Katse eteeen päin…….lepo.

Nyt näyttää siltä, että nuolaistiin ennen kuin tipahti, nimittäin Nato jäsenyys on jumittunut nyt Erdoganin pöytälaatikkoon ja ratkaisija istuu valkoisessa talossa, joka arvioi omasta näkökulmastaan, kumpi on heille se hyödyllisempi idiootti, Suomi vai Turkki.

Tässä voi vielä ”hyvässä lykyssä” käydä niinkin, että palataan niihin Erkki Tuomiojan ehdottamiin yhteistökuvioihin Ruotsin ja Suomen kesken, jossa kaveria ei jätetä jos toveri hyökkää.

Suomen oma uskottava, sotilasliittoihin kuulumaton itsenäinen puolustus heitettiin parissa kuukaudessa romukoppaan ja lähdettiin turvaa hakemaan sotilasliitosta, vaikka meitä ei sotilaallinen eikä muukaan vaara ollut uhkaamassa, suurista puheista ja uhoista huolimatta, joita on totuttu kuulemaan naapurin tahoilta yhtä säännöllisesti kuin aikamerkkejä.

Tänään vietetään Marskin syntymäpäivää ja sotilasparaatia saamme seurata Punaiselta tor….anteeksi Senaatintorilta rinta rottingilla.

 

16 vastausta artikkeliin “Katse eteeen päin…….lepo.”

 1. Turkki tekee hallaa itselleen Naton sisällä. Suomelle riittää turvatakuut jotka on jo luvattu ja siihen ei ole merkitystä olemmeko Natossa vai emme.

  1. Niilo,- ei näillä turvatakuilla ole tuon taivaallista merkitystä, kun artikla 5 puuttuu.

    1. Luuletko sinä Heikki todella, että joku muu tulee tapattamaan itsensä Suomen puolesta ns.turvatakuilla.

      1. Onpas erikoisia proknooseja, olet tainnut Heikki ne tempaista tuulesta.

     1. arvi:”Luuletko sinä XXXX todella, että joku muu tulee tapattamaan itsensä Suomen puolesta ns.turvatakuilla.”
      .
      Mahdollisesti ei tule, mutta USA, Britannia, Saksa, Kanada, Ranska (..) toimitavat meille aseita, joilla voimme tehokkaasti tappaa hyökkääviä ryssiä.

      *******************************************************************
      On turha tätä kieltää – näin se vain on ..

      *
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8521199a-b44a-4f9f-a0f7-1b4cb2d90485

      Ydinasesuoja tärkeä osa pelotetta

      Pääministeri huomauttaa tiistaina julkaistussa IL:n erikoishaastattelussa, että ydinaseet ovat pohjimmiltaan se perusta, jonka varassa sodan ennalta estävä Naton pelote lepää.

      *
      P.S.
      Muistamme varmaan (kutakuinkin kaikki). että Putin uhkasi ydinaseella, jos hänen ’erikoisoperaatioonsa’ puututaan.
      Onneksi tämä kusipää on vielä pysynyt nahoissaan.

 2. ”Nyt näyttää siltä, että nuolaistiin ennen kuin tipahti, nimittäin Nato jäsenyys on jumittunut nyt..”

  Jokaisella on onnen lähteensä.

  arvilla, ano turtiaisella ja mika niikolla on omansa.

  Arvi varmaan toivoo, että kaikki maat olisivat ryssän vallan alla.

  Minkälaista ryssän vallan alla oleminen olisi?- yksi valtion manipuloiva media, yhteydet ulkomaille rajattu, 15 vuotta vankeutta maan diktaattorin toimien arvostelusta ..

  *
  Onhan minullakin – on aina kiva kuulla ryssän saaneen turpiinsa.
  *
  P.S.
  Suomi NATO’ssa tai ei – aika kivasti USA auttaa Ukrainaa – nyt lyhyen kantaman ohjuksia ..

 3. Erdogan on kova äijä, jolla on kontaktipintaa Vladimir ensimmäiseen. Jos VE vetää venäläisjoukkoja tuntuvasti pois Syyriasta, Erdogan täyttää mielellään tämän tyhjiön ja Iranin shiiajohtajat jäävät kiristelemään hampaitaan.
  Niin tai näin, näyttää siltä että ruuti pysyy kuivana jatkossakin, raunioita ja orpoja syntyy niin Ukrainassa kuin ehkä muuallakin, hurme virtaa ja Putinin trollit kuolaavat kuin Pavlovin koirat.

  Toivon olevani väärässä.

 4. Haukkukaa nyt oikein jos se helpottaa, mutta ettekö te huomaa olevanne vain ”mailmanpoliisin” etuja ajavia juoksupoikia.
  Amerikka katselee valtameren takaa, kuin Eurooppa ja Suomikin puolustaa heidän intressejään ja taistelee taistelut Amerikan puolesta.

 5. Mieluummin yhteistyössä jenkkien kanssa kuin ryssän vallan alla.
  Toisille se ryssän perseen nuoleminen ja diktaattorin vannan alla oleminen näyttää olevan autuus.

  1. En minä ole ollut r…än vallan alla ja ihmettelen onko Juha elänyt samassa valtiossa kuin minä ensinkään.
   Te paskotte housuunne jo etukäteen, jotta voitte sitten sanoa että mitä minä sanoin.

   1. Kuten totesin, jollakulla on siihen halua.
    En todellakaan ole elänyt eri valtiossa, mutta kaikissa niissä valtioissa, mitkä joutuivat ryssän valtaamiksi sodan seurauksena, se ryssän vallan lalla elämine kaikkine seurauksineen ja kansanmurhineen tiedetään tarkkaan.
    Arvi lienee jättänyt kaiken tiedon lukematta tai kieltäysyy sitä uskomasta, kun jaksa tuota paskaa jauhaa.
    Ihan yllättäen olemme jo Georgian rikollisen valtauksen jälkeen ymmärtäneet putinan tavoitteet, mitkä nyt näkyvät Ukrainan sodassa.
    Vai ääliö kykenee kuvittelemaan, että putinan rikollissakki jättäisi hyökkäyksensä pelkästää Ukrainaan, jos sen voittaisi.
    Se, että ymmärtää riskin, ei tarkoita, että on paskat housussa.
    Sen sijaan natovastaisuushysteria kertoo, että paskat on housussa, kun kuvittelee putinan Natijäsenyyden takia aloittavan hyökkäyksen tai Suomen joutuvan sotaan ryssän hyökätessä Natomaan kimppuun.
    Ei se sen vuoksi ala, vaan se jää sen vuoksi tapahtumatta.
    Toki, jos se pelottaa, niin voi muuttaa johonkin ei-Nato-maahan, kuten neukkulaan, Pohjois-Koreaan, Intiaan, Pakistaniin jne. jne.

 6. Jos Vladimir Putin olisi järkimies, hän olisi heti valtaan päästyään kiittänyt kädet ristissä Amerikkaa (USA) siitä, että se esti Hitleriä miehittämässä Venäjää. Tämän jälkeen Putin olisi ruvennut edistämään Venäjän demokratisoitumista.

  Mutta koska Putin on isovenäläinen, KGB-taustainen, Iivana Julman ja Pietari Suuren risteymäreinkarnaatio (ainakin omasta mielestään), hän solmi liiton kreikkalaiskatolisen uskontojohtajien kanssa ja lähti tielle, jonka seurauksena Venäjä hyökkäsi suvereenin Ukrainan valtion kimppuun ja jonka maan aroilla Putin tulee kohtaamaan waterloonsa.

Kommentoi