Perheen yhdistäminen

Pitäkö ymmärtää asia niin, että perheenyhdistäminen on lähes mahdotonta, jos puoliso vaaleaihoinen?

*

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2cb2612a-57bb-4535-abea-01a425c35528

Nakkilalainen Jyrki, 50, aikoo jäädä Ukrainaan vaikka sodan keskelle – Yuliia-vaimo ei ole tervetullut Suomeen

Jyrki Välimäki ei suostu lähtemään Ukrainasta ilman vaimoaan Yuliiaa, jota viranomaiset eivät päästä Suomeen.

*

Maahanmuuttovirasto päätti kesäkuussa 2020 käännyttää Yuliian Ukrainaan, ja lisäksi hänelle määrättiin kahden vuoden saapumiskielto Schengen-maihin. Hän haki päätöksen toimeenpanokieltoa hallinto-oikeudesta, mutta hakemus hylättiin. Kielto saapua Suomeen päättyy tämän vuoden elokuussa.

 

3 vastausta artikkeliin “Perheen yhdistäminen”

 1. ”Perheenyhdistäminen” onnistuu vain elintasoturisteille riippumatta siitä, ovatko ”puolisot” naimisissa ja ovatko muut ”perheenjäsenet” edes sukua keskenään.

 2. Näin valkoihoisena joka on auttanut parempaa puoliskoa hakemaan luvat täällä olemiseen ja työssäkäyntiin, sanoisin että prosessi on sekava, hidas, täynnä byrokratiaa ja siitä puuttuu kaikki oleellinen, mutta tilalla on silkkaa hevonpaskaa.

  Esimerkiksi jos omistat asunnon, sitä pidetään ongelmana. Pitäisi osoittaa vuokrasopimus, jolla voi osoittaa että teillä on paikka missä asua. Omistusasunto ei ole paikka missä saa asua, Migrin mukaan.

  Meillä meni asiat hyvin ja saatiin paperit reilu kuudessa vuodessa kuntoon ja puoliskokin on päässyt iloisten veronmaksajien joukkoon. Kaikilla ei suju noin nopeasti.

  1. Ei voi kuin onnitella.
   Melkoiselle osalle tule migrin ”uskovaisilta ” turpiin, että kolisee.

Kommentoi