina eli toissa päivänä, vaimo tuli huonovointiseksi.  Sanoi että huippaa ja paha olo. Mittasimme verenpaineet ja sykkeet ja kaikki oli suhtkoht kunnossa. Sanoin vaimolle, että pitäisikö lähteä lääkäriin. Vaimo että ei tarvi, vissiin joku flunssa tulossa, kyllä se siitä.

Eilen aamulla, kun vaimon tilanne ei ollut parempi, katsoin parhaaksi soittaa ambulanssin. Mitään hälyttävää ei ilmennyt, mutta  ambulanssin henkilöt katsoivat parhaaksi viedä vaimoni Kittilän terveyskeskukseen. Siellä häntä pidettiin seurannassa yön yli.

Koska mitään selittävää ei selvinnyt t-koossa, vaimoni on siirretty puolen päivän jälkeen Rovaniemen keskussairaalaan. Tämän jälkeen en ole saanut häneen yhteyttä enkä hänen voinnistaan mitään tietoja.

No, hän on kuitenkin nyt parhaassa mahdollisessa hoidossa.

Itse olen 92 prosenttisesti varma siitä, että vaimoni tila johtuu koronakakkospiikistä.

Ei tällä kertaa tämän enempää.

Jk. Itse olen 73 -vuotias, vaimo on 4 vuotta nuorempi, j eteisvärinää lukuun ottamatta olemme molemmat suht´hyvässä kunnossa.

 

 

72 vastausta artikkeliin “Kolmatta koronapiikkiä en ota”

 1. En ole ottanut ensimmäistäkään k-rokotetta. Enkä aio ottaa mitään rokotetta enää. Edellisestä rokotuksesta on noin pari vuosikymmentä aikaa. En ole sairastellut paljoa. Tulee silti olemaan mielenkiintoista kuinka moni aikoo ottaa kolmannen koronarokotteen.

 2. Mihin täältä ovat kommentit kadonneet? Niitä piti olla 68 kpl.

 3. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/korona-lapipolitisoinut-laaketieteen-rokotteen-teho-heti-julki-d-vitamiinin-ei/

  Korona läpipolitisoinut lääketieteen – rokotteen teho heti julki D-vitamiinin ei.

  En voi kuin spekuloida, miksi halvan, kaikille saatavana olevan D -vitamiinin todennäköisestä suojavaikutuksesta koronaa vastaan ei saa puhua. Onko taustalla lääketehtaiden patenttilääke-edut. Entä miten taustalla vaikuttaa globaaliagendaa ohjaavat oligarkit ja heidän the Great Reset´tinsä. Onko ravitsemustieteilijöiden luonnonmukaisuusargumenttiin pohjaava näkemys siitä, että pohjoisella pallonpuoliskolla ei ole suotavaa korjata erityisesti vanhusväestön matalia D-vitamiinitasoja farmakologisin keinoin.

  Farmakologian emeritus professori Ilari Paakkari on koettanut tässä asiassa herätellä kansanterveysasiantuntijoita, mutta saanut aina ravitsemustietelijät niskaansa. Ilari Paakkari on hiljan selostanut D-vitamiinilisän tärkeyttä pohjoisella pallonpuoliskolla Länsi-Savossa mielipidepalstalla.

  Artikkelin kirjoittaja on lääkintöneuvos Mikko Paunio, Uusi Suomi puheenvuoro 6.3.2021.

 4. ”Suomi keskeyttää Modernan rokotteen käytön alle 30-vuotiailla miehillä
  THL kertoi uudesta suosituksesta viikoittaisessa koronakatsauksessa.” – Iltalehti 7.10.2021.

  Ei näy huomiohakuisia Blogeja PB:ssä tästä asiasta. Olisiko joku Venäjän trolli onnistunut jujuttamaan Suomen terveysviranomaisia?

Kommentoi