Venäläinen eläkeläisrouva toteutti oman ”erikoisoperaation” Moskovassa

Venäläinen eläkeläisrouva Elena Belova, 65, valeli kenraali Jevgeni Sektarevin luxus – bemarin Moskovassa bensiinillä ja tuikkasi sen tuleen. Kenraali Sektarev johtaa Kremlin sotilassensuuriin keskittyvää  osastoa. Rouva Belova ilmoitti tehneensä oman ”erikoisoperaation” protestiksi sotaa vastaan. Nyt hänet voidaan tuomita jopa viidentoista vuoden vankeuteen. Jotkut ne uskaltavat tehdä rankkaa pilaa.

Aiheesta kertoi kuvien kera Daily Mail jota voi lukea ilmaiseksi netissä.

5 vastausta artikkeliin “Venäläinen eläkeläisrouva toteutti oman ”erikoisoperaation” Moskovassa”

 1. Venäjän mummo/äidit voivat tehdä, mutta miehistä ei ole muuhun kuin poikansa läheetäjäksi sotaan .

 2. Venäläisestä rouvasta minulle tuli mieleen taidehistoriasta tuttu Willendorfilainen Gravetten kulttuurin ajoilta säilynyt minivenus:

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Willendorfin_Venus#/media/Tiedosto%3AVenus_von_Willendorf_01.jpg

  -Willendorfin Venuksen kiviaines on todennäköisimmin peräisin Italiasta Gardajärven lähettyviltä tai mahdollisesti Ukrainan Izjumista

  -Tämä myöhäispaleoliittinen kulttuuri levisi Keski- ja Etelä-Eurooppaan, Ukrainaan ja Venäjälle. Sen toi luultavasti väestöryhmä, joka oli toinen kuin edeltävän Aurignacin kulttuurin edustajat. Gravetten kiviset keihäänkärjet olivat pitkiä säleitä, joita oli esimerkiksi kärjestä muokattu tarkemmin jonkin verran. Parhaiten Gravetten kulttuuri tunnetaan lihavaa alastonta naista, ehkä äitijumalatarta esittävistä ”venuspatsaista”, jollainen muun muassa Willendorfin venus on.
  (Wikipedia)

  Naisissa elää luovuus sekä vapaa tahto, jota ei meille yksikään sovinisti anna, vaan me annamme ja otamme itse. Nimellä Willendorf voi halutessaan leikitellä tahtokylän raitilla Saksan kielen sanayhdistelmin der Wille (tahto) ja das Dorf (kylä). Missä tahto asuu on toki polkukin.

Kommentoi