Muista, kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat.

Jos ajattelet politikon uraa ja pääsyä sen ”vihreille” oksille ja vallan kammareihin, niin sinulla pitää olla tarkka suunnitelma sen toteuttamiseksi, mitä saa ja voi tehdä ja mitä ei missään tapauksessa.

1)  Valitse puolue,  joka …….

Ei missään tapauksessa lähde marssimaan itsenäisyyspäivänämme kaduille heiluttamaan Suomen lippua, vaan valitse puolue, joka osallistuu airueen kärjessä Pride viikon tapahtumiin sateenkaarilippua liehuttaen ja vaatii vähemmistöjen oikeuksien nostamista muiden oikeuksien yläpuolelle.

Ja puolueen valinnassa on tärkeätä myös se, kuinka suureen ääneen ja mielikuvin uskaltavat huutaa, että saatana asuu Moskovassa ja että  Venäläiset on tapettava viimeiseen mieheen tavattaessa ja ei missään nimessä saa puhua diplomatian palauttamisesta maidemme välille ja pitää vielä vaatia Karjalaa takaisin pullo kerrallaan.

Ehdottoman tärkeä kriteeri on sekin, että puolue sanoo EU.hun liittymisemme olleen meille vuosisadan Lottovoitto ja ilman sitä kantaisimme täällä vielä säkillä valoa pimeisiin pirtteihimme.

Suuren ja peruuttamattoman virheen urallesi teet, jos et liity niiden joukkoon, jotka lankeavat polvilleen Saulin edessä ja voitelevat hänen varpaanvälinsä kalanmaksaöljyllä.

Vältä myös koskaan sanomasta että Suomi ensin, se tekee sinusta rasistin kuten myös se, että toivot julkisesti Trumpin paluuta valkoiseen taloon.

Äläkä koskaan äläkä milloinkaan mene sanomaan, että ilmaston lämpeneminen kuuluu normaalin vahtosyklin piiriin ja ihmisen toiminnalla ei ole siihen ollut eikä tule olemaan osaa eikä arpaa.

Lisäksi tulee vaatia kaikille koronarokotuksista kieltäytyjille rangaistukseksi kansalaisluottamuksen menettämistä ja heidän tulee neuloa hihaansa symbolia, kuten joutuivat Juutalaisetkin kantamaan omaa Daavidin tähteään jokin aika sitten.

Pitää myös välttää sanomasta, että tehtaanpiippu Suomessa on suurin ilmastoteko, silloin olisit hyvää vauhtia matkalla poliittiseksi ruumiiksi.

Ja jos menet sanomaan kuuluvasi Raamattu-uskoon ja uskovasi isään, poikaan ja pyhään henkeen, niin tämän sanottuasi sinut poltetaan kuvainnollisesti roviolla.  Sinun pitää sitävastoin olla niiden joukossa, jotka haluavat Suomeen rakennettavan valtavan moskeijan kouluineen ja pyhine imaameineen ja kieltää kaikki kristinuskoon vivahtavakin kouluissamme ja opetuksista.

Ja hyvänä meriittinä pidetään myös sitä, että kieltäydyt kaikesta poliittisesta yhteistyöstä Perussuomalaisten suuntaan ja mansikkana kakkusi päällä olisi se, että vaatisit koko puoluetta lakkautettavaksi fasistisena järjestönä.

Sananvapautta sinun pitää puolustaa kaikissa olosuhteissa, mutta persuilta sananvapaus pitää poistaa, se on vihapuhetta.

Ja jos sanot, että Natoon liittyminen oli virhe, niin kannat lopun ikääsi Putinistin viittaa harteillasi.

Ehkä kaikkein paras tae menestymiselle politiikassa olisi, että sanot olevasi feministi. ja tasa-arvon kannattaja ja vaadit vaihteeksi miehiä nyrkin ja hellan väliin, oletpa sitten mitä sukupuolta tai sukupuoletonta hyvänsä itse.

Valinta on näiden kriteerien perusteella joko kok tai demarit, sieltä ne suurimmat huij…isänmaan ystävät ja toverit löytyvät.

 

6 vastausta artikkeliin “Muista, kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat.”

 1. Kyllä Sinä olet liian kauan viettänyt aikaasi siellä itärajan tuntumassa, kun maailmassa kaikki hyvään suuntaan meno ja pyrkimykset ovat värää suuntaa trumppeineen, pyhine putineineen, alhaisine Sauleineen, Euroopan yhtenäisyyksineen, vaihtoehtoisine savuisine Saksan teollisuuden Ruhrin savuineen vihreyden sijasta ja koraanin kauhuineen.
  Kuvitelkaas, jos Arvi olisi Sauli ja Sanna kimpassaan, millainen meidän Suomi olisi???
  Tuu pois sielä itämagneetin ajatusvirrasta !

  1. Nämä ovatkin ohjeitani sinulle, että osaisit kulkea vastakin pimeässä.

  1. Niilo,- yhden totuuden ja ideologian kumartamista kutsutaan toiselta nimeltään totalitarismiksi, jota kohti ollaan Suomessakin matkalla, aikaisemmin meidän keskuskomentomme oli Moskovassa, nyt se ”sihteeristö” istuu Brysselissä.

   1. Sitä yhden totuuden ja ideologian kumartamistagan sinä trollaat koko ajan.

 2. Olen käynyt useasti Brysselissä ja muutaman kerran Moskovassa.
  Brysselissä saa tavallinen ihminen loistavaa ruokaa ja olutta tavallisella lompakolla, Moskovassa vaan oligarkit ja nekin lännestä tuotuja. Nyt ne syövät kohta vain kynsiään.

Kommentoi