Ylläpidon tiedote: Somekirjautumisen muutos

Tiedoksi niille, jotka haluavat kirjautua sometunnuksilla (Facebook, Google, Microsoft), ei koske muita.

Facebook on muuttanut kirjautumiskäytäntöjään hieman ja siksi ne kirjautumiset ovat temppuilleet. Olen nyt tilannut uuden palvelun tätä varten ja selkeyden vuoksi siirrämme kaikki somekirjautumiset tälle järjestelmälle. Muutos ei näy päällepäin, muuta kuin että saadaan nämä kirjautumiset taas toimimaan halutulla tapaa. Työn tekee Xecurify-niminen yritys (aka. miniOrange), jonka kirjautumispalveluja olemme alusta pitäen käyttäneet somekirjautumisiin. Laajennamme vain palvelua ns. pakettimallisesta kustomoiduksi. Operaatio tehdään lähimmän n. viikon sisään. Ilmoitan kun on valmista.

Edelleenkin somekirjautuminen on optio. Jos haluat käsitellä tietojasi vain paikallisesti, vain Suomessa, käytä kirjautumiseen tunnusta ja salasanaa. Pallo on käyttäjillä.

Tällaisten kustomointien lisäkulujen yhteydessä katson kohteliaaksi mainita myös, että toimintaa voi halutessaan tukea. Pirkan blogit jatkuu ja kukkuu iloisesti, mutta tietenkin kaikki apu on jatkuvuuden tukena. Yhdistyksen varoja ei koskaan käytetä palkkoihin eikä myöskään hurvitteluun, tarjoiluihin, yms. Pirkan blogien ylläpito maksaa yhdistyksellemme n. 500 euroa vuodessa.

2 vastausta artikkeliin “Ylläpidon tiedote: Somekirjautumisen muutos”

  1. Ja kuten myöhemmässä keskustelussa selvisi, operaatio on valmis.

    Ratkaisu on ”pakettimallin” sijaan hieman kustomoidumpi nyt ja teimme saman muutoksen myös Microsoft- ja Google-kirjautumisille. Nekin on nyt testattu.

Kommentoi