Maailma on mallillaan: Pohjois-Korea kieltää nauramisen eikä Britanniassa saa enää katsoa naista.

Pohjois-Korea on kieltänyt väliaikaisesti nauramisen ja muut ilon osoitukset maassa. Asiasta uutisoi muun muassa yhdysvaltalaisrahoitteinen Radio Free Asia.

Perjantaina alkanut kielto kestää 11 päivää. Sen aikana ei saa myöskään juhlia syntymäpäiviä tai juoda alkoholia.

Määräyksellä kunnioitetaan maan nykyisen johtajan Kim Jong -unin isän , Kim Jong-ilin muistoa.

 

Britanniassa poliisille on annettu uusi ohjeistus, jonka mukaan naisille viheltely ja heidän tuijottelu ovat syytteeseen johtavia rikkomuksia.

Eipä sillä, ei hyvin mene Koto-Suomessakaan. Pirkka-Pekka Petelius on jo kontannut intersektionaalisuuden edessä ja pyytänyt vesissä silmin anteeksi sitä, että hän entisyydessään kehtasi Aake Kallialan kanssa tehdä  huumoriohjelmia televisioon.

Pirkka-Pekka on saanut anteeksi ja päässyt Vihreälle oksalle, jossa nauraminen on rikos, mutta kun pitää naaman peruslukemilla ja valehtelee totisella naamalla ilmastokriisistä ja sen semmoisesta, saa palkkaa ja Vihreät tädit taputtavat poskelle ja sanovat hyväksi pojaksi.

Mitä seuraavaksi?

The Earth Charter-peruskirja eli Maapallon peruskirja ja siihen liittyvä aihepiiri  tulee pakolliseksi oppiaineeksi peruskoulussa?

Heteroseksistä puhuminen/kirjoittaminen myönteisessä sävyssä luokitellaan vihapuheeksi?

Listaa voisi jatkaa.


Lähteet: Iltalehti 20.12.2021, Verkkolehti Partisaani 19.12.2021.

 

 

Britannian poliisille on annettu uusi ohjeistus maata vaivaavan naisvihan ja seksuaalisen ahdistelun epidemiaa vastaan taistelulle. Uuden ohjeistuksen mukaan naisille viheltely ja heidän tuijottelu ovat nykyään syytteeseen johtavia rikkomuksia.

Poliisipäällikkö Andy Marsh kertoi maata vaivaavan ”teollisen tason epidemia” naisiin kohdistuvan väkivallan ja seksuaalisen ahdistelun suhteen, noin 1,6 miljoonan naisiin kohdistuvan rikoksen tullessa kirjatuksi joka vuosi.

12 vastausta artikkeliin “Maailma on mallillaan: Pohjois-Korea kieltää nauramisen eikä Britanniassa saa enää katsoa naista.”

 1. https://www.partisaani.com/news/crime/2021/12/19/britannia-uusi-seksirikosohjeistus-kriminalisoi-naisten-katselemisen/

  Britannian poliisille on annettu uusi ohjiestus naisvihaa ja seksuaalista ahdistelua vastaan taistelulle. Uuden ohjeistuksen mukaan naisille viheltely ja heidän tujijottelu ovat nykyään syytteeseen johtavia rikkomuksia.

  Poliisipäällikkö Andy Marsh kertoi maata vaivaavan ”teollisen tason epidemia” naisiin kohdistuvan väkivallan ja seksuaalisen ahdistelun suhteen, noin 1,6 miljoonan naisiin kohdistuvan rikoksen tullessa kirjatuksi joka vuosi.

  Se, että naisia katselevat miehet aletaan luokitella seksirikollisiksi ei varmasti auta vähentämään naisiin kohdistuvia rikoksia. Lakimuutoksella todennäköisesti saadaan enemmän valkoisia miehiä seksirikostilastoihin, mikä on mahdollisesti sen tarkoituskin.

 2. Ulkomaankirjeenvaihtaja Erkki Toivanen (1938-2011) varoitti suomalaisia jo vuonna 2007 ottamasta maahan islaminuskoista väkeä. Kertoi että Britanniassa on kaupunkeja, joissa imaamien sana painaa enemmän kuin maan (Britannian) laki.
  Kirjoitus oli Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla.

  Väitetään, ettei internet unohda, mutta en löytänyt (ainakaan pikahaulla) kyseistä kirjoitusta.
  Mikko Paunio on kyllä puhunut wikipedia-aktivisteista…

 3. No eihän Suomessakaan saa naista katsoa on kuulemma seksuaalista häirintää terv tepivaari

 4. Jos naurat julkisesti julkisella paikalla saatat joutua pakkohoitoon.
  Parasta nauraa vain yöllä nukkuessaan ettei joudu vastuuseen.

 5. Suomessa ei saa jouluaikana kertoa mitä on syönyt, että on täysi olo tai että pelkää painonsa nousseen. Tästä on erään puolueen aktivistiryhmissä annettu jäsenistölle tarkat ohjeet taannoin.

  Ei, en suostu siteeraamaan, koska en halua antaa näkyvyyttä moiselle pölkkypäisyydelle.

  Ja onhan Suomessa annettu tuomio siitäkin, että tulkkaa ranskankielisen materiaalin suomeksi asianomaisen luvalla. Alkuperäisessä materiaalissa ei ollut mitään tuomittavaa, mutta sisältö muuttui kiihotukseksi kun se käännettiin suomeksi.

  Hyvin me vedetään!

  1. Hulluus alkaa yleensä korvien välissä – ideologinen hulluus yhtä lailla.

 6. Vähenikö kommunismin suosio, kun Neuvostoliitto kaatui omaan mahdottomuuteensa? Ei tietenkään, se vain muutti muotoaan ja naamioitui vesimelonin kaltaiseksi: päältä vihreä, sisältä punainen.

  Mihail Gorbatsov oli källi.

  ”Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen vihreä strategia kanavoitiin Mihail Gorbatshovin v. 1993 perustamaan Green Cross International –järjestöön ja hänen v. 1995 perustamaan The State of the World Forum –aivoriiheen, jonka tukijoita ovat mm. George Soros ja Ted Turner ja jonka tavoitteena on edistää holistista ja globalistista uutta maailmansivilisaatiota. Gorbatshov onkin sanonut, että Kosmos ja Luonto ovat hänen jumaliansa eli hänkin palvoo luotua enemmän kuin Luojaa.

  Mihail Gorbatshov oli myös vaikuttamassa yhdessä kanadalaisen miljonäärisosialistin Maurice Strongin kanssa YK:n Agenda 21:n syntymiseen Brasilian Rio de Janeirossa v. 1992. Samoja perususkomuksia tuo esille myös heidän ja Steven Rockefellerin julkilausuma The Earth Charter eli Maapallon Peruskirja vuodelta 1994, josta Gorbatshov toivoo tulevan uusi 10 käskyn kokoelma ja uusi ekovihreä vuorisaarna. Saman toiveen on esittänyt Maurice Strong, jonka mukaan me ihmiset olemme jumalia, joiden omissa käsissämme kohtalomme on.”

  Lainaus on Juha Ahvion kirjasta ”Vaarallinen vihreä valhe” (2017).

  Entä miksi hiilidioksidista, C02, joka on suhteellisen harmiton kaasu, on tehty pääperkele, jonka vuoksi pitää koko telluksen talouselämä vääntää saranoiltaan ja tehdä ”ilmastotekoja”, joissa ei ole päätä ei häntää?

  Koska kyseessä on uskonto, ekologismi, päältä vihreä, sisältä punainen. Kapitalismin uusionimi on hiilidioksidi, ja ilmastonmuutoksen kieltäjät ovat riistäjäporvareita, jotka ovat riistäneet Äiti Maata, niin että Äiti Maa on suuttunut ja tämän matriarkan voi lepyttää vain ilmastoteoilla ja ihmismäärän radikaalilla vähetämisellä. Kuka sitten ansaitsee elää? Varmaan ne, jotka ymmärtävät Äiti Maan henkisbiodiversiteetin luonteen ja sen tarpeet ja jotka tekevät niitä ilmastotekoja ja taistelevat pahiksia eli riistoporvareita ( lue kansallismielisiä) vastaan.

  Tähän uskontoon liittyy alajuonteita, kuten kaikkien vähemmistöjen puolustaminen, gender-ideologia, intersekstionaalinen feminismi ja semmoinen.
  Ja tietenkin siihen liittyy syvä viha ihmistä kohtaan, varsinkin toisinajattelijoita kohtaan. (Viha ja kateus ovat kommunismin kantavat voimat. Näin oli ennen ja näin on nytkin.)

  Vaikka kyseessä on paljolti monistinen panteismi ja Gaia-uskonto, taustavoimat ovat läntinen kristinusko ja sen maallinen versio – kommunismi.

  Sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa. – George Orwell.

 7. http://www.maaseutumedia.fi/hiilidioksidi-ei-ole-myrkky-vaan-elamaa-yllapitava-voima/

  Suuri huijaus vai valtava valhe?

  Toisin kuin usein väitetään hiilidioksidi ei ole myrkky vaan elämää ylläpitävä voima. Ilmakehä sisältää erilaisia kaasuja (typpi, happi, argon, vesihöyry…).
  Ilmakehän kaikista kaasuista hiilidioksidin osuus on vain noin 0,04%. Tästä ilmakehän hiilidioksidin 0,04 prosentista on ihmisen tuottaman hiilidioksidin osuus noin 4%, (eli mikroskooppisen pieni (0,0016% kaikista ilmakehän kaasuista).

 8. No nyt mä hokasin:
  – Pidän aina ulkona ja julkisella paikalla mahdollisimman isoa maskia niin voin hymyillä eihän sitä kukaan näe!

 9. https://www.partisaani.com/news/decadence/2021/12/21/yliopisto-tuomittu-maksamaan-2-miljoonaa-dollaria-korvauksia-kiellettyaan-kristillisen-opiskelijaryhman

  Amerikkalainen Iowan Yliopisto tuomittiin oikeudessa maksamaan yhteensä 1,9 miljoonaa dollaria maksuja ja korvauksia uskonnollisesta syrjinnästä kiellettyään kaksi kristillistä opiskelijaryhmää, koska nämä eivät hyväksyneet homoja jäsenikseen.
  ————————————————————-
  Amerikka on nykypäivän Rooma. Sieltä säteilee muuhun maailmaan niin hyvät kuin huonotkin asiat.
  Nykyinen Amerikka kertoo, että länsimainen kristinusko ja sen maallinen versio kommunismi tekevät parhaansa luhistaakseen länsimaisen sivistyksen ja kulttuurin.

  Ehkä vanha ja aikansa elänyt pitääkin kuolla, jotta jotain uutta ja tervehenkistä ja oikeamielistä voi nousta tilalle.
  Tai sitten koko sivilisaatio on saavuttanut kulminaatiopisteen, josta ei ole kuin yksi suunta – alaspäin.

  Minussa oleva kokemusminä ja järkiminä sanovat molemmat, että katsotaan nyt rauhassa. Ennustajan kirjat ovat pahat kastumaan.

 10. Vihersosialistinen aivopesu: nuorena vitsa on väännettävä.

  ”Vihreää ilmastonmuutosuskontoa pakotetaan aktiivisesti jokaisen kansalaisen uudeksi maailmankatsomukseksi niin USA:ssa kuin Euroopassa ja Suomessa. – –
  Tämä tapahtuu etenkin julkisen koululaitoksen kautta, Maapallon Peruskirjan mukaisesti.”

  Vihersosialismin lippulaiva – Ilmastonmuutosuskonto – on tuotu vähin äänin, uutisointia vältellen Suomen koulumaailmaan.
  Kuutisen vuotta sitten Opettajainkoulutuslaitoksen tutkijat Anna Lehtonen ja Hannele Cantell laativat 25-sivuisen raportin nimeltä ”Ilmastokasvatus osaamisen ja vastuullisen kansalaisuuden perustana”.

  ”Tämä 25-sivuinen raportti luovutettiin 18.6.2015 opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn Laasoselle, joka suhtautui raporttiin ja sen suositussisltöön myönteisesti ja korosti, että ilmasto- ja ympäristökasvatusta tullaan edistämään Suomen oppilaitoksissa raportin suositusten mukaisilla linjoilla”.

  Sitaattilainat ovat Juha Ahvion kirjasta ”Vaarallinen vihreä valhe” (2017) sivut 107-108.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *