Kepua tarvitaan kynnysmatoksi, niin vasemmalla kuin oikeallakin.

Eilisestä on vielä hyvä maku suussani kepun kannatusluvuista, niin sen voimalla laitan vielä muutaman sanasen heistä ja heidän johtajastaan.

Mikä on se alkusysäys, joka on aiheuttanut nykyisen johtajan epäsuosion äänestäjien silmissä.  No, kaikki sai alkunsa selkäänpuukotuksesta, jonka kohteeksi joutui silloinen puheenjohtaja ja sitähän ei kansalaiset katso hyvällä,  kun käyttää toisen epäonnea oman asemansa pönkittämiseen vallanhimossaan.    Joten puheet siitä että syöksykierre johtuu vasemmistohallitukseen osallistumisesta voidaan unohtaa, kyllä juurisyyt löytyvät siitä puukotuksesta ja olen varma, että prosentit eivät olisi näin huonot, jos entinen puheenjohtaja olisikin vielä nykyinen.  En tiedä, mutta en taida olla ainoa kun katsoo heidän kannatusprosenttejaan, että nykyisestä puheenjohtajasta piirtyy elävänä mieleen Justiina kaulin kädessään.  Siinä ei auta sitten maamme laulukaan eikä jatkuva puheripuli kannatuksen nostamiseen, jos mora on kahvaansa myöden isketty puoluetoverin selkään.

Eilen Saarikko sanoi, että nyt hän käärii hihat ja lähtee turuille ja toreille käännyttämään kansalaisia liittymään takaisin kepun sontakärryille, mutta eikös se ole nyt jo kolmena vuotena tullut selväksi, että paskanpuhumisen määrä ei ole verrannollinen tulevaan satoon nähden.

Varmasti ne prosentit tulevat vaaleissa olemaan korkeammat kuin mitä Gallupit nyt näyttää, sillä jokainen maakunnan satraappi lähtee nyt talkoisiin kaivamaan Alkiota haudastaan ja Lepikon torpan multaa tullaan myymään muoviämpäreissä pitkin maakuntia ja puetaan jokaisen torpan änkyrä ukko ja akka kansallispukuun hoilaamaan nälkämaan laulua.

Sipilä sanoi että tulos tai ulos, mutta Saarikko sanoo että tulos kuin tulos, sillä hautajaisia ei tullutkaan, saatiin torjunta voitto haudankaivajista ja nyt vain odotellaan, minkä väriseen ja makuiseen hallituksen oven eteen seuraavaksi tarvitaan kynnysmattoa.

Sehän tiedetään, että poliittinen muisti on lyhyt, mutta onko se niin lyhyt, että Saarikko saa entiset kannattajansa uskomaan, että pettuleipäkin maistuu hyvälle ja on terveellistä ja että parempi tossunalla hallituksissa, kuin taivasalla oppositiossa.

 

3 vastausta artikkeliin “Kepua tarvitaan kynnysmatoksi, niin vasemmalla kuin oikeallakin.”

  1. Kepulaisia kannattajia siirtyy kokoomukseen joka selittää kokoomuksen kannatusluvut.

    1. Varmasti kepulaisia lentää pesästään moneen suuntaan ja etsinkin blogissani juurisyytä, miksi näin tapahtuu ja mistä se sai alkunsa.

  2. Kepu tekee mediapeliä minkä se osaa, mutta tässä on se iso ero.

    Keskustalaiselle puolueelle olisi käyttöä.

    Keskustapuolueelle ei ole mitään käyttöä, paitsi korruptiotutkimuksen lähdeaineistona.

    Kepu ei ole poliittisesti keskellä, vaan tilkkutäkkimäisesti siellä mistä rahaa on saatavilla.

Kommentoi