JOS ja JOS, mutta kun ja entäs sitten ja vielä mitä.

Nyt jää Ukrainat ja koronat toiseksi, kun valtakunta on mennyt  sekaisin ”marista” ja minareeteista kuuluu, että kuningatar on kuollut, kauan eläköön kuningatar.

Minun kristallipalloni kertoo, että suomessa pääministeri vaihtuu ( taas ) ennenkuin kukko ensikevään vaaleissa kiekaisee.

Antti Lindtman kuulemma jo kuopii lähtötelineissään ja jotkut demarit eivät olisi kuuna päivänä voineet uskoa ikävöivänsä nyt Antti Rinnettä takaisin sorvin ääreen, kun pääministeri oli nauttinut muutakin kuin kansalaisluottamusta.

Pääministerihän sanoi nauttineensa vain viinaa ja kielsi huumeet, mutta eräs vanhempi sanoi minulle kerran kun poikansa oli huumeiden käytöstä jäänyt kiinni, että ensimmäiseksi hän kielsi kaiken ja toiseksi hän syytti vanhempiaan vainoharhaisuudesta.  Paraneminen lähti liikkeelle vasta sitten, kun hän myönsi olevansa riippuvainen ja JOS nyt pääministeri on alkoholisti tai huumeriippuvainen, niin hänen itsensä takia toivon että hän sen myöntää itselleen, pääministeriys on kuitenkin toisarvoinen asia, jos oma terveys on vaakalaudalla.

Tietenkin tämä antaa kuvan myös poliittisesta pelistä, jossa halutaan kuningatar syöstä valtaistuimeltaan, mutta niinhän tapahtuu aina, kun kilpailu vallasta ei kaihda keinoja.

Mutta videon julkaisia teki kyllä .suurimman palveluksen pääministerille, kun salailu tuli vihdoin tiensä päähän, nyt toivoo tietenkin JOS päihteet on pääministeristä saanut yliotteen, että hän sen julkisesti myöntäisi ja jättäisi paikkansa.

Mutta kuka tietää totuuden, sen tietää vain pääministeri itse, kaikki muu on spekulaatiota.  Mutta eihän valtakunnan korkein instanssi ja viranhaltia, JOS osoittauttuu hänen riippuvuutensa oikeaksi, niin ole oikea henkilö hoitamaan yhteiskunnan asioita pääkallopaikalla ylimpänä ”juomanlaskijana”.

Kepuakin joku sanoi suomen huorrapuolueeksi, siitäkös kepulaiset siuvaantuivat, mutta eikös sen sanota olevan maailman vanhin ammatti, joten olisivat ylpeitä nimityksestä.

Ennen ensikevään vaaleja saattaa vielä moni politikko kävellä kuvainnollisesti ilman päätä, kun se on noussut tässä kateellisten unelmayhteiskunnassa liian korkealle.

17 vastausta artikkeliin “JOS ja JOS, mutta kun ja entäs sitten ja vielä mitä.”

 1. Tuo juttusihan kertoo, että perskarvoistasi et ole luopunut, sen verran pers….ä koko avaus on.
  Kun persupolitiikassa purran huuli on purtu, sen uskotaan olevan vit….a, vaikka muusikkohan purraa huulista puri. Juttu on totta.

 2. Heikki hyvä,- persutko se nyt onkin syyllinen, jos Marin on mennyt sekaisin ”marista”.

  Ennustukseni pääministerin vaihtumisesta on enään kirkossakuulutuksia vailla ( leikkaa talteen )

 3. On sanottu, että jos pääministerimme olisi mies (ja puolue jokin muu kuin sdp), niin nyt olisi eroilmoituksen lähettämisen paikka.

  *

  Verratkaamme:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kanervan%E2%80%93Tukiaisen_tekstiviestikohu

  Kanervan–Tukiaisen tekstiviestikohu oli keväällä 2008 julkisuuteen tullut tapahtumasarja, jossa Suomen ulkoasiainministeri Ilkka Kanerva vaihtoi satoja sävyltään ”ehdottelevia ja flirttailevia” tekstiviestejä eroottisen tanssijan Johanna Tukiaisen kanssa. Kanerva jätti kohun takia ulkoministerin tehtävänsä 4. huhtikuuta 2008.

 4. Medialle vuotaa kaiken aikaa lisää infoa.

  *
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009014229.html

  Pääministeri Marin ei ollut lomalla bilevideon kuvaushetkellä – sijaista ei ollut nimetty

  Pääministeri Sanna Marin (sd.) ei mediatietojen perusteella ollut enää kesälomalla kohua herättäneen bilevideon kuvaushetkellä.

  MTV:n uutisten tietojen mukaan juhlintavideo olisi kuvattu lauantaina 6. elokuuta. Lisäksi Seiska-lehti kertoo, että Marin oli nähty helsinkiläisen ravintola Teatterin yökerhossa myöhään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

  1. Mitä enemmän selitellään, niin sitä syvemmällä on kaula suossa.

   Pareet olisi heti myöntää hairahduksensa ja pyytää anteeksi suomalaisiltä omaa, sopimatonta käyttäytymistään, kun yhteiskunta elää vaaran vuosia, niin luulisi ymmärtävän, että kuvatun videon tapaisella esimerkillä ei mairittelevaa kuvaa anna itsestään ja kyvystään yhteisten asioiden hoitajana.

   Kauan se kesti, ennenkuin robotin virtapiiriin tuli oikosulku.

 5. Ainakin minulta Sanna saa synninpäästön jo pelkästään sen vuoksi, että voin lukea eilisestä Lapin Kansasta seuraavan artikkelin ”Mehän ollaan ihan samaa porukkaa”. Artikkelin ingressi:” USA:n ja Suomen suurta yheisharjoitusta ei ollut alkukesästä olemassa edes paperilla”. Valokuvassa on kaksi hymyilevää ammattisotilasta. Majuri Ryan Hilgendorf ja yliluutnantti Otto merivoimien valmiusyksikön ja Yhdysvaltain merijalkaväenharjoituksissa keskiviikkona Upinniemen varuskunnassa. Upseereiden kasvot ovat aurinkolasien ja naamiointivärin tummentamat.

  Ja kyllä. Seuraavissa vaaleissa aion äänestää PerusS. Ainakin näillä näkymin.

 6. Tekipä Marin mitä tahansa, aina on syy persujen – ainakin yhden hysteerisen persukammoisen mielestä.

 7. HK:n kommenteista paistaa läpi (toisinaan) egominän kyltymätön tärkeilynhalu ja oman totuutensa julistamisen sietämätön pakkotila.

 8. Parempi toisinaan lainata itseään viisaammilta kuin heittää kommentikenttään jotain puolitekoista egominän tärkeyilynhalun tyydyttämiseksi.

  – Joku viskoo sanoja kuin miekanpistoja, mutta viisaan puhe on lääke. – Sananlaskut.

 9. Olin taannoin eräässä kirjallisuuskokouksessa Lahden Mukkulassa, jossa tämä teema oli esillä. Toinen toistaan kirjaviisaita siteerasi puheissaan tunnettuja kirjailijoita ikäänkuin omina mielipiteinään.
  Kysyin juuri tuon, mistä Kalloa moitin; ”mikä on oma henkilökohtainen näkemyksesi asiaan ja perustele se omana ajatteluna.”
  Tuli hiljaisuus.
  Perustelin asiaa sanomalla, että olen niin monen toimituksen kyljessa ja sopassa keitetty ja oppinut, että näkökannat voivat risteillä lapamadosta taivaan lintuihin.
  Pääsin rinkiin sisään.

 10. ”Villilapsi on ihmislapsi, joka on joutunut hyvin nuorena eläinten hoitoon ja elänyt pitkään vain kyseisten eläinten kanssa, ilman ihmiskontakteja. Carl Linné luokitteli heidät nimityksellä homo ferus, villilapsi. Hänen mukaansa heille oli tyypillistä puhekyvyn puuttuminen, runsas karvoitus ja nelinkontin kulkeminen. Villilapsista käytetään myös termiä susilapset. Villilapset eivät ole omaksuneet kieltä tai muita ihmiselle ominaisia käyttäytymispiirteitä, vaan käyttäytyvät yleensä eläinten tapaan. Jos lapsi on eronnut inhimillisestä sosiaalisesta ympäristöstä hyvin varhain ja pitkään, kehitys häiriintyy ja esimerkiksi puhumaan oppiminen on hyvin vaikeaa tai jopa mahdotonta. Kielen puuttuessa monet muutkin asiat joutuvat häiriötilaan. Päätelmä on, että ihmisen äly, persoonallisuus ja tunne-elämä voivat kehittyä parhaalla mahdollisella tavalla vain ihmisten parissa.” – Wikipedia-artikkeli otsikolla ”Villilapsi”.
  —————————————————————–
  On oikeastaan harmi, että ihminen, joka ajattelee täysin itsenäisesti ja täysin omaperäisesti (ilman vieraita vaikutteita) ja joka on tehnyt monenlaisia mainetekoja ja joka tuntee kaikki tuntemisen arvoiset suomalaiset (ja osan ulkomaalaisistakin), ei muista omaa syntymävuottaan. (Jos hänen muistinsa ei palaa, miten hänelle sitten voi tehdä patsasta tai jotain muuta muistomerkkiä?).😉😉

 11. Eli HK:n nimellä kirjoittavan henkilön muisti ei ole palannut (täysin). Sitä uumoilinkin…Kun oikein Mukkulassakin.

Kommentoi