Isänmaan astialla.

Onkohan suomessa toista ”työpaikkaa” muuta kuin eduskunta, johon ei vaadita lääkärinlausuntoa terveydentilastaan eikä vaadita minkäänsortin pätevyyttä eikä koulutusta, riittää kun saa äänestäjät huijattua antamaan avoin valtakirja seuraavaksi neljäksi vuodeksi elämään kansan karttuisaan piikkiin.

Ja entäs sitten ministerivalinnat.  Päällimäisenä tulee nyt ensimmäisenä mieleen nykyinen pääministeri, jonka toverikommuuni keskuudestaan valitsi toimeen hänen ulkoisten avujensa johdosta ja kuten kaikki ovat nähneet, niin moni kakku päältä kaunis, pelkkää sitkoa sisältä.

Ja sitten koko ministerikaarti, en kyllä voi hyvällä tahdollakaan sanoa heidän osaamisestaan muuta kuin että rahanjaon he kyllä kaikki osaavat, mutta sen hankkimiskeinoista heillä ei ole harmaintakaan aavistusta, millä törsääminen paikataan.

Ministerien tehtävänä tuntuu olevan vain edustaa ja laittaa avustajien ja ministeriöiden valmiisiin proknooseihin puumerkkinsä alle, ilman minkäänlaista vastuuta tulevasta ja kuten ollaan monasti nähty, että mitä suurempi kupru, sitä suurempi virka.

Se on kumma, kun esittelevä ministeri esittää avoimeen virkaan henkilöä, niin poikkeuksetta suurin painoarvo annetaan politiikan parissa toimineille SOPIVILLE  ”broilereille” ja pätevät muut hakijat, joilla on alan koulutus ja kokemus, sivuutetaan kylmästI, minä nimittäisin tätä piilokorruptioksi puhtaimmillaan, toiselta nimeltään maan tapa.

En kyllä tiedä muuta paikkaa yhteiskunnassa, jossa suurimmat konnat ja koijarit ovat vapaana jakamassa muiden rahoja omiin taskuihinsa ja vieläpä ”laillisesti” ja kehtaavat vielä sanoa olevansa pienen ihmisen asialla.

 

 

6 vastausta artikkeliin “Isänmaan astialla.”

  1. Kas kun politiikka on sellaista demokratiassa että kansa päättää. Onhan meillä viroissakin kaikenlaisia pitkälle koulutettuja ihmisiä joiden toimintaa me sitten ihmettelemme. Otetaan nyt vaikka valtakunnansyyttäjä joka on taatusti hyvin oppinut. Onko jälki parempaa?

    Olisivatko päätökset parempia jos Arvi saisi valita kansanedustajat ja ministerit? Arvin mielestä kyllä luultavasti.

    1. Hyvin toimi Islannissakin ja miksi Norppa epäilet, minusta näiden ”ammattipolitikkojen” kädenjäljessä ei ole kyllä ollut kehumista.

Kommentoi