SDP omaksui kriittisen rotuteorian ja hylkäsi meidät tavalliset suomalaiset

Kriittinen rotuoppi tai kriittinen rotuteoria on äärivasemmistolainen valetieteeseen perustuva identiteetti- ideologian osakertomus, joka kertoo valkoisen heteroseksuaalisen miehen olevan syyllinen kaikkeen maailmassa olevaan pahaan ja sortoon.
SDP on monien muiden suomalaisten ja muiden länsimaalaisten yhteiskunnallisten toimijoiden ja instituutioiden tapaan omaksunut kriittisen rotuopin osaksi ohjelmiaan ja ajatteluaan.
———————————-
Lähde: Oikea Media 14.2.2021 Mikko Paunion blogi otsikolla ”SDP omaksui kriittisen rotuteorian ja hylkäsi meidät tavalliset suomalaiset (Usari sensuroi artikkelin).

11 vastausta artikkeliin “SDP omaksui kriittisen rotuteorian ja hylkäsi meidät tavalliset suomalaiset”

 1. Suomi24-tyylinen sanailu ei ole tässä blogissa sallittu.
  —————————————————————————————-
  Tarvitseeko enää ihmetellä, että Sanna Marinin johtama puolue on valmis luovuttamaan Suomen itsenäisyyden (elvytyspaketti on Troijan hevosen nimi) EU:lle.

 2. SDP on laajentanut vuonna 2018 hyväksytyssä kriittiseen rotuteoriaan perustuvassa yhdenvertaisuusohjelmassaan syyllisyyden ulottumaan myös heteroseksuaalisiin kantasuomalaisiin naisiin. Kriittisen rotuopin keskiössä oleva periaate värillisten ihmisten positiivisesta syrjinnästä kirjattiin Suomen lakiin Alexander Stubbin ollessa pääministerinä vuonna 2014, vaikka EY-direktiivi ei sitä edes edellyttänyt. Valtion, puolueiden, ylioppilaskuntien, kuntien, median, koululaitoksen, ev lut kirkon ym. instituutioiden tämän lain myötä pakkosyöttämä uuteen oppiin perustuva yhdenvertaisuusajattelu on mullistanut perinteisen tasa-arvoajattelun, jossa ihonvärillä ei ollut merkitystä jaettaessa ihmisiä vuohiin ja lampaisiin. Tämä on tehnyt meistä suomalaisista miltei muukalaisia omassa maassamme. Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja maan johtavat intellektuellit ovat hiljan varoittaneet SDP:n johdon omaksumien USA:n yliopistoista kopioitujen äärivasemmistolaisten oppien olevan vaaraksi Ranskan yhtenäisyydelle ja kulttuurille. Rajallisten resurssien maailmassa tällä uudella ajattelulla yhdistettynä ei-työperäiseen maahanmuuttoon on kiihtyvästi kielteisiä sosiaalipoliittisia vaikutuksia yhteiskuntamme heikoimmille eli vammaisille ja vanhuksille. Tässä pitkässä puheenvuorossani selostan syyt ja perusteluni sille, miksi luovun vuonna 1977 ottamastani SDP:n jäsenkirjasta.
  ———————————————–
  Lainaus Mikko Paunion avauksessa olevan blogin alkupuolelta.

 3. Keltanaamaiset ja korkeat poskipäät omaavat finnet pitää päästää jonon ohi hyvityksenä menneistä vuosista.

 4. Mitä on suomi24 keskustelu? Itse en ole esiintynyt siellä rivilläkään. Sieltä saa kuitenkin asillaisia kokemuksia esim. eri merkkisten autojen, laitteiden huoltoon ja kokemuksiin.
  Sen sijaan vahvasti politisoituneet provokaatoit kuten Paunion jutut ovat kyseenalisia ja täysin epäuskottavia.

 5. Mitä on suomi24 keskustelu? Itse en ole esiintynyt siellä rivilläkään. Sieltä saa kuitenkin asillaisia kokemuksia esim. eri merkkisten autojen, laitteiden huoltoon ja kokemuksiin.

  Luulenpa vain, että ymmärrät varsin hyvin (tietenkin ihmisellä on oikeus leikkiä välistä tyhmää.)

 6. Sieltähän ne ovat peräisin Paunion horinat tuolta Suomi24. Onhan nuo valkonaamat olleet monessa mukana – hyvässä ja pahassa. Vaan ei taida sillä olla tekemistä ehkä ihonvärin kanssa.Sattuivat syntymään jotenkin sivistyneisiin länsimaihin. Vaan ei oo kaikki aikakaudet olleet sivistyneitä.

 7. En ole huomannut, että Mikko Paunio olisi kirjoittanut Suomi24-sivustolla. Pitäisikö olla vastedes tarkempi?

Kommentoi